Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikkien nimet

Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.04.2010 20:08
Meillä (tai no siis mutsilla, mut on ne mun kanssa) on pari Espanjasta otettua kulkukoiraa, Nico (ex-Tasso) ja Papu (ex-Lolo). Molemmat nimet on suorasti tai epäsuorasti mun keksimät, ja Papu nimenomaan semmonen, kun mietittiin et mikä sille ois kiva nimi ja heiteltiin hyviä ja huonoja ehdotuksia, niin meikä heitti Papun ja julmaa kyllä, se jäi sen nimeks.

Mun suuret haaveet on ottaa pari koiraa, Tankki ja Muija nimeltään, Muijaa ois tosi kiva huutaa kaupungilla sellasella häröllä äijämäisellä äänensävyllä Joo, ongelmansa kullakin... Tosiasiassa, jos joskus päädyn ottamaan elukan, se tulee olemaan iso, musta ja pitkäkarvainen kalmanhauva, jolle annan jonkun oikeesti hyvän nimen
Kirjoittanut: snowprints (Jäsen)
 • #212
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: snowprints
 • Lähetetty: 12.04.2012 17:45
Meillä on ollut kaksi kissaa, Luna ja Pipari. Nyt on tulossa käärme jonka nimeä en ole vielä päättänyt. Olen kuitenkin miettinyt että Hera, Usva taikka Suru ois kivoja nimiä.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 12.04.2012 19:10
Meillä asuu mm. helmipurjepleko Mörkö, juovaokamonni Örkki, helmipalloplekot Polkadot ja Adrian sekä partamonni Pikku-Myy. Sitten on n. 70 nimetöntä kalaa ja nilviäiseläimiä ja rapuja kymmeniä. :p
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.04.2012 21:14

Lainaus: Iiriva

partamonni Pikku-Myy.

Täällä majailee kaima, tosin kyseessä on hermeliini-kani. Meidän "Myykkis" sai nimensä kun oli poikasena selkeästi muita pienempi ja jäikin keskivertoa pienemmäksi yksilöksi. Sisaruskani jonka otimme kaveriksi Myylle, on sitä vastoin keskivertoa suurempi, nimeksi se sai Minni.

Ensimmäinen oma ponini oli nimeltään Metty's Junetime eli June ja nykyinen ponipoika on nimeltään Junetime's Elf Prince eli Eemeli tai Emppu, Elffiksikin kutsutaan. Eemeli on oma kasvatti ja tuo koko nimi tuntui vaan sopivalta ponille. Lempinimet ovat muodostuneet itsekseen.

Hiiristä löytyi Frida, Norma, Midi ja Luna.
Kirjoittanut: Lunatica (Jäsen)
 • #215
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.04.2012 12:08
Täällä eläintarhassa asustaa kissat Luci (alunperin Lucifer, NEIDIN kun piti olla poika) ja Piki (jätkä on valkoinen muutamalla ruskealla läntillä ja hännällä), kluppa-poika Nipsu (muumeista), VkhT Luna (Valkoinen kun kuu), Hiiret Lilli, Pörri ja Kirppu (nimistä voi päätellä minkä näköisä neitejä on kyseessä), Pörrin ja Kirpun isä ja Lillin puoliso, Iceman(kasvattajan antama, tiiä sitten juontaako nopeutensa perusteella Kimi Räikkösestä), Brasilian sateenkaariboa Nemi, Viljakäärme Luigi (luikertelija), ja Kunkkupyttis Rambo (ukko keksi kuvion perusteella matkalla eläinkaupasta kotiin, sukupuolesta ei tosin ole tietoa). Parit tarantella slingit mansikkahillopurkeissa vielä nimettömiä..Toinen on kuitenkin Brasilian Black ja toinen Chaco Golden Knee..5cm kokosille rääpäleille ei vielä keksi nimiä, kun ei tiedä, kumpaa sukupuolta kumpikin on ja luonteenpiirteetkin vähän vielä hakusessa
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.04.2012 15:55
Meillä asustaa marsutyttöset Nala ja Kiara sekä parta-agamapoika Tapio; kavereiden kesken Tapsa =D
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #217
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 13.04.2012 21:15
Miun kissat on nimeltään Luuttu ja Nyyti. Luuttu oli alunperin Ludus, joka tarkoittaa leikkisää rakkautta, mutta on paljon ytimekkäämpää huutaa Luuttua, kun komentaa kissaa irti verhoista...
Luuttu on myös siitä mukava nimi, ettei se ole turhan yleinen eikä sitä muuten ole kissojen nimipäiväkalenterissa, jossa on about miljoona nimeä : D
Nyyti sai nimensä tietysti Muumien mukaan Kuka lohduttaisi Nyytiä-kirjasta. Nyyti itki ja maukui niin hirveästi kotiintulomatkalla autossa, että Nyyti kuvaa tuota söpöläistä kyllä hyvin.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #218
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.04.2012 15:49
Oman valkomustan kissaherrani nimi on Vallu, (itse en kyllä ole nimeä antanut) itse kutsun häntä lähinnä Viiksi-Valluksi, kaverilla kun on melkoiset tuntosarvet pärstässään.
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.04.2012 16:24
Itellä oli kerran marsu nimeltä Viiru. Sitte meillä oli kans yhesti rotta nimeltä Roope. Koiria on ollu Bansku, Remu ja Vili. Mummulla oli taas yhesti koira jonka nimi oli Pluto ja pappapuolella oli koira nimeltä Kammo. Tätillä oli koira nimeltä Lulu. Nytte meillä on koira nimeltä Taro joka on nimetty Harvest Moon pelisä olleen koiran mukkaan. Yhesti meillä oli kans undulaatteja. Yhen nimi oli Ukko ja toisen Akka. Loppuilla ei ollu nimiä ko niitä oli nii palijo. Saatiin kans yhesti uus undulaatti ja nimettii seki Ukoksi, sitte meillä oli kaks Ukkoo. Toisella tätillä on taas kissa nimeltä Kakara ja enolla oli kerran kilpikonna nimeltä Konna ja mummulla oli kissa nimeltä Niisku. Pappapuolella kans on ollu hevosia joitten nimet oli Paroni, Pooki, Pimpotar ja Serena.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #220
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.04.2012 09:40
Kämppäkaverini on Alfred-niminen 7-vuotias maatiaiskissa, mutta Alluksi tuota kaikki sanovat. Alunperin kaatopaikalta pelastettu löytölapsi on saanut nimen kaveriltani, joka oli Allun ensimmäinen omistaja. Samasta pesueesta tulleet veljekset nimettiin Alfrediksi ja Haploksi Kuolemanportti-kirjasarjan päähahmojen mukaan. Allu oli kuitenkin niin röyhkeä diiva ettei tullut toimeen talouden muiden kissojen kanssa joten muutti luokseni ainoaksi kissaksi tähän talouteen.

Lapsena minulla oli marsu nimeltä Vili, sekä kultakalat Bläkä, Eetu ja Eemeli. Eetu ja Eemeli olivat aika tavallisia kultakaloja, Bläkä oli joku ihan muu. Se oli musta ja sillä oli isot mulkosilmät. Paras kala ikinä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit