Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirjallisuus

Kirjoittanut: Pale (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.10.2007 17:40
En yleensä lue kirjoja,mutta nyt on poikkeustapaus kun koulussa pitää tehdä kirjaesitelmä.Luen Tanith Leen kirjoittaman kirjan Pedon Sydän.
Kirjoittanut: Zodiac (Jäsen)
 • #62
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Zodiac
 • Lähetetty: 16.10.2007 03:47
Tahdon lukea. Rikos ja rangaistus, Sweeney Todd, Anne Ricea, Holmes-novelleja, Dumas'ta, Kingiä, Poeta, novellikokoelmia, Lovecraftia, 7. Potter ja monta muuta kirjaa, mutta pystyn lukemaan hyvällä lykyllä yhden luvun ennen kuin menetän mielenkiintoni (vaikka minua vielä kiinnostaisikin), kerralla menee 0,5-2 sivua ennen kuin ajatukseni alkavat harhailla... kaukana ovat ne ajat kun pystyin lukemaan koulukirjaa hievahtamatta 8 tuntia putkeen. Minne perkeleeseen keskittymiskykyni on kadonnut :O
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.10.2007 13:00
Taru Sormusten herrasta lukeneita nyt peräänkuulutan: tapahtuuko "seikkailu" vain yhdessä tietyssä maailmassa? Tähän kuuluu vissiin usempi kirja, mutta onko jossakin tarina sijoitettu yhteen "maailmaan". onko niissä edes muita maailmoja.. Itse en ole kyseistä tiiliskiveä lukenut, enkä nähnyt leffaa, mutta tämä tieto olisi tärkeää ravinto esseelle jota tässä just kirjuutan. Jee - neljäs sivu jo menossa. Vielä kun saman verran niin avot.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 21.10.2007 13:19

Lainaus: kismet

Taru Sormusten herrasta lukeneita nyt peräänkuulutan: tapahtuuko "seikkailu" vain yhdessä tietyssä maailmassa?


Tapahtuu - Keski-maassa. Tämän tiedon tosin löydät jos yhtään jaksat itse kahlata vaikka wikipediaa...

Omia suosikkejani ovat eräät ihanat klassikot, kuten Ylpeys ja Ennakkoluulo, Kamelianainen, Humiseva Harju ja (mikä lieneekään suomeksi) Great Expectations. Vanhanajan tunnelmaa, ja etenkin tuon Humisevan harjun tapauksessa suorastaan mielipuolista intohimoa. Kyllä silloin joskus osattiin kirjoittaa, hehe. Luen myös paljon ns. lastenkirjoja, kuten Astrid Lindgreniä, ja Michael Endén Momo tai Tarina vailla loppua ovat ehdottomia kirjahyllyni helmiä, joiden pariin palaan tasaisin väliajoin.
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #65
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Devilsbride
 • Lähetetty: 22.10.2007 02:41

Lainaus: Pale

Tanith Leen kirjoittaman kirjan Pedon Sydän.

Tuo kirja on aivan mahtava, olen lukenut kahteen kertaan.

Lainaus: Heetteri

Tarina vailla loppua

Ihanaa että jotkut tietävät tuon kirjan. Omani hommasin vuosia sitten käytettyjen kirjojen kaupasta. Nyt se odottelee monennetta lukukertaansa hyllyssä.


Herranjumala, luen tässä pikkuhiljaa (ahmin kirjaa eteenpäin)
Michel Faberin: "Verupunainen, Lumivalkoinen"
Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka pitävät erikoisesta kerrontatyylistä, bordelleista, eroottisvivahteisista, historiallisista romaaneista.
Olen täysin rakastunut tuohon kirjaan!Jouduinpas muokkaamaan monta kertaa O.o
Kirjoittanut: Evil Kitty (Jäsen)
 • #66
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.10.2007 18:41
Mulla ei ole mitään tiettyä genreä, josta nappaan kirjoja kainaloon. Luen vähän jokaista, tosin sellaiset imelät rakkaustarinat jäävät suosiolla kirjaston ja kirjakaupan hyllylle. Eniten tulee luettua scifiä ja fantasiaa, mutta myös eläinaiheset kirjat ovat mukavaa luettavaa. Täytyy myöntää, että en lähde kirjastosta pois, ellen ole lainannut jotain Helena Meripaaden Koirahullun päiväkirja -kirjaa. Meripaadelta luen myös Kisse - Elämäni Frettinä -kirjaa varmaankin neljättätoista kertaa, se on aivan loistava.
Kauhuakin tulee luettua, R.L. Stinen Vamppyyrisiskokset-sarjaa ym. Pari vuotta sitten luin vielä Goosebumpseja, Nightmare Roomeja ja Kalmanväreitä.
Ja ikuinen huvi on lukea kavereiden kanssa niitä idioottimaisia "Kaks mummoo meni mustikkaan mut toinen ei mahtunu" -vitsejä ja niitä tylsiä "Koottuja kauhujuttuja" -kirjoja.
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.05.2011 21:51
ASK. BELIEVE. RECEIVE.

Ootteko lukenu tämän kirja elämän suuresta salaisuudesta? Ja oletteko sen jälkeen alkaneet käyttää vetovoiman lakia elämänne eri-osa alueilla? Mitä olette saavuttaneet vai miten olette edes huomanneet asian toimvuuden?

Minulla itselläni on sekä kirja,että elokuva. Ja on myös salaisuus-sarjaan kuuluva "päivittäisiä elämänohjeita"-kirja. Ja tänään kävimme parhaan ystäväni kanssa suomalaisessa kirjakaupassa kattomassa uutuuksia ja sinne oli tullut myyntiin samaan sarjaan kuuluva "voima"! Suosittelen ehdottamasti kaikille

http://thesecret.tv/index.html Tossa on nettiosote.

Aihe siirretty relevanttiin ketjuun. Ihan jokaiselle kirjalle ei tarvitse tehdä erillistä keskustelua.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.05.2011 22:18
Mä yritin käyttää vetovoiman lakia muuttaakseni maailman sellaiseksi paikaksi, jossa nää New Age-elämänparannusoppaat oikeasti toimii. Ei onnistunut.

Ai niin, ja te jotka ette jaksa kyseistä sivua käydä tarkistamassa, tässä video:
http://www.youtube.com/watch?v=usbNJMUZSwo
Kirjoittanut: Swuuz (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.05.2011 08:18
Genrenä ehkä eniten kiinnostaa kauhu, mutta tokihan sitä muutakin tulee aina toisinaan luettua. Esimerkiksi Potterit ovat yksiä lempikirjoistani, vaikka eivät tuota kauhugenreä edustakaan.

Lempikirjailijaksi voisin mainita Joe Hillin (joka on muuten Stephen Kingin poika), jonka tuotanto on miellyttänyt kovasti. "Sydämen muotoinen rasia" (tyypin ensimmäinen kirja) lukeutuu myöskin lempikirjoihini.

Voisin suositella myös Guillermo del Toron ja Chuck Hoganin yhteistyönä kirjoittamaa vampyyritrilogiaa (jonka viimeistä osaa vielä odotellaan). Oli helpotus huomata, että nykyään kirjoitetaan muutakin vampyyrikirjallisuutta, kuin sellaista jossa vampyyrit on ällöttävästi romantisoitu ja ne kiiltävät auringossa ja muodostavat ihmissuhteita jjajajajajaja. HYI.
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.05.2011 12:15
No olipas huumori-video Eile taas käytin vetovoimaa, ku mirppa leipo kakun. Sis tyttösö synttäreille. No muna-sokeri vaahto oli ihan täydellinen ja taikina muuteki hyvä. Ja ei tömistelty yhtää ettei läsähä. Eihä se mikää läsähtäny ollukaa,mutta vaa noin 2cm paksu. Että ei kohonnu. Mirppa meni paniikkii et mitä se nyt tekee, ei jaksa leipoo uuttakaa ja soitti äitillee,selitti tilannetta sille.. Mie sit mietin et varmasti tähä löytyy hyvä ratkasu ja varmasti saadaa synttäri-kakku aikaseks. Soitinpa sitte satumaiselle vähä muis asiois ja otin tonki puheeks. Hän sit kysy ettekai laittanu leivin-jauhetta. Laitettii ja kuulemma sitä jos laittaa liikaa ni sillä onki päinvastane vaikutus (tulipaha se opittuu). Hänellä oliki valmis kakkupohja pakkases, ja sano et voi sen aamul meille heittää. Mutta Mirpan äiti sano että parempiha ois ed.iltana saaha kakku valmiiks. Ku mie juttelin satumaisen kaa luuris ja mirppa äitisä kaa. Ni satumaine sanokii sit et voinha mie sen teille nytteki heittää samantien. Saatii siis kakku-pohja saman iltana koristeltavaks.. Tämmöne pikku-juttu mutta riemastuttavaa ku tajus taas mite täydellisesti se toimii
Oisin kyllä halunnu tälle oman keskustelun. Kun kyse ei ole pelkästään secret-kirjasta. vaan myös siihen liittyvistä tarinoista ja kokemuksista. Mutta ihan miten vaan
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit