Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Etsitään goottia vastailemaan ysiluokkalaisten kysymyksiin (Helsinki)

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 03.04.2014 00:35
  Toukokuun 9. päivä järjestetään Helsingissä eräässä koulussa Elävä kirjasto -tapahtuma, johon haetaan goottiskenestä jotain tietävää herraa tai rouvaa, neitiä tai setämiestä, vastaamaan yhdeksäsluokkaisten kysymyksiin. Vaivanpalkaksi on luvassa ihailevien katseiden lisäksi ruoat ja kahvit. Koulun puolesta myös matkakulut Helsingin alueella katetaan. Koulutus "kirjana" olemisesta järjestetään myös talon puolesta.

  Elävän kirjaston ideasta löytyy lisätietoja osoitteesta www.elavakirjasto.fi.

  Kertauksen vuoksi:

  Etsitään goottia
  Tapahtumapaikkana koulu Helsingissä
  Päivämäärä 9.5.2014
  Ilmaista ruokaa, kahvia, matkakulut

  Jos haluat hankkia jotain kerrottavaa kiikkutuolikaudelle, siis kun olet vanha ja ruttuinen, laita viestiä vaikkapa yksityisviestillä minulle tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net. Voit myös käyttää palautelomaketta osoitteessa gootti.net/palaute/.

  Ilmoitan tässä viestissä tai tässä viestiketjussa jos hommaan löytyy tekijä. Toivottavasti löytyy.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 05.04.2014 13:34
  Tähän hommaan on nyt lupautunut poison. Onnea matkaan.
  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #3
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 10.05.2014 15:05
  Tämä bakkanaali tuli sitten hoidettua hienosti kotiin eilen! Vesalan yäasteella oli ysiluokkalaisten kanssa hedelmällisiä, ja itsellekin mukavia keskusteluhetkiä
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit