Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Sää

Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #41
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 21.03.2010 23:21

Lainaus: kuopassa

Ne on siis niitä tumputtajia, niitä autoja mistä kuuluu tump-tump-tump-tump-tump-tump.


Ai joo, niitä missä on 18 tuuman subbari peräkontissa, ja 1000 watin vahvistin
Täällä "paremman väen alueella" ei niitä onneks pyöri
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #42
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 22.03.2010 16:16
Oli aivan ihana ajella rauhassa kirjotuksista kotia kun on tuollainen ihana kevätsää. Tekis mieli lähteä vähän kurvailemaan skootterilla. Kun vielä vähän lumet sulais niin olis ihan ihanteellinen sää.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #43
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 22.03.2010 16:39

Lainaus: kuopassa

Ihan samaan tapaan kuin jossain itärajalla myönnetään kaatolupia susikannan vähentämistä varten, täällä etelässä pitäisi kesällä alkaa joku tumperoiden jahtikausi, jolloin porukka saisi pesareilla vedellä niitä tattiin.

Saisi olla sellainen täällä pohjanmaallakin. Erityisesti tuossa keskustan tuntumassa, rakkaan oppilaitokseni auto-osaston paikeilla. Ei kyllä olisi haitaksi tuossa keskustassakaan, varsinkaan lauantai ja perjantaiöisin.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.03.2010 17:02

Lainaus: kuopassa

tump-tump-tump-tump-tump-tump


Ei saa haukkuu minnuu tumputtajaks : (
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 22.03.2010 17:09
Nyt ei jaksaisi kyllä lunta tahi loskaa enää yhtään. Paista, aurinko, paista! Bonuksena ulkona on sentään kohtuulämmin.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.03.2010 07:45

Lainaus: Heetteri

Nyt ei jaksaisi kyllä lunta tahi loskaa enää yhtään.

Ei, ei todellakaan. Toissa yönä oli tullu taas 10 senttiä lisää puuterilunta ja kyllä ketutti aamulla taas ikkunasta katsoa että taas on lunta tupruttanu, niinkuin sitä ei muutenkin jo tarpeeksi olisi... Päivisin onneksi alkaa olla jo sen verran mukavan lämmintä että nuot uudet lumet suli aika hyvin pois.
Tänä talvena lunta on ollutkin kunnolla mikä sinänsä on ihan kiva asia mutta nyt todellakin tuntuu ettei enää lunta yhtään enempää! Kevät saa tulla jo!\/
Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.03.2010 11:14
Toivon todella, että kevät tulisi kunnolla, eikä tarvitsisi enää liukastella tuolla ulkona.
Kirjoittanut: aNightingale (Jäsen)
 • #48
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.03.2010 15:35
Mikä siinä on että oma lempisää on juuri paukkupakkanen ja huurteiset puut. Nytkin toivon lumien sulavan oooiikein hitaasti auringon lämmöstä niin, ettei se plösähtäisi vetenä maahan. Tällöin jos tulee yöllä pakkanen, saa liukastella sitten kunnolla.
Talvesta ja lumesta tulee niin mieleen kaunis morsian puvussaan... Yritin tuossa kauneimpina pakkaspäivinä vannottaa kavereita menemään talvella naimisiin.
Myös syksyiset kirpeät, sumuiset aamut kun lähtee koiran kanssa ulos... Siinäkin on sitä jotain. Se tuo myös mieleen kaikki retket syksyisissä metsissä isän kanssa. Hänen kanssaan oli myös tapana aina talvisin hiihdellä latuja pitkin...

En ole kesäihminen. En todellakaan.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.03.2010 09:55
Olen äärimmäisen kevätvastainen ihminen, aurinkoa ei silmät kestä ja on liukasta ja loskaista ja epämääräistä. Kesästäkään en tykkää, liikaa aurinkoa, liikaa lämpöä Mut syksy... Syksyt on ihan liian lyhyitä, ja kaiholla muistelen viime syksyä. En oikeen edes osaa valittaa syksystä; rakastan yli kaiken sadetta, harmautta, kolkkoutta, ja niitä loppukesän ukkosia ja syksyn myrskyjä. Mitä enemmän tuulee, sitä parempi, muutenkin tommoset voimakkaat sääilmiöt nostaa mun energiatasoa ihan älyttömästi. Toisaalta, mitä pysähtyneempää ja sumuisempaa ja koleampaa, nautin myös ihan älyttömästi. Talvella on liian kylmää ja valkoista, mutten sitä ihan niin paljon vihaakaan, kun päivät on tarpeeksi lyhyitä. Yötaivas kuutamon kera (ja pirusti tähtiä) on mun lemppari, vaikkakin täällä kaupungissa on ihme jos näkee edes pari tähteä...
Kirjoittanut: Pointblank (Jäsen)
 • #50
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 30.03.2010 23:39

Lainaus: kuopassa

Ne on siis niitä tumputtajia, niitä autoja mistä kuuluu tump-tump-tump-tump-tump-tump. En tiedä mitä niissä on vikana tai mitä hyötyä tumputtamisesta on, mutta siinäpä vasta on yleinen vaiva kesällä. Erityisesti öisin. Erityisesti pikkupoikien autoissa. Noita tumputtajia pitäisi harventaa. Ihan samaan tapaan kuin jossain itärajalla myönnetään kaatolupia susikannan vähentämistä varten, täällä etelässä pitäisi kesällä alkaa joku tumperoiden jahtikausi, jolloin porukka saisi pesareilla vedellä niitä tattiin.Mikähän ongelma sekin on, jos joku kuuntelee autossaan ns. musiikkia?

Itse tykkään, että tulee kevät ja ehkä kesäkin vielä, aurinko paistaa ja voi heittää lasit päähän ja ajaa autolla ja kuunnella sitä musiikkia, kuului sitten tump tump tump tump tai tump ti tump tump.
Jos se ahdistaa jotakuta noin paljon, niin varmaan kannattaa sitten tosiaan muuttaa sinne pöpelikköön, maailmassa kun ääntä riittää ja tiedän paljon pahempaakin ääntä kuin se.

Tokihan sitten kesällä pääsee taas tekemään muitakin kesäjuttuja\o/
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit