Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Huonoimmat elokuvat?

Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #191
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.07.2010 17:04

Lainaus: Malys_

Sommers kylläkin on ollut mukana tekemässä yhtä turhinta pskarainaa: Muumio - lohikäärmekeisarin hauta, jestas miten huono leffa voi olla. Näyttelijät yliärsyttäviä ja juoni ala-arvoisen surkea.

Kieltämättä, 2 ensimmäistä Muumiota oli parempia, mutta miusta hyvin mukiinmenevä leffa, kuten myös Van Helsing. Mutta kuten sanottu, makuasioista voidaan kiistellä hamaan hautaan asti

Lumottu Ella tuli tässä viime viikolla katsottua. Elokuva oli jotain ihan muuta, kuin odotin ja hyvä niin, sillä ihastuin ihan täysin. Keskiaikaa hyvin paljon nykyajalla maustettuna ja typerät virnistykset taattu.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #192
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.08.2010 00:25
Tuli katsottua The Room, niin juustoista draamaa että surullisillekkin kohdille on pakko nauraa.
Mutta mielenkiintoista on se että tästä paistaa läpi hyvin selkeästi että mitä on pyritty tekemään.
Niin ja katsokaapas tämä: http://www.youtube.com/watch?v=ISXiFJS9D5A
Kirjoittanut: UndyingDreams (Mister Halloween 2008)
 • #193
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.08.2010 14:38
The Lost Boys on kyllä yksi paskimmista leffoista mitä olen nähnyt. Ihan typerä juoni ja muutenkin täysin naurettava asetelma koko leffassa. Ja vielä kun siihen yhdistää sen hirveön hypen ja kulttistatuksen niin yök Jos tuollainen goottimoottoripyöräily ja nahkatakkeilu on jotenkin makeeta niin jostain The 69 Eyesistäkin saa paremmat kiksit kun tuon paskan kattomisesta! (Kuitenkin se leffa on mulla hyllyssä, onhan se sellainen goottiklassikko kuitenkin.. köh köh).

Yksi mielenkiintoisella tavalla paska leffa on The Happening. Sellainen vahingossa tehty katastrofielokuvan parodia. Ainoa hyvä asia siinä leffassa on naispääosan esittäjä Zooey Deschanel Tosin senkin rooli on ihan mitäänsanomaton.

The Crow: Wicked Prayer on myös jotain aivan käsittämätöntä huonoudessaan. Ja tää ei nyt oo mitään sellaista lapsellista "Brandon Lee on ainoa oikea lässyn lässyn" vaan tuo leffa on ihan oikeasti aivan s******n huono, vaikkei sitä vertaisi mihinkään.
Kirjoittanut: BluhtEngl (Jäsen)
 • #194
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 20.09.2010 22:25

Lainaus: Berzerker

Tuli katsottua The Room, niin juustoista draamaa että surullisillekkin kohdille on pakko nauraa.


tuo tuli kaverin kaa katottuu nostalgia criticistä repeiltii vaa koko aja

mut joo viimeaikoina tullu etee a nightmare on elm street 2 - 7 ja uusinkin aikalailla vaik en oo sitä nähny. 6 ja 7:aan en ole viel kattonu enkä tiedä kehtaanko ku aikasemmat oli karseeta kuraa. ykkönen oli hyvä. the strangers ihan samanlainen leffa ku yks aikasempi tuli muistaakseni joskus 05-07 mut siinä nuo "vainoojat oli lapsia" kummatki iha hirveitä. resident evil sarja. se menny kokonaan pielee.
muuta ei ny äkkiseltää tuu mielee
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #195
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 14.10.2011 11:45
Huonoimmasta elokuvasta mulla tulee ensimmäisenä mieleen sellanen leffa ku Dragon Hunter. Siitä on aikaa ku sen katoin joten en yksityiskohtasesti muista kaikkia seikkoja, mutta kokonaisuus on kyllä sellanen että paskan maku jäi suuhun.

Suoraan sanottuna aika laimea ja mitäänsanomaton suoritus. Upea fantasiahenkinen kansi dvd- kotelon päällä ja hiukan salaperäinen juonikuvaus herättivät mielenkiintoni elokuvaa kohtaan ja aloin katsomaan sitä innolla samoin tein kun käsiini sain, mutta sain pettyä pahemman kerran. Jo heti elokuva alkuvaiheessa tunnelma lässähtää heikkojen näyttelijäsuoritusten takia. Eläytyminen rooliin on olematonta ja ilmeetöntä. Puhe on monotonista ja väritöntä. Kaikki vuorosanat lausutaan samaan tylsän monotoniseen äänensävyyn ilmeenkään värähtämättä. Paras näyttelijäsuoritus meneekin ehdottomasti mykkän osaa näyttelevälle Isaac C. Singleton Jr. lle. Elokuvan katselunautinnon pilaa myös kuvaajan epäpätevyys. Elokuva on kuin kotikameralla kuvattu räpellys: kuva heiluu ja huojuu kuin humalaisen käsissä kun sen pitäisi olla paikallaan. Taistelukohtauksissa taas on yritetty seurata temmellystä niin tarkasti että kuva liikkuu nopeaan eikä ole paikallaan juuri ollenkaan ja siksi näistä kohtauksista ei meinaa saada mitään selvää. Kuvan laatu on onneksi hyvä ja pelastaa tilannetta jonkin verran. Ilman hyvää kuvanlaatua elokuvaa tuskin viitsisi katsoa edes loppuun asti. Juoneltaan elokuva jää hiukan ontoksi ja epäselväksi. Ideat ovat olleet hyviä, mutta niiden toteuttaminen on jäänyt puolitiehen. Lohikäärmeitä ja örkkejä olisin halunnut nähdä ehdottomasti enemmän. Elokuva painottui liikaa metsässä samoiluun ja toiminta jäi turhan vähäiseksi. Elokuvan loppu oli kyllä ehdottoman piristävä. Kun on puolitoistatuntia jaksanut sinnitellä katsellen tätä tasapaksua ja mitäänsanomattoman laimeaa suoritusta, nostattaa lopussa ilmestyvä lohikäärme vähintään hymyn huulille, ellei totaalista nauruun purskahtamista niinkuin itselläni. Ei lohikäärmettäkään vakavasti voi ottaa, mutta ensi kertaa elokuva herättää katsojassa edes jotain tunteita, jos ei muilla keinoin niin kömpelyydellään.
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #196
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.11.2011 16:24

Lainaus: Vampiric_

Sitten House of Blood oli mun mielestä aika tönkkö, varsinkin ku se yks ja sama kohtaus toistu ainaki 3 kertaan...


Huomasinkin että joku tämän jo maininnut, mutta pakko vielä itsekin kommentoida että House of Blood on kyllä yksi surkeimmista elokuvista ikinä. Jos haluaa nähdä sellaisen leffan, joka pistää nauramaan vedet silmissä elokuvan epäloogisuudelle ja täydelliselle typeryydelle, niin House of Blood on siihen paras. En ole edes täysin vakuuttunut siitä, että sen elokuva oli tehty aivan tosissaan. Se on vaan niin naurettavan huono.
Kohtaus, jonka Vampiric mainitsikin, on luultavasti se ikuisesti puusta putoava kuollut lintu. Kolmannella kerralla ei voinut olla repeämättä. Se on vaan niin huono. Sanatkin pettää, kun pitäisi pystyä kuvailemaan sitä

Vähän eri tavalla, tarkoituksellisesti överiksi vedetty Megapiranha on taas hyvä esimerkki todella huonosta elokuvasta, joka kuitenkin naurattaa myös siksi koska se on niin huono. Jättiläismäisiä piraijoita, jotka pomppivat saarten yli: vau. Tuolle leffalle nauraa melkein yhtä paljon kuin jollekin Monty Python- elokuvista.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.11.2011 16:27
Onko kukaan vielä maininnut Troll 2:ta?
OH MY GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!
Kirjoittanut: Muffin (Jäsen)
 • #198
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 04.11.2011 17:20
Katson niin vähän leffoja, että olen huono listaamaan huonoja kun olen niin valikoiva sen suhteen mitä katson, että enemmän tulee hyviä vastaan Huonot leffat lopetan yleensä aika äkkiä kesken, mutta tässä nyt muutama mitä on katsottu kokonaan;

Scary Movie 1 ja 3: kakkonen oli niin huono, että jätin kesken. Tulee vastenmielinen olo kun ajattelen näitä leffoja.

Star Warsit 1-3: Ne uudemmat siis, vanhat kuuluvat suosikkeihini. En vain jaksa/pysty innostumaan niistä.

Nämä eivät ole varsinaisesti huonoja, pienet pettymykset vain aiheuttivat;
London after midnight: Alkaa nukuttamaan parin minuutin jälkeen...
Piano: Mielikuvani leffasta oli todella erikoinen lukemani/kuulemani perusteella, mutta kyllähän sen katsoi.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.11.2011 03:29
Dungeons & Dragons
LOL. Pitihän tuo joskus vuosia sitten kattoo kun tuo D&D on ollut jonkinlainen osa elämääni, vaikkakin enemmän tietokoneen kautta. Ei juma mitä kuraa.
http://www.imdb.com/title/tt0190374/
Kirjoittanut: Contessa (Jäsen)
 • #200
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.11.2011 06:46
Sellainen ihme tapaus kun Requiem for a Vampire. Hieno nimi hämäsi pahasti ja nyt hävettää edes omistaa koko leffa. Taas tällainen kumma hybridi, siinä on liian vähän seksiä ollakseen pornografiaa, mutta liian vähän juonta ollakseen perinteinen elokuva. Etenkin ne kulmahampaat jotka on toteutettu niin että näyttävät siltä kun näyttelijöillä olisi paperiset lerpukkeet ylähuulessa herättivät sekä hilpeyttä että myötähäpeää...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit