Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Unelmien kotisi?

Kirjoittanut: CybellaTraurig (Aktiivi)
 • #1
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 26.06.2007 16:10
Nyt ollaan puhuttu jo unelmien häistä jne joten nyt on oman unelmien kodin vuoro Eli oletteko te muut haaveilleet omasta pesästä jossain, oli se sitten toteutettava tai aivan mahdotonkin idea.. Millainen olisi se kaikkein ihanin koti sinulle? Olisiko se iso pelottava linna vallihautojen kera, talo jossain kuumassa maassa uima-altaalla, vai pieni vaatimaton tupa metsän keskellä, jossa saisi asua rauhassa vaikka oman kumppanin kanssa?

Itse olen usein päässäni luonut unelmien kotini ja usein katselen huvikseen netissäkin taloja, vaikka sen oman talon aika ei todellakaan ole vielä. Itse olen tällä vaatimattomammalla mökkilinjalla. Pienikin mökki jossain järven rannalla omassa rauhassa olisi juuri minulle. Linna hienoilla suurilla porteilla olisi varmasti hieno, mutta saattaisin silti tuntea itseni aika yksinäiseksi niin isossa kodissa.

Mutta millaisia ovat teidän unelmien asuinpaikat? Missä maassa? Kenen kanssa asuisit siellä?
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #2
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.06.2007 16:23
semmonen luolatyylinen kallion sisään hakattu "aukko"(tietysti tarpeeks iso) ja sisustus tietysti mustaa ja goottimainen. kristallipallo, kalloja, kylpyamme(tietysti myös suihku), mustia kankaita katosta roikkumassa ja mustat hämähäkkikuvioiset verhot, muovisia tai aitoja aseita seinilla koristeinaehkä jopa käytössä murtovarkaan iskiessä(jos kukaan uskaltaa murtautua ) ja alttarin haluaisin sinne myös. asuisin siellä yksin. luola pitäis solla sellasella paikalla mistä on lyhyt matka kaikkialle.(ehkäpä hieman epärealistinen toive tosin )
Kirjoittanut: Lovekiva (Aktiivi)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.06.2007 16:27

Lainaus: darkAngel

ehkäpä hieman epärealistinen toive tosin

Minullakin on näitä epärealistisia haaveita omasta talosta, voin selittää joskus kun jaksan.
Tuo kuullosti kyllä ihanalta
Kirjoittanut: diamond_385 (Aktiivi)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 26.06.2007 16:28
Omia ihanne koteja olisi monenlaisia, isoista kartanoista rintamamies taloon.

Ensimmäinen vaeltelee jossakin mahdottoman ja tosi mahdottoman lähimaastossa. Unelmana olisi omistaa joku iso, goottilaista arkkitehtuuria edustava kartano jostakinpäin brittein saarta. Haluaisin, että ympärilläni ei olisi ketään (paitsi puutarhuri ja kokki ja siivoojien armeija ). Haluaisin, että kartanossani olisi huoneita eri teemoilla. Kuten esim. yksihuone olisi varattu merirosvoille, jossa olisi kaikkea historiasta (elokuvia unohtamatta). Olisi kirjasto jne jne. Sisutus tyylinä olisi oma tyylini, eli mitä milloinkin .

Toisaalta taas olen aina halunnut asua rintamiestalossa (mutta nykyään kaikki muutkin tahtovat). Mutta ehkä se on siltikin plajon todennäköisempi kuin unelma kartano britannissa...
*huoh*
Kirjoittanut: kauhukakara (Nimetön)
 • #5
 • • Muokkasi: kauhukakara
 • Lähetetty: 26.06.2007 19:28
Unelmieni koti on upea kartano, jossain tuolla nummen päällä luonnon lähellä, jonne ei paista koskaan aurinko. Kartanossani kummittelee ja pihamaa on aidattu tyylikkäällä metalliaidalla, joka ei ole varsin siisti, koska siinä kasvaa ties mitä kasvia. Pihamaalla on näyttävä puutarha, jossa kasvaa tummanpuhuvia kukkia.
Kartanossani olisi sopivan verran isoja huoneita, etenkin suuri kirjasto. Sisustus olisi gootimpaan makuun ja hyvin antiikkinen.

Jos en tuota kartanoa saa, niin sitten haluan asua sellaisessa vanhanaikaisessa huvilassa, joka muistuttaa kartanoa

Jos en saa vanhanaikaista huvilaa, niin sitten haluan asua punaisessa, vanhassa puutalossa kun ne on niin hienoja.

Uudessa talossa en haluaisi asua, koska en pidä uusista taloista. Ne vaan ovat jotenkin...en tiedä, en vain pidä.

Ja kenen kanssa minä sitten asuisin? No jonkun vampyyriherran kanssa tietysti!
Kirjoittanut: Kivesnipsutin (Aktiivi)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 30.06.2007 22:51
Unelmien koti on pien omakotitalo, sisustettu sillee antiikkisesti äijän ite tekemillä kalusteilla.

Kaikki muu on yhdentekevää, kunhan olon tuntee viihtyisäksi. Asun vaikka teltassa jos viihdyn siellä.
Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.07.2007 21:34
joku 300*300m kokone kartano missä on aseita ja muita teräaseita joka puolella
Kirjoittanut: Silver_hair (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.07.2007 21:44
sehän oli monipuolisesti kerrottu...

Lainaus: CybellaTraurig

Pienikin mökki jossain järven rannalla omassa rauhassa olisi juuri minulle.

Ahh...tuota autuutta.
Tollanen sen juuri pitäiskin olla... Tosin se vois olla aika lähellä kaikkea, mut ei kuitenkaan naapureita ihan korvalla (väh. 500m...).
Sisutushan on aika lailla vaihtuvaa tapaa kuten tuo vaatetuskin. Eli kunhan tuntee olonsa kotoisaksi...
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 02.07.2007 22:24
Kannustalojen Aurora harmaana
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #10
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 03.07.2007 15:41
IL kertoo:

Draculan linna myynnissä
3.7.2007 11:19

Romaniassa Transsylvaniassa oleva linna tuli myyntiin maanantaina.

Brasovissa sijaitseva Draculan tai Branin linna on Romanian suosituimpia turistinähtävyyksiä julman prinssi Vladin takia, joka innoitti aikoinaan Bram Stokerin kirjoittamaan kirjan Dracula. Kirja julkaistiin vuonna 1897.

Legendan mukaan vihollisiaan kiduttanut prinssi Vlad olisi viettänyt yhden yön 1400-luvulla rakennetussa linnassa.

Linnan alkuperäinen tarkoitus oli suojella branilaisia ottomaanien hyökkäyksiltä. Romanian kuninkaallinen perhe muutti linnaan 1920-luvulla ja eli siellä aina vuoteen 1948, jolloin kommunistit takavarikoivat linnan.

Linna kunnostettiin 1980-luvulla, ja siitä lähtien se on ollut suosittu turistikohde. Onpa linnassa kuvattu yksi Dracula-elokuvakin.

Toukokuussa 2006 linna palautettiin Romanian kuninkaalliselle perheelle ja sen edustajalle arkkiherttua Dominic Habsburgille.

Arkkitehtinä leipänsä New Yorkissa tienaava 69-vuotias arkkiherttua yritti myydä linnan Branin kaupungille, mutta se ei ollut kiinnostunut.

Nyt Habsburg etsii linnalle ostajaa joka kunnioittaisi sen historiaa ja kohtelisi linnaa sen arvon mukaisesti. Habsburgin uskotaan käärivän rahaa kaupasta ainakin 135 miljoonaa dollaria.
---------

Eikös tuossa nyt ole jollekin hömpötyksiin ja satuihin hurahtaneelle oikein mainio unelmakämppä? Kerätkää foorumilla kolehti, niin kenties yksi teistä pääsee asuntoesittelyä katsomaan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit