Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Unelmien kotisi?

Kirjoittanut: Valkyrie (Jäsen)
 • #41
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: Valkyrie
 • Lähetetty: 18.05.2009 18:54
Oiih, toi vamppilinna... Se!

No, joku ihana iso ikivanha kartano isoilla tiluksilla minne koira ja lohikäärme, koristeellinen rauta-aita ja-portti, sisälle tumma parketti, paaljon kynttilöitä, kattokruunuja, tumma parketti, tummanvioletit tai -punaiset seinät, isoja pehmeitä mattoja, kierreportaat yläkerran makuuhuoneisiin, joista yhdessä iso upottava parisänky viininpunaisella tyynykasalla ja mustalla sametti/satiinipeitolla. Kirjasto, jossa paljon, tosi paljon kirjoja kaikilta eri vuosisadoilta. Liuta siivoojia, kokkeja ja puutarhureita, joita ei huomaa muuta kuin talon kunnossapidon ja ruoan yhteydessä. Tarpeeksi mutta ei kovin pitkä matka ihmisten ilmoille. Iik.

Tai sitten paremman puutteessa muutan veneen alle.
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #42
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 18.06.2009 11:18
Talo isolla pihalla ja kunnon aidalla! Voisi koirat juosta pitkin pihaa ilman että mamman tarvii olla sydän kylmänä joka käänteessä...
Valoisa ja toimiva huusholli, jossa olisi useampi vessa/kph, kunnon keittiö ja kodinhoitohuone. Työhuone erillisellä sisäänkäynnillä, jossa olisi tatuointiliikkeeni.
Iso autotalli, jossa olisi Chryslerin 300C farkku ja moottoripyörä.
Sellainen hillitön walk in-closet ois aika messevä, tyyliin Sinkkuelämää-keffassa nähty...
Sisustus ois sellanen aika persoonallinen sekoitus, oman maun mukaan ja elukat ynnä allergiat huomioonottaen.
Sellaset istumaleveät ikkunalaudat on ihan must.
Kirjoittanut: CharmedDoll (Jäsen)
 • #43
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.06.2010 12:50
Unelmakotini olisi tietenkin mystinen fantasialinna, joka sijaitsisi maagisen metsän keskellä. Se olisi täynnä salahuoneita/käytäviä, fantasiapatsaita, jalokiviä, suuria portaita, kummittelevia henkiä ja siellä olisi kaunis ateljee. Ettei elämä kävisi yksinäiseksi, haluaisin seurakseni jonkin vampyyrin. Linnaa odotellessa...
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.06.2010 14:34
Mun unelmakoti. Ah ja voi, olisi sellanen perus keski-pohjalainen punanen maalaistalo! Vähän niinkö tämä iki-ihana punanen tupa ja perunamaa. Siihen ynnättynä vielä talli ja iso piha että elikot mahtuu asuhan. Talo olisi kakskerroksinen, ikkunanpielet olisi sellaset valkoset ja hieman koristeelliset. Tummat maalamattomat hirsiseinät, katossa parruja jonne vois ripustaa leipää kuivuhan, kaappikelloa, avotakkaa, epätasanen parketti/hirsilattia. Sisustus saisi olla sellanen talonpoikaistyylinen, hyvinkin autenttinen eikä mitään sarjaamme ikean metallihökötykset. Nariseva lattia, vanhan puun tuoksua, räsymattoja tuvan nurkassa olisi harmooni, seinällä roikkuis viulua, kanteletta ja muuta soitinta. Sitten mää laittasin näytteille/koriste-esineiks kaikkia vanhoja kameroita ja muita härveleitä, ryijyjä seinille, kynttilöitä pöydille ja isoja verhoja ikkunoihin. Talosta mää voisin yhden huoneen laittaa tilaksi tanssia ynnä muuta taiteilua varten. Unelmana eläväinen talo eikä mikään nykyajan elementtilaatikko koska ne vain on yksinekertasesti ihan karmeita.
Kirjoittanut: Faery (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.06.2010 15:02
Sellanen pieni talo maalla, joka näyttää kartanolta Tai sitten sellanen nukkekotimallinen. Pitäisi olla ympärillä maata, olisi tilaa kasvimaalle tai pienelle pellolle. Ehkä jopa eläimiä, ja pitäähän siellä minikartanossani olla kellari. Lattiassa avattava luukku, josta sinne pääsee.
Mukavaa myös olisi, jos pääsisi aika helposti julkisilla kaupunkiin, mikä lienee jo hankalampaa.
Sisustus olisi vanhoillista. Goottia ja fantasia tyylistä, sekä jossain voisi löytyä anime/manga/muuta ihme juttuja. Ateljee pitää löytyä, jokin pieni torni katossa... Ja sellanen parveke, jossa osittain kattoa pään päällä ja osittain ei. Jokin iso ikkuna pitää ehdottomasti löytyä, joka olis tavallaan sellasessa kuopassa, että voi istuskella ikkunan edessä. Tajuskohan tosta? Leveä ikkunalauta, jolla voi istua.
Samassa talossa sitten asustelisi vamppyyriherra viktoriaaliselta aikakaudelta...
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 07.06.2010 16:46

Lainaus: Faery

olis tavallaan sellasessa kuopassa, että voi istuskella ikkunan edessä. Tajuskohan tosta? Leveä ikkunalauta, jolla voi istua.


Erkkeri?

bay window
Kirjoittanut: Faery (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.06.2010 21:46
Ah, juuri jotain tuollaista oli mielessäni Iiriva.

Lisätä voisi myös unelmien taloon todella ison vaatekaapin. Olisi sitten tilaa kaikille ihmeellisille vaatteille. Kun pitää olla housutkin jokaisesta mahdollisesta tyylisuuntaumuksesta.
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #48
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.04.2013 17:29
Semmonen kartano missä ei oo mitään järkeä, joihinkin huoneisiin mennään tyyliin lattialuukusta tai jostain lipastonlaatikosta tms, on portaita jotka ei johda mihinkään ja ovet on kaikki eri kokosia. Käytävien seinillä on julisteita ihan perkeleesti, mutta kaikki on kehystetty aivan mahtaviin kehyksiin.

Lainaus: Faery

Jokin iso ikkuna pitää ehdottomasti löytyä, joka olis tavallaan sellasessa kuopassa, että voi istuskella ikkunan edessä.

ja tää kans.
Ja tottakai se sijaitseekin vielä keskellä jotain vanhaa ja pimeää todella pelottavaa kuusimetsää. Tai sitten semmosen mäen päällä niinkun se Saksikäsi Edwardin talo.
Aika huikee mökki ois.
Ehkä kuitenkin tyydyn johonkin pieneen kerrostalokämppään.
Kirjoittanut: iPOP (Jäsen)
 • #49
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.04.2013 19:36

Lainaus: Wormboy

Tai sitten semmosen mäen päällä niinkun se Saksikäsi Edwardin talo.


LOL!
Tästä tuli mieleen kun äitini ( joka on puutarhuri) kysy minulta että millanen piha ois nätti.
Mä siihen vaan että semmonen kun Edwardin!
Se on kyl aika pähee............
Kirjoittanut: Harlekiini (Jäsen)
 • #50
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.04.2013 22:04
Onko kellään oikeesti työn alla omaa kotia, eikä nyt puhuta rivari/kerrostalo asunnoista?
Itsellä vanha 50-luvun rintamamiestalo n. 2,5 ha tontilla, ja suunnitelmissa laittaa paikka uuteen uskoon..
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit