Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottihenkinen ystävä?

  Kirjoittanut: suskiitsu (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 01.02.2019 17:14
  Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt.

  MUTTA SIIS:
  Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoon maailmaan ja haluaisin löytää ikätovereistani samanhenkisiä kavereita joiden kanssa voisi hehkuttaa kaikkea alternative tyyleihin liittyviä juttuja ja muuta mukavaa, kun omat nykyiset kaverit eivät välttämättä ymmärrä tätä puolta miussa (vaikka muuten ihan tosi kivoja ihmisiä ovatkin). Jos jotakuta kiinnostaa niin voisi vaikka tutustua tai vaikka perustaa ihan jonkun ryhmän esim wapissa jos halukkaita enemmän? Ei tarvitse olla samaaalta paikkakunnalta eikä ole maailmanloppu jos nyt ei satukkaan olee kaikki samat lempibändit yms vaan luonne ratkasee
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit