Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tummasävyiseen pakanuuteen/elämän tummempaan puoleen keskittyvä FB-ryhmä

  Kirjoittanut: psykopompos (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 20.10.2015 18:57
  Jos tuumaat, että valo & pimeä = hyvä & paha, tämä ryhmä ei ole sinua varten. Sen sijaan oikein tervetulleita ovat kaikki, jotka näkevät kauneuden ja ovat kotonaan (myös) elämän tummemmissa sävyissä.

  Saatat olla juuri oikeassa paikassa, mikäli sinuakin kiehtoo jotkin seuraavista aihealueista: dark paganism/dark tantra, okkultismi, tummasävyinen estetiikka/taide/musiikki, luovuus, intoversio, elämän yin-puoli, vähenevän/pimeän kuun aika, syksy/talvi, ilta/yö, kuoleman(n mytologia), psykopompokset, shamanismi/underworld, elämän tummempaan puoleen liitetyt jumaluudet ja henget, mystiikka, makaaberi, tabut yms.

  https://www.facebook.com/groups/tummatvedet/
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit