Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 07.04.2008 20:22
darkAngel: Kiitos erittäin paljon et jotenkin yrität ymmärtää...
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #152
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.04.2008 20:27
En halunnut viestissäni haukkua Ninniä, koska vahinkoja sattuu kaikille. Meinasin vain, että kissaperheessä täytyy aina olla tarkkana noiden lääkkeiden ja muiden kanssa. Anteeksi jos kuulostin huonolta
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 07.04.2008 20:44
poison: Mitäs nyt tollasesta, sitä saa mitä tilaa
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #154
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.04.2008 21:44
ja virheistä oppii. tietysti todella huono tapa oppia kantapään kautta mutta silti.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.03.2009 21:46
Tästä kämpästä löytyy kaksi enemmän tai vähemmän sekopäistä hermeliinikania. Mustia pikku täystuhoja jotka hyppelevät vapaana päivisin kämpässä. Älkää huoliko, johdot yms. on piilotettu kanien ulottuvilta ja käyvät häkissään "vessassa" itse. Seurallisia ja huomionkipeitä riiviöitä.
Aiemmin oli myös hiiriä ja joita kaipaan kovasti, ovat niin ihania ja seurallisia veitikoita mutta harmillisen lyhytikäisiä.
Ja tallilla majailee rakas 5-vuotias ponipoikani.

Lapsena on ollut lemmikkeinä kissoja, marsuja, hamstereita ja kaloja. Ja jos voi lemmikkeihin laskea niin parhaimmillaan kotoamme löytyi 30 lammasta.

Tulevaisuuden lemmikiksi haluan mahdollisesti toisenkin isomman ratsuponivarsan (mahdollisesti welsh part bred, welshit kun ovat lähellä sydäntä) jonka saisi senkin itse kouluttaa alusta asti niin kuin tähän astiset poninikin.
Joku liskokin olisi ihana, esim. iguaani.
Kaneja tod. näköisesti tulee olemaan jatkossakin vaikka välillä onkin helisemässä nykyistenkin terroristien kanssa.
Tai sitten kissoja ja koira/koiria. Siperian husky tai alaskan malamuutti olisi ensimmäisenä listalla, mutta joku kiva sekarotuinenkin olisi varmasti ihan yhtä hyvä koiraystävä.
Kirjoittanut: Yuffie (Jäsen)
 • #156
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.03.2009 19:54
Itselläni on ollut melkoista porukkaa... nyt korvat hörölle jos tykkäätte sellaisesta mitä hienostelevat kutsuvat "limaisiksi" ja huutavat "iu!!!" Minulla/kotonani on ollut: skorpioni, sammakko, 22 sauvasirkkaa xD, kaloja ja etanoita... Mutta tällä hetkellä meillä on vain kolme gerbiiliä joista nuorin puri kaksi päivää sitten yhtä vanhempaa gerbiiliä silmäkulmaan niin että soi.. ja sitten minulla on vielä lisko..
Kirjoittanut: Miitu (Jäsen)
 • #157
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.03.2009 22:42
Ei ole muistikuvaa missä olen elukoistani hehkuttanut, mutta voisin hieman päivitellä tilannetta.
Kahdesta kanistani Ellu-poika siirtyi ajasta iäisyyteen 2.2. eli nyt häkissä kuljeksii vain Neiti itsekseen. Suru ja Murhe kissapariskuntani porskuttaa ja kuun vaihteessa molemmat täyttävät vuoden.
Mutta, olen ollut yhteydessä japaninpystykorvakasvattajaan ja ensiviikon lopulla olisi laskettu aika.. Sitten selviää onko syntyvässä pentueessa minulle pientä kääpiömaanorsua, kuten siskoni japseja nimittää. Yritän olla tunteilematta ettei mahdollinen pettymys iskisi minua kovin matalalle. Kuitenkin jos tuuri käy niin elämääni tulee alkukesästä vilkastuttamaan koira.
Kirjoittanut: Tifa (Jäsen)
 • #158
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Tifa
 • Lähetetty: 01.04.2009 21:24
Joskus kun olin aika pieni niin löyty kämpästä 2 saksanpaimenkoiraa, erittäin kilttejä ja hyvin koulutettuja. Kalojakin oli joskus, ja sen sanon et älkää hemmetissä hankkiko kaloja. Akvaarion peseminen on tuskallista hommaa. Nyt kuitenkin tästä talosta löytyy 4 gerbiili poikaa. Yks niistä on täysin musta, lukuunottamatta valkosta leuan alusta ja molemmissa etutassuissa olevaa valkoista pistettä. Se herra onkin joukon hyvätapaisin ja toinen vanhimmista. Sit toinen on semmonen jännä kerman värinen valkosella vatsalla ja punasilla silmillä. Tämä se onkin pirullinen ilmestys, puree niin perhanan kovaa ettei oo tosikaan, mut silti on ihana. Kolmas on ruskeenharmaa mustilla korvilla, tassuilla ja hännällä. Ihan hyvät tavat mutta raapii ja näykkii joskus. Neljäs on ruskeenharmaavalkonen, ton edellisen veli. Myös tämä pikku herra raapii ja näykkii joskus. Ja jos jotakin kiinnostaa niin näiden nimet on: musta on Gabriel ja kerman värinen on Gerri <--- Nuo täyttävät 1.7.09 kaks vuotta. Sit ruskeenharmaa on Frodo ja Ruskeenharmaavalkonen on Figaro <--- Nuo taas täyttävät 11.7.09 vuoden
Ja taas olen seputtanut jotain turhaa luvattoman pitkään
e: niin ja sen unohin sanoo et käärme ois ihan kiva ja rotatkin on ihania, jyrsijöistä kun pidän. Ja hevonen/poni ois kiva, mut ei oo tarpeeks aikaa eikä rahaa. Ja ehdottomasti ottaisin lohikäärmeen jos semmosen jostain saisi 8D
Kirjoittanut: Mameha (Jäsen)
 • #159
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 01.04.2009 22:06
Meillä asustaa seitsemän kesyrottaa, ihastuttavia ja vihastuttavia päivästä riippuen :P
Lisäksi löytyy temperamenttinen Sirius-kissa ja villakoira. Kun tuolla ketjun alkupäässä oli koiraroduista ja jalostuksesta puhetta, niin villakoiraa en oman kokemuksen pohjalta suosittele kenellekään -_- Niin yltiöpäisen kiero ja hienosteleva otus meillä ainakin ettei mitään rajaa; jos ulkona on liian huono ilma, tarpeet tehdään kyselemättä eteisen lattialle ja ulos ei mennä kirveelläkään jne.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.04.2009 23:13
Meillä on ollut kissoja koko sen ajan ku mä oon ollu olemassa.
Meiän vanharouva, nimeltään Viivi lopetettiin kaks vuotta sitten, kun alkoi oleen jo niin vanha että sillä oli varmasti parempi olo jossain muualla kuin täällä. Jalatkin alkoi jo olemaan vähän huonossa kunnossa..
Sen kisun jälkeen tuli Kerttuli, kutsuttiin sitä Ruutiksi... Se oli ihan norjan metsäkissan näköinen, paitsi häntä oli töpö, tosin sellanen normaalia pidempi ja pöyhkeempi töpö. Rakastin sitä kissaa yli kaiken, se oli aina mun sängys nukkumassa, ja söpöili. Mutta harmi, se katosi puoltoista vuotta sitten kuin tuhka tuuleen, kyllä sitä etittiin ja huudeltiin, mutta ei tullut takaisin
Vielä kun Kerttuli oli meillä, hankittiin sen seuraksi Nöösi, joka onneksi on vielä nytkin tuolla mun sängyllä makailemassa. Melkein musta, mutta siinä on ''oransseja'' vivahduksia selässä ja kyljissä.
Ja sitten Niitti, nuorin kisu. Mustavalkoinen termiitti, ei ole paikkkaa mihin se ei olisi tunkenut nenäänsä...
On ne kaikki niin ihania ollut/on että ei voi muutakun iloita että ne on ilostuttanut meitä ja ovat kyllä saaneet asianmukaista kohteluakin koko täällä olo aikansa
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit