Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Itsemurhat

Kirjoittanut: HirviöT (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.01.2012 11:55
Yllätyin miten paljon tääältä löytyi itsemurhaan liittyviä juttuja. Ja tämä positiivinen asia,
koska en tunne olevani yksin maailmassa, joka on kokeillut itsemurhaa.
olen joskus potenut masennnusta parisen vuotta, ja siinä ajassa olen kerinnyt kokeilla tehdä itsemurhaa.
Silloin se tuntui oikealta ratkaisulta, mutta nyt olen oppinut että elämästä pitää osata nauttia, siihen viimeiseen asti.
Ja on myös kokemusta,kun joku tuttava on kokeillut itsemurhaa. (parikin kertaa).
Se tuntui pahalta, kun sain tietää, että joku on yrittänyt tappaa itsensä.
Onneksi tämä tuttava sai hoitoa. Siitä olen tyytyväinen että en onnistunut itsemurhassa eikä tuttavakaan onnistunut siinä.
Kirjoittanut: God Of Wind (Jäsen)
 • #312
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: God Of Wind
 • Lähetetty: 20.01.2012 19:31
pari vuotta sitten olin ihastunut yhteen tyttöön, joka oli myös ihastunut minuun, mutta hän oli juuri eronnut exästään niin en viitsinyt kysyä häntä vielä parisuhteeseen... hän alkoi parin viikon päästä näyttämään masentuneelta, ryyppäsi koko ajan ja teki kaikkea muutakin tyhmää, mutta minä kuuntelin hänen ongelmiaan, ja kiinnyin koko ajan enemmän häneen. Sitten tuossa kesällä koetin soittaa hänelle, kun tiesin että hän oli ollut taas juomassa, ja kun hän juo niin hänellä menee holtti täysin, eikä meinaa pysyä edes pystyssä. hän ei vastannut, vaikak soitin parikymmentä kertaa, ja sitten rupesin soittelemaan hänen ja minun yhteisille kavereille, mutten saanut kahteen päivään mitään vastausta keneltäkään, ja olin todella huolissani, en saanut nukuttua ollenkaan, vaan ramppasin ympäri kaupunkia ja kävin muutamaan otteeseen soittamassa hänen ovikelloaan, ilman tulosta. Läheitn taas viestejä hänen ja minun yhteisille kavereille, ja yksi heistä lähetti viestin että mene poika käymään keskussairaalassa, huone se ja se ja osasto se ja se... menin, ja sain kuulla että hän oli yrittänyt itsemurhaa hukuttautumalla, mutta joku oli ehtinyt pelastaa hänet. onneksi, en tiedä miten olisin itse päässyt siitä tilanteesta yli... Nykyään tällä tytöllä menee ihan hyvin. Toivottavasti jatkuukin niin.

Olen myös koko ajan joutunut vahtimaan isääni, joka asuu avovaimonsa kanssa noin 2 kilometrin päässä omasta asunnostani. Isälläni on aika paha alkoholiongelma, sekä diagnosoitu masennusta sun muuta ikävää, ja hän käyttää reseptilääkkeitä. hän juo joka viikonloppu, ja samalla mutustelee lääkkeitä, josta johtuen hän on aina ihan sekaisin. Kaksi vuotta sitten olin menossa isäni luo, ajattelin mennä sanomaan terve, juomaan kahvia ja keskustelemaan seuraavan kesän Norjan-reissusta. kun tulin isän luo, yläkerran ovi oli auki ja menin sisään, mutta yläkerrassa ei ollut ketään. tiesin, että isä on silloin verstaalla alakerrassa rakentelemassa jotain, joten lampsin sinne. Löysin sieltä isäni istumasta jakkaralla, viinapullo ja kaadettu ja puoliksi syöty lääkedosetti pöydällä, ja isä osoitti pistoolilla ohimoaan. säikähdin ihan jumalattomasti, ja yritin puhua isälle järkeä päähän. hän kuunteli hetken, mutta totesi että ei, tämä on ohi nyt, ja hänen kätensä alkoivat täristä, ja hän viritti pistoolin iskurin. Kerkesin kuitenkin törkätä pistoolia sen verran, että isäni ampui ohi kattoon. sen tapauksen jälkeen vein isäni kaikista aseista liikkuvat osat kassakaappiini, samoin patruunat, jotta hän ei voisi yrittää uudelleen. Nykyään isälläni menee jo paljon paremmin, mutta olen silti todella huolissani, ja isäni avovaimo yrittää saada isääni katkaisuun vihdoin ja viimein. toivottavasti katkaisuhoidosta on apua, eikä minun tarvitse olla koko ajan huolissani siitä, että tekeekö isäni jotakin peruuttamatonta.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #313
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 20.01.2012 20:20
Setäni teki itsemurhan miltei n. vuosi sitten. Ei kestänyt äitinsä (mummin) kuolemaa ja veti päänsä täteen unilääkkeillä ja viinalla. Myös yksi ei niin läheinen kaveri päätti elämänsä loppukesästä.

Molemmat tapaukset sattuivat tosi pahasti vaikka mitään kovin läheisiä välejä ei tuohon edesmenneeseen setäänikään ollut. Pahinten koski juuri se, kuinka näki oman isän kärsivän siitä, kun ensiksi menee äiti ja sitten veli heti perään.

Kyllä nämä tällaiset menetykset saavat oikeasti miettimään uudelleen omaa suhtautumista itsemurhaan. Ymmärrän molempia näkemyksiä itsemurhan itsekkyydestä paremmin kuin hyvin, mutta en itse ikinä tahdo tietoisesti aiheuttaa sellaista tuskaa muille.
Aina on kuitenkin olemassa joku joka jää kaipaamaan. Itsekin kaipaan näitä molempia henkilöitä, vaikkei kumpikaan ollut koskaan minulle todella läheinen.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.01.2012 22:07

Lainaus: HirviöT

Yllätyin miten paljon tääältä löytyi itsemurhaan liittyviä juttuja.


Sitähän sanotaan, että kuolema on osa elämää. Täällä goottinetissä voi keskustella kaikenlaisista elämän osa-alueista, ja oikeastaan hyvä niin sillä kaikenlaiset hyvinmenee-kulissit ovat oikeastaan huonompi asia hyvinvoinnille kuin se, että asioista jutellaan niiden oikeilla nimillä.

Muistuttaisin tosin vielä näin moderaattorin ominaisuudessa että juttujen pitäisi pysyä kaikenikäisille soveltuvalla tasolla ja muutenkin yleisilmeeltään fiksuina ja siisteinä. Mitään tiukkaa rajanvetoahan tässä ei harrasteta, mutta ihan huikeimmat yksityiskohdat ja aiheeseen liittyvä kuvamateriaali eivät ole suotavia.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #315
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.02.2012 20:17
Luin tässä mutsini Kodin kuvalehdestä naisesta, joka oli hypännyt kuusikerroksisen talon katolta mutta jäänyt henkiin (tosin joutunut pyörätuoliin.) hän löysi kuitenkin itsestään sisua paremman elämän tavoittelemiseen ja puf:
Vuosia myöhemmin hän oli naimisissa ja hänellä oli kolme lasta. Yksi lause haastattelusta jäi mieleen.
Nainen totesi:
"Elämän ei tarvitse olla helppoa ollakseen onnellista."
so true. so, so true. Löysin uutta voimaa tähän elämään, pystyinhän kuitenkin kävelemään ja puhumaan, kuulemaan ja näkemään, tuntemaan ja haistamaan. En joutunut nukkumaan taivasalla enkä pelkäämään henkeni puolesta normaali-ihmistä enemmän. Minulla oli ihmisiä joihin saatoin luottaa. Rupesi hävettämään niin saatanasti kaikki epävarmat ajatukset itsemurhasta. Mun elämä oli tässä ja nyt, ja mä aioin hemmetti elää sen! Meni syteen tai saveen. Veitset kaappiin ja lääkkeet alas viemäristä.
tsemppiä kaikille jotka joutuvat harkitsemaan tekojaan.
tässä vinkki.
harkitkaa toisenkin kerran.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #316
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 13.02.2012 18:49

Lainaus: Sad Angel

Veitset kaappiin ja lääkkeet alas viemäristä.

Offtopic vinetys:
Paitsi että ne on periaatteessa omanlaistaan ongelmajätettä ja aiheuttavat yhtä sun toista ei-toivottua viemäriin huuhdottuna. Ne pitää viedä apteekkiin, ei vetää viemäristä. Symbolisena eleenä tietty olisi kiva hutaista ne viemäriin, kun kaikki tekee niin leffoissakin jne. Jos vaihtoehtona on viemäri vs. oma kurkku, niin sitten on ehkä pienempi paha huuhtoa ne viemäristä, mutta oikea osoite on apteekki.

Anteeksi. Minä ja kukkahattuni hiljenemme nyt.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #317
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.02.2012 14:40

Lainaus: Giffirt

Paitsi että ne on periaatteessa omanlaistaan ongelmajätettä ja aiheuttavat yhtä sun toista ei-toivottua viemäriin huuhdottuna. Ne pitää viedä apteekkiin, ei vetää viemäristä.


Puhuin symbolisesti, mutta kiitos kun muistutit tästä tärkeästä asiasta. Tosin voiko apteekkiin palauttaaa lääkkeitä? no anyways. ei siis viemäriin.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.02.2012 18:25

Lainaus: Sad Angel

Tosin voiko apteekkiin palauttaaa lääkkeitä?

Kyllä voi ja pitää! Yliopiston apteekilla on vallan oma pussi ohjeilla printattuna, mutta jos ei ole Yliopiston apteekkia saatavilla, niin ihan mihin tahansa apteekkiin voi viedä. Pussissa vie ja sanoo, että haluaa jättää nämä hävitettäväksi. *toinen täti kukkahattuineen hiljenee*
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.02.2012 02:00
Tuon kaljamonsterin kyllä saat viedä pois heti alkuun.

Aspiriinistä nyt tiedö onko isompaa ongelmaa, mutta kovemmat lääkkeet on kyl hyvä palauttaa jotta menevät varmasti polttoon.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.02.2012 20:50

Lainaus: mlrd

Tuon kaljamonsterin kyllä saat viedä pois heti alkuun.

??? Meniköhän mulla nyt jotain ohi?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit