Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä pelaatte?

Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.12.2011 01:40
Skyrim, AC:revelations, batman: arkham city, fable3, borderlands, might & magic heroes vi ja dungeon siege 3 odottavat vain sitä että saisin tietokoneeni takaisin huollosta (melkein kuukausi odotettu). Saattaa jo tosta huomata että pelaan aika paljon
Kirjoittanut: RaveRipuli (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.01.2012 18:26
Oi voi.. Verkkopelit joissa voi ottaa mittaa muista ihmispelaajista ovat olleet aina meikäläisen juttu. Modeemi/isdn aikoina tuli väännettyä ultima onlinea, daoc, dransik ja ashen empires mmorpg:tä. Laajakaistojen lisääntyessä ihastuin täysin blizzardin tuotoksiin starcraft ja varsinkin diablo II + myöhemmin warcraft ja lopuksi tämä pahin huume world of warcraft, josta olen vihdoinkin päässyt eroon. Lisättäköön vielä soppaan lukuisat yksinpelit, eve online, ragnarok online ja minecraft.

Olen siis joskus ollut (tai ehkä edelleenkin) pahemman luokan elitisti nörde. Viimeisen vuoden aikana ei ole kovinkaan hirveesti tullut väännettyä mitään mättöi, mitä nyt skyrim ja terraria wanhojen narkkarien aka peliriippuvaisten parissa. Uusin mmorpg star wars kiinnostaa jonkinverran, mutta nähtäväksi jää.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #823
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.01.2012 17:12
Mulle on tullut semipaha riippuvuus Skyrimiin vaikka peli ei edes ole mun vaan veljeni.
Mukavaa nörtteilyä silloin tällöin eikä edes niin vakavaa, kuin WOW:iin koukuttuminen. Ei mulla ole edes omaa konsoliakaan, niin olisi vähän hankalaa jäädä siihen koukkuun.
Tota tulee tosissaan pelailtua. Alan Wake on toinen suosikki. Ja tietysti on pakko mainita myös Amnesia - The Dark Descent, josta saa kivat kiksit kun sitä pelaa öisin.
Kirjoittanut: HNC (Jäsen)
 • #824
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.01.2012 14:33
Skyrim on kyllä viimeaikoina ollut aika paljon pelattu.. Oblivioniakin tuli silloin joskus tahkottua aika reilusti. Civilizations 4 oli kanssa jossain vaiheessa kovasti pelattu, yksin ja kaverien kanssa. Viime kesänä töissä tuli hakattua aika paljon ikisuosikki miinaharavaa, jossa mielestäni aika hyvät tuloksetkin (6/71/227s) sain.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #825
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 29.02.2012 20:14
Kolme peliä taasen työn alla..

Witcher 2:a pelailen varsin satunnaisesti, en juuri alkua pidemmälle ole vielä edennyt. Kauhean korkeat ennakko-odotukset ykkösen jäljiltä, ei tahdo uskaltaa pelata pettymyksen pelossa.

Alan Wakea aktiivisemmin, tönkkö taistelu ottaa aivoon, casualized console shit, ffs. Tunnelmaltaan silti hyvä, ja parit herkulliset easter eggit tulleet myös vastaan. (Nik'Si Pir'Kah, the Eater of Flesh) XD

Ja sitten Syndicate. Noh.. En missään nimessä odottanut peliltä samaa kuin legendaariselta esikuvaltaan, ja putkiräiskintäähän tuo on. Ihan nätti silti, kivoja jippoja ja olo on kuin kyberahdetulla jannulla vain voi olla, että siinä määrin asiallinen peli FPS-ihmisille.
Kirjoittanut: Jonepeikko (Mister Halloween 2006)
 • #826
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 29.02.2012 22:32
Ostin WH40K: Space Marinen, tahkonnut taukoamatta. Aivan järkyttävän hyvä!

Saa lisäillä stemiin halukkaat pelaajat, samalla nickillä kun täällä! :'D
Kirjoittanut: fernia (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.03.2012 21:05
Pelaan vähän kaikenlaista. Star Trek Onlinea tulee tällä hetkellä pelattua paljon, mutta myös Super Mario Brosia (NES) ja Silent Hill 1,2 ja 3:a. Joskus pelaan Megamania ja Dead Spacea.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #828
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.03.2012 14:33
sorry nyt täytyy latistaa tunnelma sanomalla että kaikki the sims- pelit käy. olenko nössö?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 12.03.2012 17:59
Äläs nyt, minä tahkosin Skyrimia PS3:lla kunnes jäi enää tylsiä pikkutehtäviä jäljelle, ja nyt odotan, että posti tuo the Sims Medievalin PC:lle.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.03.2012 20:11
Mass Effect 3 Mass Effect 3 Mass Effect 3!!!!! Eeppinen jee.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit