Gootti.net

Goottifoorumi: Yleiset korinat: Mitä pelaatte?

Täällä valvovat: Iiriva, Chrystalis, poison, emanon, Funereal Soul

Läppärit on muutenkin vähän kehnoja pelikoneita. No joo, termi "peliläppäri" ei ole enää niin paha kuoliaaksinaurattaja toisin kuin kymmenen vuotta sitten, mutta juurikin tuo lämmöntuotto ja varsinkin lämmönpoisto on ihan eri luokkaa vanhassa tornimallin kopassa.

Kuopassa noin muuten sitten luettelikin yksinkertaisimmat ja tehokkaimmat metodit, jotain jäähdytysalustoja on tosiaan olemassa, tehokkuudessa, äänekkyydessä ym. on tietenkin eroja. Niin ja tietty jos konetta kesäkuumalla saisi käytettyä vaikka viileässä kellarissa niin auttaahan se ympäröivän ilman lämpötila jäähdytyksessä, tietenkin.

"There's more than 70 Earths spinning about the galaxy, and the meek have inherited not a one." - Malcolm Reynolds, Firefly

Diablo 3:sta on tullu tahkottua aika ahkerasti. Ihan kiva peli ei siin mitää, mut silti jokseenki puuttuu se ''diablomainen'' tunnelma joka oli 1 & 2 osissa..

http://www.myspace.com/equanoxslaughter

Lool. Minusta on tullut sellainen noertti, joka spämmää foorumeille vain kuvia ja videoita. Kuten tämän hauskan klipin Jos Diablo 3 olisi tytteli.

Pulma vastassa? Tilanne päällä? Jos on, lähetä viestiä foorumin valvojille.

  • Muokkasi: mlrd
W.o.t on turhan paljon ottanu aikaa. samoin Mass Effect.
W.o.t:in ongelma on mulla kun haukutaan pahemmin nyypäksi kuin cs:n historiassa.

no, niistä huutelijoista on suurin osa ollu isommalla tankilla liikenteessä ja liekit on lyöny tornista.

Rynnäkkösopulit vielä nousee...

Glory to Arstozska!

Toi WoT on nyt Diablon takia jäänyt taka-alalle, juuri sain grindattua pelikuntoon 9-tierin jenkkiheavyn ja nyt se sitten lahoaa tallissa :p
Noh, kyllä sen pelin pariin palaa vielä mielellään.. Jossain vaiheessa..
  • Muokkasi: WintersWoe
The Elder Scrolls V: Skyrim.
Tuota on tultu pelailtua aika reippaastikkin.
Juonipeli on aikoja sitten menty lävitse, ja tosipaljon muitakin tehtäviä on tultu tehtyä.
Paljon on tietenkin vielä tekemättä, mutta Skyrimin pelimaailma on kyllä sen verran laaja, että tuskin sitä kaikkea tulee ikinä tehtyä.
Sitten on Heroes might and magic III. Sitän en ole kyllä ihan viime aikoina pelaillut, mutta se on tämmöinen kestosuosikki mihin ei voi ikinä kyllästyä kokonaan. Heroes IV ja sitä uudemmat taas eivät ole niin hienoja ja ajattomia pelejä kuin tämä kolmas osa.
Meinasin pelata amnesiaa kun siitä on täällä puhuttu, hyvä ettei pissi tullut housuun. Ei pysty, liian hapokasta

*noita palaa aina*

  • Muokkasi: WintersWoe
Skyrimin lisäosa Dawnguard ilmestyy lähiaikoina(xboxille 26.6.)
Eli kaikki Skyrimistä pitäneet katsokaa ihmeessä toi traileri
http://www.youtube.com/watch?v=CIZ-o5VlhCo
Mun tekis mieli kokeilla tuota diabloa kun kaikki sitä näyttää kehuvan jatkuvasti Kertokaa joku mulle et millanen peli se on ja mikä siinä on ideana? en tosiaan oo itse kokeillutkaan, saatika kuullutkaan mitä siinä tehdään tms Olen niin koukuttunut tuohon call of dutyyn mutta niin kauan kun en saa lisää niitä uudempia ostettua niin ois kiva kokeilla jotain esim. diabloa ja sitten final fantasya, jos vaikka sais vähä lisäystä pelikokoelmaan, joka on kyllä surkuttavan pieni.

You cannot kill what you did not create.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!