Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kummitustarinat

Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #101
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.03.2013 14:00

Lainaus: Pelkuri

Käyttääkö kummitukset hajuvesiä?


ehdottomasti! Talossanne on varmankin joku hienostunut, ikivanha rouva-aave, joka muistelee edelleen titanicin mukana uponnutta sulhastaan. (ei mikään Rose, mutta kuitenkin)

Huhuu. Meidän talossa kummittelee pelkästään hiiriä. Täytyy mennä muualle löytääkseen vähän säpinää.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #102
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.03.2013 00:43
Avaudutaanpa nyt sitten tännekin.
Heräsin tässä taannoin siihen, että meinaa olla vähän kylmä. Ei mikään ihme, kun peittoni oli tuossa makkarin ja eteisen välissä ovella rutussa. Peittohan on tuommoinen parisängyn peitto, eikä mitenkään sitä sorttia että sen saisin nakattua noinkin kauas.

No ei siinä..

Heräsin viime yönä siihen että olin aivan varma siitä, että joku on tullu yleisavaimella tms tänne kämppään.. Ajattelin sitten hetken kuuneltuani, että ei tässä, kuvittelen varmaan vain asioita, ja jos vain jatkaisi nukkumista. Hetkonen sen jälkeen "ai vittu, kuka raapaisi mua?" ja aamulla sitten vessan peilistä huomasin että tuommoiset kunnon kynnenjäljet kaulassa. Kokoluokkaa kissan tassu tms.

Mitä helvettiä? Ei ole eka kerta eikä eka kämppäkään missä tapahtuu kaikkea paskaa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.03.2013 01:10
Emäntä ei ole oikein viime aikoina nukkunut hyvin, väittää että joku ramppaa vintin rappusissa.
Itse en ole tätä huomannut, enkä ole kertonut sitä että setävainaa aikoinaan lähti yläkerrasta , huikkasi ovelta käyvänsä kaupassa ja jäi tuossa sadan metrin päässä rekan alle. On se kyllä siitä töminästä aiempinakin talvina maininnut. Jos en väärin muista niin sanoi mummokin, mutta sillä nyt oli tapana kuulla kaikenlaista.

Vanha talo narisee omiaan,kun lämpötila vaihtelee reilusti. Jos eilenillalla jotain kolinaa kuuluikin niin se oli varmaan orava vintillä.
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #104
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 27.03.2013 07:15

Lainaus: mlrd

Vanha talo narisee omiaan

hyy minäki asun vanhassa mökissä.
Yläkerrassa isoveljen huoneessa on lattia tosi äänekäs, alakertaan kuuluu kauhee narina kun siinä kävelee. Se on sitten aika inhottavaa kun ketään muita ei pitäs olla kotona ja se lattia natisee itekseen... Mutta ei se ole kummitus, mulle joku selitti mistä se johtuu, kuulemma jotain lämpötilaeroista tai jotain.
Kirjoittanut: Burana (Jäsen)
 • #105
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.03.2013 16:15
No täällä taas tapahtuu.
Oltiin nukkumassa mieheni kanssa kunnes heräsin keskellä yötä. Ei siinä mitään mietin niitä näitä ja koitin saada unenpäästä taas kiinni. Toisen jalan varpaat pilkotti hieman peiton alta jota en oikeastaan koskaan tee mutta olin rohkaistunut jo pitämään niitä peiton ulkopuolella kun aikuinen kerran olen ja ei ne möröt ole ennenkään jalasta tarttunu.. Äkkiä tunsin kun joku koskettaa varpaitani ja aivan kuin olisi tajunnut jotain ja veti sormensa? Äkkiä pois. Ensin ajattelin heti että jaa mieheni kosketti omilla varpaillaan minua. Koitin sitten jalalla etsiä kyseisen henkilön jalkoja kunnes tajusin ettei ne ole koskaan ollutkaan mun puolella! Avokki on tuhissut sikiöasennossa paikoillaan ties kuinka kauan ja olisin tietty tuntenut jos hän olisi liikkunut senttiäkään O_O Mun silmäni rävähti auki tajuttuani asian. Selkäpiirissä meni kylmänväreet ja vedin varpaat takaisin peiton alle visusti "pakettiin". Sinäyönä ei enää nukuttanut tippaakaan..

Kivakun alkaa rohkaistumaan ja sitten tapahtuu taas jotain outoa.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #106
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.04.2013 16:33
Kuulin aika hyytävän jutun leirikeskuksesta, jossa oltiin kuoron kanssa leirillä syksyllä. Kyseessä siis Julkujärven leirikeskus Tampereen lähistöllä. Kuulemma siellä on joskus 50-luvulla kuristettu nainen, joka on sitten jäänyt kummittelemaan paikkaan eikä anna vierailijoiden nukkua tietyssä huoneessa.

Aika monella kuorolaisella oli vähän huonot unet, mutta ei sen kummempaa. Yksi laulaja oli kuitenkin tullut jostain reissusta keskellä yötä, ei ollut ihan varma onko oikeassa leirikeskuksessa, mutta olettanut niin ja käynyt nukkumaan patjalle johonkin käytävälle. Jossain vaiheessa tyyppi oli havahtunut "unihalvaukseen", jossa häntä riepotellaan pitkin huonetta ilmeisesti juuri kaulasta. Eli ihminen oli unessa, mutta havainnut ympäristönsä, mutta "hallusinoinut" tilanteen, jossa häntä kuristetaan.

Vähän kammottava meininki tuli, kun tuon kuulin. Ollaan ilmeisesti menossa sinne taas keväämmällä. En tiedä viitsinkö nukkua ollenkaan.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.04.2013 23:33
Nykyinen asuntoni on rempattu jokunen aika ennen muuttoani tähän ja ihmettelinkin miksei kuulemani mukaan tämä asunto ole oikein mennyt kaupaksi. Noh, syy selvisi sitten naapureilta jotka kertoivat että tässä asunnossa asui ikänsä joku pariskunta joista toinen kuoli (en tiedä mihin enkä tiedä mitä toiselle osapuolelle tapahtui) itse asunnossa ja sen jälkeen pitänyt rempata koko paikka, oliko lie sitten raaempi tapa kuolla ken tietää. Olenkin aina välillä odotellut että koska täällä alkaa tapahtua outouksia, mutta toistaiseksi ei ole vielä mitään tapahtunut mille en olisi keksinyt muuta syytä kuin kummittelu. Kaiken lisäksi tämä rakennus on ollut sota-aikoina joku missä on pidetty sotavankeja, ja sen huomaa kun menee kellariin varastotiloihin, siellä nimittäin on häkkivarastojen lisäksi vielä alkuperäiset "huoneet" joissa on ovissa luukkuja, sellaisia vanhan ajan versioita vankiloiden ovien luukuista Melko pelottava paikka koko rakennus. Meni ehkä hieman aiheen vierestä sillä tästä ei ole kunnollista kummitustarinaa vielä kerrottavana, mutta laitoin silti tänne kun pelottava paikka on
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #108
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.05.2013 17:50
TET-viikko menossa. Siinä juotiin kahvia ja sellanen melko raskas ovi vaan ihan itestään aukes ja meni kiinni, ja sinne huoneeseen tuli hetkeks aika kylmä.
Toisaalta oli kyllä aika tuulinen päivä, mutta ei se tuuli kyllä mitään ovenkahvoja kääntele, ja muutenkin se ovi on aika suojasessa paikassa että ei siihen tuule.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 22.05.2013 18:32

Lainaus: Wormboy

Toisaalta oli kyllä aika tuulinen päivä, mutta ei se tuuli kyllä mitään ovenkahvoja kääntele, ja muutenkin se ovi on aika suojasessa paikassa että ei siihen tuule.

Läpiveto voi olla yllättävän voimakas ja sitä ei aina edes huomaa. Myth busted.
Kirjoittanut: SinKid (Jäsen)
 • #110
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.05.2013 02:13
Meidän koulu on vanhaa kasarmi aluetta täällä Kouvostoliitossa. Media rakennus joka siis on entinen sairaala tai joku sellanen niin siellä tuli viettettyä usempi ilta koulutöiden parissa. Tietoisena vanhasta rakennuksesta yms sellasesta en säikähdä ääniä siellä vähästä.

No viime talvena sitten istuin joku viikonloppu yhdessä luokassa yksikseni ja tein macilla töitä. 5 konetta käynnistyi ja ovi aukesi. Eikä muuten ole mitään kevyitä ne metalli ovet siellä. Tällänen hento tyttö saa ihan tosissaan työntää tai vetää et saa oven auki. Ja yhtä nopeasti kun koneet meni päälle ne myös sammu ja ovi sulkeutu. Myös alueen opiskelija asuntolassa kuulemma tapahtuu kummia välillä. Mutta eipä täällä mitään tän oudompaa ole tapahtunut.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit