Gootti.net

Olisinpa ollut gootti

  Kirjoittanut: Enkeli (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 09.05.2016 12:40
  Kuinka siistiä olisi ollut nuorena olla gootti.

  Ihailin niitä salaa kauempaa. Olin itse ruma lapsi, enkä tämän takia saanut tuoda itseäni esiin millään tavalla. Miten noloa olisikaan ollut yrittää kuulua johonkin porukkaan. Eikä maaseudulla niitä porukoita olisikaan ollut. Lähemmäs kaupunkia muuttaessa olinkin jo täysi ihmisraunio, enkä enää ikinä uskaltanut puhua tuntemattomille. Siellä sitä olisi ollut jos jonkin moista hiihtäjää.

  Goottiteininä olisin hengannut goottiystävieni kanssa hautausmaalla keskiyön jälkeen juomassa teetä. Oltaisiin puhuttu uusista levyistä ja maailman surkeudesta. Ja lepakoista ja kuolemasta. Niistä yleisistä goottijutuista. Vanhana goottina taas lähinnä naurettaisiin uusille gooteille ja HIM:n kuuntelijoille. Gootit tosin vaikuttavat kuolleen sukupuuttoon, joten nauramisen aihetta ei elämästä paljon löytyisi. Joskus muisteltaisiin vanhoja eeppisiä goottiseikkailuja, kuten sitä, kun Pentti aka DarkSausage69 haudattiin avonaiseen hautaan teehetken loppuhuipennukseksi ja jätettiin sinne. Lähinnä oltaisiin kasvettu aikuisiksi, hypätty babyloniin ja sellaista.

  Mitä olenkaan menettänyt...
   Viesti

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit