Gootti.net

Oletko haastattelukelpoinen nuori?

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.03.2017 23:40
  Etsitään goottikulttuuria edustavaa nuorta. Luvassa on mainetta ja kunniaa. Gootti.netin palautelomakkeella tuli muutama päivä sitten yhteydenotto toimittaja. Hän haluaa jututtaa goottikulttuuria edustavaa nuorta arvatenkin Helsingin suunnalta. Joten jos olet kiinnostunut, laita minulle yksityisviestillä ikäsi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Ne päätyvät sen jälkeen toimittajalle.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 12.09.2017 09:52
  Tämä ilmoitus on vanhentununna.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit