Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ihmisinhoako?

Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #111
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 13.08.2010 07:03

Lainaus: Vampiric_

Myös erittäin ärsyttävää on kun seisoo rullaportaissa jossain ostoskeskuksessa, ja joku ihminen tulee seisoon ihan taakse liian lähelle kyyhöttämään.

Todellakin. Itselläni on monesti tapana rullaportaiden päässä tahallaan jäädä tällaisissa tapauksissa hiukka paikoilleen seisomaan. Siis jos tällaisia tyyppejä takana on. Useimmiten ne ainakin täälläpäin on tällaisia kiireellisiä teinilaumoja. Ja jos kerta haluaa lähelle tulla niin siinä onkin tukala olo koettaa olla paikoillaan, kun portaat päättyy. Ja etteivät mun päälle sitten tule, kun stoppaan.
Kirjoittanut: Pähkinähiiri (Jäsen)
 • #112
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.08.2010 18:29
Ärsyynnyn ihmisistä, jotka tekevät toisesta yleistyksiä tai arvostavat toista pelkän ulkonäön tai aseman perusteella. Voihan se jotain kertoa, mutta voi mennä pahasti pieleenkin. Ärsyynnyn myös marttyyreistä, jotka eivät osaa/halua pitää puoliaan ja nauttivat kun saavat valittaa omaa kurjuuttaan.
Kirjoittanut: LauriGhost (Jäsen)
 • #113
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.08.2010 22:05
Ärsyttävää kun ihmiset tunkee seuraan vaikka ihan selvästi tahallaan hakeutuu omaan rauhaan. Samat tyypit voi olla ihan mukavia muuten mutta kyllä ne vaan välillä osaa pänniä!
Kirjoittanut: Morso (Jäsen)
 • #114
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 28.08.2010 18:11
Ärsyttää, kun joku väittää vastaan, vaikka tietääkin olevansa väärässä. Ja sekin, että joku tulee istumaan mahdollisimman leveästi viereeni linkussa.
Kirjoittanut: Colma (Jäsen)
 • #115
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.09.2010 17:04
MInua ärsyttää ihmisten mukakiinnostuneisuus ja mukamyötätunto, johon kuuluu äärisieluton ''niin justiin'' , ''joo'o'' , ''aijaa'' and the list goes on.. Olisivat mielummin vaikka hiljaa, tai edes kuuntelisivat. (:
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.09.2010 19:16

Lainaus: Colma

MInua ärsyttää ihmisten mukakiinnostuneisuus ja mukamyötätunto, johon kuuluu äärisieluton ''niin justiin'' , ''joo'o'' , ''aijaa'' and the list goes on.. Olisivat mielummin vaikka hiljaa, tai edes kuuntelisivat. (:


Ja minua ärsyttää ihmiset jotka jatkavat papatustaan vaikka huomaavat ettei muita kiinnosta pätkääkään. Sitten kun keskustelu on muiden osalta tuota "aijaa":ta niin muutetaan homma monologiksi johon odotetaan kuuntelijoilta aina satunnaista nyökkäystä tai "joo'o":ta. Ehkä rasittavin esimerkki tästä oli eräs muuten todella mukava pizzerian pitäjä jolle piti nyökytellä niin paljon että ruuat jäähtyivät

Edit:

Lainaus: Nocturne

Se todellakin ahdistaa kun joku tulee liaan lähelle, ellei siihen ole lupaa annettu. Siksipä en juuri voisi kuvitella asuvani maassa jossa tullaan lähelle, vaikka puhuessa. Linja-autoissa istuminen on tuskaa ellen saa molempia penkkejä omaan käyttööni.

Tästä muistui mieleeni että jos joku ottaa päähän niin urpot jotka valtaavat kaksi penkkiä täpötäydessä bussissa tai junassa. Parhaat tapaukset levittävät laukkunsa ja kamansa vielä kolmannellekin penkille. Sitten katsellaan ikkunasta pihalle tai ollaan nenä kiinni puhelimessa ja teeskennellään ettei huomata niitä viittä vieressä seisovaa mummoa. Suomalaisen mykkäilykulttuurin vuoksi noille on vaikea mennä sanomaankaan mitään, vaikka kaikkien ympärillä olevien tekisi mieli tehdä niin. Jos ihmiset pelottavat niin paljon että julkisessä liikenteessä ei pystytä käyttäytymään soveliaasti niin menisivät puhumaan asiasta ammattilaisille.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #117
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 11.09.2010 19:56

Lainaus: Nordis

Tästä muistui mieleeni että jos joku ottaa päähän niin urpot jotka valtaavat kaksi penkkiä täpötäydessä bussissa tai junassa.

Niin, ja sekin ottaa päähän, että menet bussipysäkille, ja haluaisit istua, niin ihmiset seisoo, ja penkki on täynnä kasseja!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.09.2010 22:26

Lainaus: Nordis

jos joku ottaa päähän niin urpot jotka valtaavat kaksi penkkiä täpötäydessä bussissa tai junassa.


Tätä ihmisryhmää kutsutaan miehiksi.

No huumorilla tietenkin mutta kyllä se välillä pistää vtuttamaan kun tuon toisen sukupuolen edustajat eivät voi koskaan mahtua omalle penkilleen vaan niitä haaroja pitää levitellä ihan kuin jalkovälissä keikkuisi paremmatkin koripallot... Mietinkin tuossa päivänä eräänä, litistyessäni tällaisen munaihmeen ja seinän väliin, että junissa pitäisi olla eri vaunut miehille ja naisille. Naiset voisivat istua normaalisti ja miehet leveillä rauhassa keskenään.

"Voisitko istua omalla penkilläsi, varustuksesi mahtuu kuitenkin vähän kompaktimpaan tilaan" :P
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.09.2010 22:37

Lainaus: Piiskansiima

Mietinkin tuossa päivänä eräänä, litistyessäni tällaisen munaihmeen ja seinän väliin, että junissa pitäisi olla eri vaunut miehille ja naisille. Naiset voisivat istua normaalisti ja miehet leveillä rauhassa keskenään.


Tuskin kaikki naiset sinne omiin vaunuihins mahtuisivat, vastakkain olevilla paikoilla kun pitäisi olla aina toinen puoli tyhjillään jotta kaikki mahtuvat istumaan jalat ristissä
Kirjoittanut: Colma (Jäsen)
 • #120
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.09.2010 22:44

Lainaus: Nordis

Sitten kun keskustelu on muiden osalta tuota "aijaa":ta niin muutetaan homma monologiksi johon odotetaan kuuntelijoilta aina satunnaista nyökkäystä tai "joo'o":ta.

Tarkoitin ns. ''tasavertaista keskustelua'', en mitään elämäntarinamonologia ylä- ja alamäkineen. Siinä turha tekopirteä aijaajoo'o,niinjustiin on hyvin häiritsevää. Miksei sitten , vaikka sano suoraan että ei kyllä kiinnosta pätkääkään D: Okei, hieman kärjistetysti sanottuna, mutta kuitenkin..
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit