Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Etsitään ystävää

Kirjoittanut: Dieudonne (Jäsen)
 • #671
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Dieudonne
 • Lähetetty: 15.07.2011 22:12
Miekin haluan uusia kavereita! Vaikka ihan netissä tapahtuvaan yhteydenpitoon, ja mielellään vaikka ihan tapaamisasteelle

Asustan Lappeenrannassa, mutta edessä on ilmeisesti muutto Hämeenlinnaan. Molemmista kaupungeista olisi mukava saada uusia samanhenkisiä kavereita. Tykkään mm. musiikin kuuntelusta, elokuvista, kahviloissa ja baareissa hengaamisesta (toisinaan), keikoista... Ihan tavallisiin nuoren naisen aktiviteetteihin olisi mukava saada seuraa Olen siis 24-vuotias.

Luonteeltani olen alussa vähän ujo, mutta kuoren alta paljastuu kyllä laajan huumorintajun omaava, utelias ja avoin otus!

// Njoo, ja siis sähköpostini löytyy profiilitiedoistani.
Kirjoittanut: BlackLotus (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.07.2011 21:15
Hei, olen kirjoittanut tänne, mutta päivitän.
Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin. Erityisesti sellaisiin, jotka mielellään pohdiskelevat, filosofisoivat, tarinoivat, höpöttävät ja jotka omaavat suuren sydämen. Olen pehmeäluonteinen kuin puuhalaaja sekä happy as a hippie, puhtoinen neito, ja jaan 'suuria' oivalluksiani mielelläni.
Ja niin, jos koet itsesi yksinäiseksi, hyljätyksi tai olosi on muuten kurja, juttelen mielelläni.
Yksityisviestillä jos ensin lähestyt, niin katson miten pidämme yhteyttä (msn, ftf, facebook)

Ps. enemmän tai vähemmän seurustelua ja naisen läheisyyttä metsästäviä henkilöitä ohjeistaen totean, että en ole se oikea henkilö näissä asioissa.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.07.2011 12:44

Lainaus: BlackLotus

ja jaan 'suuria' oivalluksiani mielelläni.

Onko sinulla psyykkisiä voimia vai miten sä jaat niitä oivalluksia mielelläs?

Paskat sanaleikit on elämän suola, ei mulla muuta.
Kirjoittanut: BlackLotus (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.07.2011 14:03
Oletpas sä, Ratpick, huvittava
Haha siis joo mullahan on yhtä suuret voimat ku Sauronilla!
Njääh, vastaan ny iha vakavasti esimerkillä. Tänään mahtavilla psyykkisillä yli-inhimillisillä voimillani loin aivan uuden ajatuksen, mitä kukaan muu ei ole vielä ikinä tajunnut;
Vaikka joku ihminen olisi loukannut, vaikka kuinka raa'asti, kosto ja viha eivät ole oikeutettuja tunteita häntä kohtaan.
Tämä ihminen ei ole sinua varten, mutta tässä maailmassa on paljon muitakin ihmisiä, joita varten sinä olet.
Siinä se ennenkuulumaton oivallus, ja jakaminen tapahtuu ihan tietokoneen näppäimistöä tökkiessä

En pyydä anteeksi offtopiccia.
Kirjoittanut: Shunn (Jäsen)
 • #675
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.07.2011 20:56
Kirjottelin tänne pari kuukautta sitten ja kyselin enimmäkseen nettituttavia... Sain vastauksia, kiitos niistä. Huomasin kuitenkin että olen huono nettituttavien kanssa sillä koneella ollessani yleensä rentoudun enkä jaksa jutella monelle ihmisille. Tunnen kuitenkin kaipaavani samanhenkisiä real life ystäviä. Mies, nainen ihan sama.

Itse asun Pirkanmaalla, tarkemmin Tampereen ympäristössä. Noh, täytän noin kuukauden päästä 18. Musiikkimakuuni kuuluu metalli ehkä vahvimmin, mutta alternative, idustrial, punk, yms. pitää hyvin pintansa. Pukeutuminen sitten samaa sykkää rataa. Vapaa aikana pelailen paljon, katselen elokuvia ja kuntoilen. Olen luonteeltani jokseenkin ujo, vaikkakin uusien ihmisten kanssa tuleekin epämääräistä juttua ehkä enemmäin kuin tarpeeksi. Se on sitten ihan mitä sattuu (tylsääkin) että kannattaa varautua. En ota itseeni suorista lauseista vaan kannatan niitä.

No joo, vaikka etsinkin real life ystäviä niin tietty ensin voidaan tutustua netin kautta jonkin aikaa. Että laita yksäriä ja sinne vaikka vähän esittelyjä. Vaihdetaan sitten vaikka messenger osoitteita tai puhutaan ihan yksärien kautta jossei ny heti itteensä haluu ilmi antaa.
Ja sitten vaikka ystävänä miehet ovat mahtavia niin en halua mitään enempää, piste.
Kirjoittanut: Lakrits (Jäsen)
 • #676
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: Lakrits
 • Lähetetty: 05.08.2011 13:26
Kavereita on haussa, ei ole yhtään, ei ikinä ollutkaan. Voisit olla iältäsi MIELUITEN 27+
Kaipaan niitä oikeita ihmissuhteita, en pelkkää meilailua, sillä kun on ollut kaikki synttärit sun muut yksin about 12 vuotta niin ei tätä jaksa. Tietysti voi käydä niin ettei täältäkään löydy ihmissuhteita. Itse asiassa, olisin hyvin yllättynyt jos löytyisi.
Harrastuksia ei oikein työttömällä ole, mutta jos olisi fyrkkaa niin hevoset (oppia ratsastamaan) ja ostaisin pianon. Saattaisin myös käydä kuntosalilla. Kissa minulla on. Pyörällä tulee poljettua näin kesäisin. Yksinäistä on, haaveilen siitä, että olisi edes yksi ihminen, jonka voisi kutsua vaikka kahveelle! Lautapelejäkin ois mukava pelata.
Leffoja joista olen pitänyt, on mm. Queen of the Damned, Liisa (Burtonin), Marie Antoinette (Sofia Coppolan), Coraline. Musiikkimaku on monipuolinen, mutta lähinnä melodista metallia, myös Apulanta, Blutengel (ja sen tyylinen, en järin perusta genremääritelmistä vaan kuuntelen sitä mistä pidän, ihan sama mihin "kategoriaan" se kuuluu). Enimmäkseen pukeudun aika tavallisesti - niin ettei mikään lahje tai takin liehukkeet mene pyörän pinnojen tai ketjujen väliin. : D Toki joskus tahtoisi muutakin rompetta pistää ylleen.
Jos olet vähän väliä ihailemassa itseäsi peilistä, ja sinun pitää vetää paksut pakkelit ennen kuin voisimme edes tavata, niin olemme aika eri maailmoista...
Jos yhtään tuntuu, että olet kaveria vailla, laita yksityisviestiä ja kerro itsestäsi. (ikä, missä alueilla pääosin liikuskelet ym). Niin juu, ujo olen, mutta osaan myös pälättää. Mitään en osaa esittää, vaan ole ihan oma hölmö itseni - joko se muille kelpaa tahi ei.
Ja alueeni on 02, satakunta.
Kirjoittanut: Girl98 (Jäsen)
 • #677
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 05.08.2011 21:42
Joo, oon kirjottanu mut päivitän...

Olen siis 12, pian 13 vuotias tyttö turun suunnalta, haluaisin kamuja (netti&irl-kumpikin kelpaa!)
Ja viestii voi laittaa yksärillä
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.08.2011 10:44
Lakrits

Lisääthän viestiisi vielä että mistä päin olet! On kovin haastavaa varmasti esimerkiksi Utsjoelta lähteä yhtäkkiä kahville vaikkapa Turkuun.
Kirjoittanut: Venom (Jäsen)
 • #679
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.08.2011 11:02
Päätimpähän nyt laittaa uudestaan ilmotuksen kun viimeksi laitoin pari vuotta sitten kait.
Eli olen 18 vuotias miehen alku jyväskylästä.
Tällainen pöytälaatikkokirjoittaja olen ja vaihtelevanlainen persoona minulla on,
ei tosin jakautunut Välillä apatiaan vajonnut ja välillä kuin joku "piripää"
Kirjoitan siis paljon, taiteellista tai sitten ei. Omia näkemyksiä elämästä ja kaikenlaisesta
kirjoitan muustakin.
Eli ottakaa yhteyttä jos jutella haluaa minun kanssa,
mieluiten puheliasta seuraa eikä vain "listan täyttäjiä"..
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.09.2011 16:58
Määki hakisin jotai kivaa kaverii nii mesee ku arjen aktiviteetteihin... Nuinkoha se sanotaa? Asun siin Parhalahella ja mese on kirsi.kangas@hotmail.com.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit