Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kummitustarinat

Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.05.2013 23:57

Lainaus: SinKid

Meidän koulu on vanhaa kasarmi aluetta täällä Kouvostoliitossa. Media rakennus joka siis on entinen sairaala tai joku sellanen niin siellä tuli viettettyä usempi ilta koulutöiden parissa.


Tuttu paikka. Kyseessä on siis entinen sotilassairaala, olisikohan se nyt paperivarasto joka on ollut paikan ruumishuoneena Omat kokemukset tuolla rajoittuvat vain kovaan seinästä tulevaan rapinaan. Homma menisi hiirten piikkiin, mutta kyseessä oli umpivanerinen lavasteseinä ja rapinaa ihmeteltiin seinän molemmin puolin. Parempi puolisko näki palo-ovien lasin heijastuksessa takanaan raitapaitaisen pojan samalla kun meikäläinen ja pari kaveria oven toisella puolella näimme vain hänet. Luokkakaverinsa näki juhlallisesti pukeutuneen pariskunnan menevän ylös aulan portaita vaikka hän oli satavarmasti ainut henkilö paikalla ja kello hipoi yhtätoista arki-iltana. Vanhempi opettaja kertoi että paikasta on lähtenyt siivoajia koska paikan koluaminen yksin on ollut niin kuumottavaa iltaisin.

Lainaus: SinKid

Myös alueen opiskelija asuntolassa kuulemma tapahtuu kummia välillä. Mutta eipä täällä mitään tän oudompaa ole tapahtunut.

Asuntola puolestaan on entinen upseerien asuntola ja ollut välissä nistiluolana. Kerran halloweenia juhlittaessa tv ja tietokoneen näyttö sammuivat yhtä aikaa. Molemmat olivat eri pistorasioissa ja muut niiden kanssa samoissa jatkojohdoissa olevat laitteet jatkoivat toimintaansa normaalisti. Sitä erikoisempi oli tapaus jossa ihmettelin eräänä aamuna kun TV:n kaukosäädin ei toimi. Ärräpäiden ja kolistelun jälkeen kävi ilmi että kaukosäätimen paristot olivat syystä tai toisesta väärin päin. Sen enempää minä kuin puolisokaan ei olla koskaan kävelty unissamme, mutta se tuntuisi olevan ainut järkevä selitys paristojen kääntelylle. Nyt kun rupesin muistelemaan niin minulta katosi kyseisessä kämpässä näkyvältä paikalta täysin jäljettömiin viisi isoa pulloa piilolinssinestettä. Olin hamstrannut kun halvalla sai, mutta kolmen täydellisen kaappien-, sohvantaustojen ja hyllynalustojen koluamisen jälkeen oli pakko myöntää että ne olivat yksinkertaisesti lakanneet olemasta.
Kirjoittanut: von Berg (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.06.2013 11:23
Tuli tää ketju mieleen aamulla ja aattelin kirjotella omista jutuistani. Porukoiden mökillä viime yönä herättiin kaikki julmettuun kolaukseen, ihanku ois telkkari pudonnu lattialle. Kuitenki sekä kissa että koira nukku molemmat ja neki säikähti. Mitään ei kuitenkaan missään ollut pudonnut, eikä tähän hetkeen asti ole löydetty selitystä. Edes ulkona ei peltikatolle mikään ole voinut pudota ja ukkosen ääni se ei ollut vaan ihan selkeästi sisällä kuin olis joku painava tavara pudonnut jostain alas. Lisäksi huomasin aamulla autoni liikkuneen metrin taaksepäin, ja olen aivan varma missä kohdin se oli parkkeerattuna koska parkkeeraan sen aina samalla tavalla.

Aikaisempiin kokemuksiin liittyy oman käden kautta edesmenneen mummini kummittelu, seuraavana vuotena kuoleman jälkeen mm. kaappikellon ovi meillä kotona oli auennut itsekseen, vaikka sen salpa ei mekaanisesti voi mitenkään aueta itsekseen. Toinen tapaus oli lipastolla kaatunut mummin valokuva joka puolestaan oli pudottanut lattialle pienen lasipallossa olevan enkelin, joka jäi pystyasentoon lattialle istumaan lasikupu rikki.

Omituisin asia on kolmessa aiemmassa kämpässä lattiaan ilmestyneet punaiset täplät, ihankuin muovimaton "sisälle" olisi ilmestynyt väriä, ei onnistu putsaus vaan on itse matossa sisällä. Näitä on esiintynyt siis yli 10 vuoden ajan, ja tosiaan kolmessa eri asunnossa missä on asuttu. Selitystä ei ole löydetty.

Sitten on tietty näitä tavallisia tuntemuksia, varjoja, ilmavirtoja jne. Ja myös kotieläimet on välillä säikähtäneet jotain ihan kummallista, tai lähteneet piiloon.
Kirjoittanut: ixydor (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.07.2013 02:22
Tätä kun kuuntelee kello kolme yöllä alkaa selkäpiitä karmimaan. Tämän henkilön ääni tuo todella paljon lisää tunnelmaa... http://www.youtube.com/watch?v=k67ZfqLDfbE
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.08.2013 01:06

Lainaus: Nordis


Tuttu paikka.

Armottoman myöhässä tarinaan, mutta unohdit kokonaan teloituskentän kasarmialueelta.
Siellä laitettiin punaisia lakoon jokunen kappale. Veripellot kai sanoo sekin jotakin,vaikka onkin toinen teloituspaikka.

Katohan , oikein dokumenttikin löytyy...
http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/mirja_turune n_veripellot_28055.html#media=28062
Kirjoittanut: rojalisti (Jäsen)
 • #115
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 14.04.2014 10:30
vaarini tuli hyvästelemään äitini kuolin päivänään. äitini kertoi että unessa vaari tuli ja silitti hänen päätään ja sanoi hänelle hyvästi. itse olin paikalla kun puhelin soi ja äitini heräsi heräsi vastaamaa puhelussa kerrottiin että vaari on nukknut pois 10 minuuttia sitten
Kirjoittanut: Magnolia (Jäsen)
 • #116
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Magnolia
 • Lähetetty: 16.04.2014 18:26
Kilti vaari.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit