Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

kuivaamomoottori puutavarakuivaamolle?

  Kirjoittanut: siiri hanninen (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 20.01.2018 18:08
  Hei! Olen piensaha yrittäjä keski-Suomesta ja Säilytän omat puutavarani puutavarakuivaamollani. Kuivaamon kuivauslaite vetelee viimeisiään ja olisi aika hankkia uusi. Haluaisin kuitenkin, että se olisi kuivaamomoottori, jotta laitetta ja sen moottoria ei tarvitsisi hankkia erikseen. Olen tutkinut täältä netistä asiaa ja löysin nämä kaksi ehdokasta: http://www.vem.fi/tuote/vem-kuivaamomoottori ja
  http://sahkokonekorjauspursiainen.fi/siemens-kuiva amomoottorit/
  Onko kenelläkään kyseisten yritysten tuotteita? Iso hanke, joten haluan ensin kuulla mielipiteitä ja kokemuksia ennen kuin sijoitan rahaa!
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 21.01.2018 19:02
  Ääh. Jokainen tätä viestiketjua lukeva henkilö ihmettelee millä tavalla kuivaamomoottori puutavarakuivaamolle liittyy Gootti.netin lukijoita kiinnostaviin asioihin. Tässä on selitys: luulen Siirinä esiintyvän henkilön haluavan nettisivulleen osoittavia linkkejä ja sen vuoksi hän liittyi Gootti.netin foorumille ja aloitti tämän viestiketjun. Saadessaan linkkejä nettisivulleen hän kasvattaa mahdollisuuksiaan saada parempia sijoituksia Googlen hakutuloksissa, ja sitä kautta enemmän myyntiä tuotteilleen.
  Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 25.01.2018 22:03
  no ainakaan tää ei halua ostaa kenenkään kynsiä.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 25.01.2018 22:41
  Sä oletkin foorumin outolintu.
  Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
  • #5
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 23.02.2018 00:40
  Tietysti Siiri voi olla myös trvv göötti joka haluaa tiedustella suosikkiyhteisöltään olisko kellään myydä kuivaamomoottoria.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 23.02.2018 00:53
  Niin varmaan on, ihan kuten joitain kuukausia sitten täällä kääntymässä käynyt polttopuukauppias.
  Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 02.03.2018 21:31
  no perkules, muutama motti löytyis joten mites jos tehtäis kaupat?
  very speshal prise only for you.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 02.03.2018 22:00
  Menee paremmin klapit kaupaksi jos rekisteröidyt Mottinettiin ja myyt sitä kautta. Tai sitten voit myydä ne jollekulle sisustusintoilijalle "sisustushalkoina" hyvään hintaan.
  Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 09.03.2018 18:44
  Hah, tuosta oli vastikään naurua kun halottiin suoraa koivua, ettei näitä kehtaa polttaakaan ku juhlapyhinä. Toisaalta kun sattu visakoivupölkky kohdalle niin kiroiltiin puun kilohintaa. Olispa ollu olematta keskeltä laho niin olis ollu tukilla rahallistakin arvoa paljon.
  Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 05.04.2018 20:31
  hyi helvetti tota kilohintaa sisustushaloissa muuten, joskus aikoinaan nauroin kyl yhen sukulaisen edustussaunalla olevia klapeja kun oli höylähirren pätkistä tehtyjä, se osti jämäpätkät hirsiveistämöltä.

  Siis ihan järkevä diili ja tosiaan oli kyllä edustavimman näkösiä klapeja mitä oon nähny, roskaakin hiton paljon vähemmän ku karvalakkikalikat, konekuivattuja jne.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit