Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lemmikit

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #361
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.12.2011 21:15
Talouteemme tulee huomenna kissa! Tätini muuttaa taloyhtiöön johon lemmikeillä ei ole asiaa, ja he muutenkin matkustelevat paljon, joten heidän kisulinsa tarvitsi uuden kodin. Ja kun minähän en osaa asua ilman katti seuralaista, tämä pari kuukautta on ollut kamalaa. Siispä ruokakunta lisääntyy yhdellä 4-vuotiaalla pitkäkarvaisella neidillä. Nimi on Karvainen Kerttu. Saapa nähdä miten arvon neitokainen sopeutuu omakotitaloasumisesta kaksioon.
Kirjoittanut: kurai_shogun (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.08.2012 12:16
meidän perheellä oli n.14v musta koira.. nyt mulla on 3 kissaa joista 1 musta pentu (joka aina "hukkuu" pimeän tullen)
Kirjoittanut: Arkunnaula (Jäsen)
 • #363
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.08.2012 14:15
Itsehän olen kovaa vauhtia kissamummoutumassa.
Taloudestamme löytyy tällä hetkellä kolme suloista kissa pojua.
Ah, nään tulevaisuudessa niin itseni asumassa vanhassa rönsyisessä mökissä istumassa kiikkutuolissa ja kissoja kirmaamassa ympärillä.
Kirjoittanut: Trixena (Jäsen)
 • #364
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.08.2012 18:45
Itsellä kotona oikein veikiä nuori bokseri, enpä nyt tiedä onko lemmikkini oikein goottimainen mutta ihana hauveli on, sekä puoliverinen mustaruskea hevonen ja samanvärinen kissa. 8)

Muutettuani omaan kämppään hankin ragdollin, ja olisi tulevaisuudessa tarkoitus hankkia jo ihan pienestä pitäen rakastamani dobermanni.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #365
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 30.08.2012 23:30
Labradorinpentu Nikita on uusin "hankinta" tähän "perheeseen".
Kissa joutuu olemaan väliaikaisessa hoidossa porukoillani kunnes saan tämän jästipäänartun koulutettua.Niki on nyt 14 viikon ikäinen energiapakkaus ja mikäli nykyisiin merkkeihin on uskominen, niin omistajan kannalta "paras vaihe" on vielä eessä...
Kiltti ja tottelevainen tyttö (rasittava kakkapää ) tuo on ja hyvä koira siitä vielä koulitaan.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.08.2012 23:08
Enpäs oo tainnu täällä vissiin kertoakaan kun tässä muutamia viikkoja sitten meille tuli uusi kissanpentu. Nimeksi oli jo annettu Melinda, mutta väänsin sitten viralliseksi nimeksi Prinsessa Melinda Olin vähän epäileväinen aluksi kun nyt olisi kolme kissaa taloudessa, mutta kissan omaksi parhaaksi näin oli hyvä. Mieheni näet "pelasti" kissan vanhempiensa luota, jossa eräs kissa tykkää vääntää pentuja jatkuvasti. Nyt nitä on siellä 4 aikuiskissojen lisäksi ja ne ei saa siellä huomiota tai silitystä, pelkkää "pois tieltä!" -potkimista, joten pennut alkoivat villiintyä. Ne eivät enää anna tulla lähellekään, joten mieheni sieltä sitten nappasi vähiten aran pennun mukaansa ja nyt se on taas saanut yhteyden ihmisiin. Lisäksi se sai vielä potkua noihin meidän kahteen aiempaan kissaan, jotka ovat lähiaikoina viettäneet turhankin leppoisaa elämää. Säälitti aivan kun vain nukkuivat eikä tehneet mitään mutta nyt tuo pieni tuholainen kiusaa niitä, joten saavat vähän kuntoa kohdilleen ja enemmän tekemistä elämään!
Kirjoittanut: Julienne (Jäsen)
 • #367
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 31.08.2012 23:42
Meillä on pieni pumilapsi nimeltä Ti-Ti-Uu, joka täyttää lokakuussa neljä vuotta. On kyllä sopiva rotuvalinta ja yksilökin meidän perheeseen, tosi leikkisä ja vinkeä koiruus. Koulutus pentuvaiheessa tosin hieman epäonnistui haukkumisen osalta, pumi kun nyt muutenkin on haukkumiseen taipuvaa rotua ja tämä meidän riiviö etenkin.. No, vaikka se pitääkin toisinaan kovaa ääntä, niin en ole koskaan törmännyt yhtä hyväluontoiseen ja kilttiin koiraan. Enkä ole varmaan kuunaan nähnyt yhtä lutuista karvatassua, kuin meidän Titi. (:
Kirjoittanut: Kedira (Jäsen)
 • #368
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.12.2012 17:14
Joskus muinoin oon tainnut kertoa perheemme kissoista, joita on 4. Nyt kesän lopuilla perheemme lisääntyi radikaalisti, kun muutimme isolla porukalla yhteen. Ja nyt 4llä jalalla kulkevia karvaisia otuksia on yhteensä 6 kissaa, 2 koiraa ja 3 hiirtä On ollut hulinaa tässä muutama kuukausi sopeuttaa näitä kaikkia yhteen. Edelleen toinen koirista (pikkukoirussa on vinttikoiraa) kävisi mieluusti hampaiksi perheen 2teen pörröisempään kissaan. Koiruli onkin sitten kuonokoppa päässä kun kissan on likettyvillä. Ja yksi kissoista, willikissa, nuuskii ilmaa kuola suusta valuen aina kun hiiwet on käyneet tyttöjen huoneen ulkopuolella jonkun ihmisolennon käsissä. Lisäksi pikkukissa päätti ottaa yhden isoista kissoista itselleen kiusankohteeksi, joten joudumme pitämään nämä 2 toisistaan kaukana. Elämä suurlemmikkiperheessa ei todellakaan ole ongelmatonta. Mutta empä kyllä taitaisi ketään näistä karvakeristä poiskaan antaa ...
Kirjoittanut: Nyxeria (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.12.2012 20:01
Meillä on isän luona neljä koiraa ja äidin luona lisäksi kaksi, yksi näisä on iso, mutta kaikki sekarotuisia. Iso 14(kai?) vuotta, pienet on kaikki 5. Ja kaikki pienet samanlaisia pärisiöitä (puoliterrierejä)
Kirjoittanut: Nyxeria (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.12.2012 00:04

Lainaus: ShadowPiratess

Viime toukokuussa nukkui pois 11v. sekarotuinen "vauvani".

Osanottoni.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit