Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä pelaatte?

Kirjoittanut: Endelin (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.07.2008 16:00
Roolipelit on mun mieleen
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #252
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Berzerker
 • Lähetetty: 17.07.2008 16:13
Tietokone on minulle satunnaispelaamiseen... Cs.16 ja source sekä battlefield 2:sta pelaan yleensä.. Sitten onkin vielä satunnaisemmin pelatut klassikko pelit (doomit yms. yli 5 vuotta vanhat pelit)...
Mutta pelaan pääasiassa psp:llä ja ps3:lla..
Ps3:lla pelaan tällä hetkellä mgs:4:sta (4:ttä kertaa läpi ja netissä), warhawkia,super stardust HD:ta, Dragonball z Burst limittiä (taisi olla virhe ostos, mutta pelaan läpi ja vien ehkä vaihtoon),
gta4:sta (aika paha pettymys, yli-arvostettu ja tylsä) sitten vielä Oblivionia ja jossain vaiheessa niitä pelejä joita en sitten vähään aikaan ole pelannut (resistance, uncharted yms.)
Psp:llä: Metal gear acid 1-2,grazy taxi fare wars, silent hill origins.... Sitten oottelen resistancen ja star dustin PSP-versioita/jatko-osaa... Ja pitäisi hankkia parikin roolipeliä, siitä on ikuisuus kun olen pelannut perus J-ropea... Suosituksia? Miten olisi ff1,ff2... vai mitä osaatte suositella?

EDIT: olen oikeastaan pienessä retro/nostalgia sekä Rpg/Jrpg puutteessa... Pitää hankkia jotain ja äkkiä..
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #253
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.09.2008 17:52
No minäpä olen nyt aloittanut sitten WOWin pelaamisen. Saa nähdä jääkö koukkuun, niinkuin usein tuppaa käymään. Mutta näin. Ja kun vielä joskus ihmettelin, kuinka joku voi sitä pelata. Tai ei se pelaaminen vaan siihen koukuttuminen. Mutta nyt, kun hiukan tajuaa siitäkin jotain ainakin vähäsen niin.. Kai sitä joutuu hiukan ottamaan pakkia sanoissaan.
Kirjoittanut: TheRiddler (Jäsen)
 • #254
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 04.09.2008 14:10
WoWia, valitettavasti. Ei sitä oikeastaan osannut edes kuvitella, miten koukuttava joku peli voi olla, ennen kuin kävi ostamassa kyseisen pelin. Joten, elämää ei oikeastaan ole enää edes jäljellä, mutta ei se mitään. WoW kelpaa ihan hyvin.
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #255
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: MissAnnThrope
 • Lähetetty: 04.09.2008 15:27
Dead risingia ja uusinta soul caliburia tulee joskus pelattua, mutta vaan pummilla jonkun muun luona itselläni on vaan ps 1. Dance dance revolution olisi kiva hommata, mutten tiedä mistä niitä tanssimattoja saa (jos nyt ei puhuta mistään 1000€ versiosta).
Kirjoittanut: Khianna (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.09.2008 14:16
PC:llä pelaan...
Nyt:
Call of Duty 4
City of Heroes/Villains (3v. veteraani :P)

Ennen:
Unreal Tournament 2004
Unreal Tournament (1999 versio)
Unreal Tournament 3 (ei vielä kolahtanut)
Call of Duty 1 & 2
Age of Conan
Vampire The Masquerade : Bloodlines & Redemption
BloodRain
Medal of Honor: Allied Assault
Severance : Blade of Darkness
+ muita random -pelejä

En juurikaan pidä fantasiasta, joten wowin tyyliset pelit on mulla pannassa. :P Mies pelaa wowia kai jo kolmatta vuotta... *huoh* Niin ja vielä Wiillä harrastan Wii Fittiä!! Kroppa kuntoon ja silleen...
Kirjoittanut: Lucianne (Jäsen)
 • #257
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.09.2008 17:32
Vihdoin sain Grand Theft Auto: Liberty City Stories sekä uusi muistikortti pleikkakakkoselle. Kokeilin muuten koneelle ladata Mount&Blade kokeiluversion, mutta oli niin hidas tällä vuosia vanhalla rakkineella ettei pelaamisesta tullut yhtään mitään
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #258
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 07.09.2008 04:30
Avaudun tänne surkeasta pelimenneisyydestäni.

Mikäli yllätän joskus pikkusisarukset pelaamasta playstationia, jota sattuvat hakkaamaan silmät verestäen, en kertakaikkiaan voi olla lesoilematta "taidoillani" pelata kaiken maailman Atlantista, Tommi Mäkinen rallia, Azure Dreamsia ja vaikka Spyroa. Mutta myönnettäköön että jotkut enemmän tai vähemmän lapsenpuoleisille suunnatut pelit koukuttavat ja aika hitosti, enimmäkseen piinavan perfektionistisuuden takia. Ja neidillä oli ikää..

No, feivöritti on kai Tenchu, niistä edes vähän vaikeampisuuntaisemmista peleistä.
Usein en kyllä jaksa, pelittäminen ei ole mun juttu.
Kirjoittanut: minikivi (Jäsen)
 • #259
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.09.2008 11:19
välillä pelaan veljen ostamia Hitman-pelejä, ne on välillä hyviä ku unohtaa sen "ninjailun" ja räiskii kotalosta n.50 ja kaikki eri tavalla
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.09.2008 14:32
Vampira80 kyseli toisaaalla siitä tietokonepelistä Anno 1701. En ole pelannut sitä, mutta Wikipedian englanninkielisestä versiosta löytyy jonkin verran infoa pelin juonesta ja muusta. Kyseessä on ilmeisesti joku pelisarja. Anno 1701 on ilmeisesti seuraaja pelille Anno 1602 ja Anno 1503. Tässä uudessa versiossa pelaaja pääsee kentän alettua säätämään omaa valtiota, jota ei ole vielä aseistettu eikä tuunattu optimaaliseksi. Pelaaja voi lähettää omia kansalaisiaan vähän valloittelemaan Anno-nimisen maailman saaria. Samalla kun pelaajan oma valtio ja mahti kasvaa, tietokonevastus tekee samanlaista äksöniä osallaan. Myöhemmässä vaiheessa on mahdollista ryhtyä harrastamaan aseellisten konfliktien kyhäämistä. Perimmäisenä tavoitteena tuntuu olevan vastapuolen murskaaminen.

Anno 1701:ssä on yhteensä viisi eri kulttuuria, tai sivilisaatiota, wha'eva, joiden kanssa pelaaja voi harjoittaa kaupankäyntiä. Pelissä on aasialaisia saarimaailman pohjoisosissa. Aasialaiset vaihtavat mieluusti jadekiviä. Sitten on asteekit, jotka ovat hyvin uskonnollista väkeä. He vaihtavat talismaneja. Intialaisilla on saarimaailman eteläosien syrjämailla pieniä yhdyskuntia. Heiltä voi saada norsunluuta. Pelistä löytyy lisäksi irokeesidyydsöneitä, jotka asuvat saarimaailman pohjoisosissa sijaitsevilla pikkusaarilla. Irokeesiläiset kauppaavat turkiksia. Sitten on vielä piraattijannut, jotka maleksivat milloin missäkin. Merirosvot ovat luonteeltaan aggressiivisia soosipäitä, mutta heiltä voi hankkia hyvin monenlaisia tarvikkeita.

Anno 1701 pelisarjan kolmas osa. Se sijoittuu keskiaikaiseen maailmaan, joka on täynnä tuntemattomia maita. Niitä voi tosiaan valloittaa laskemalla venhoset vesille ja suuntaamalla kokan kohti tuntematonta. Pelaaja pääsee kokemaan valtakunnan rakentamisen ilot ja surut. Luvassa myös taktikointia, kaupankäymistä, vakoilua. Muiden sivilisaatioiden kanssa kun joutuu olemaan vähän väkisinkin tekemisissä -- on mahdollista luoda taloudelliset suhteet, harjoittaa diplomatiaa ja käyttää aseellistakin voimaa. Pelaaja itse voi saavuttaa viisi pelitasoa. Alussa ollaan pioneereja, sitten uudisasukkaita, kansalaisia, kauppiaita ja lopuksi aristokraatteja. Jokainen näistä tasoista sisältää omat haasteensa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit