Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

eläimistä

Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.02.2011 12:55

Lainaus: BronzeRain

Pöh, kun tuo ei edes tee sitä. Näkyy suosikkipaikka olevan sängynpäällä kylki kiinni lämpöpatterissa. Jos yrittääkään kantaa kattimoista ulko-ovea kohti, seuraa armotonta räpistelyä.


Onko vanhempi kissa jo ? Ymmärtääkseni kissan kyky lämmittää itseään heikkenee kun ikää tulee lisää. Ja mukavuuden halu lisääntyy kun pentuhaihatukset jäävät pois. Myös leikatulla kissalla se lököily voittaa muun nopeammin.

Toisaalta, siellä on kyllä sellainen routa ja pakkanen että kissan turkki tulee jo siitä niin sähköiseksi että se menettää sitäkin kautta luontaista lämmityskykyään. Lisäksi anturat jäätyy pihalla maahan kiinni näillä ilmoilla.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #242
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.02.2011 19:05

Lainaus: Kedira

Onko vanhempi kissa jo ? Ymmärtääkseni kissan kyky lämmittää itseään heikkenee kun ikää tulee lisää. Ja mukavuuden halu lisääntyy kun pentuhaihatukset jäävät pois. Myös leikatulla kissalla se lököily voittaa muun nopeammin.

Eipä tuo, viisi vuotias. Ainahan tuo on löhöilijä ollut, jo ihan pentuna ja ennen kuin se leikattiin, mutta on ollut aina mielellään menossa ulos, kovemmillakin pakkasilla. Tämä on nyt joku akuutti mukavuudenhalun puuska.
Tänää herra tosin otti ja meni ulos ihan vapaaehtoisesti. Ja istui ulkoportailla pari minuuttia ja tuli huudon kanssa sisälle. Ei siis vieläkään tarpeeksi lämmintä.
Eipä se kyllä hiekkalaatikkoakaan suostu käyttämään, kai se rakon tilavuus jossain vaiheessa vastaan tulee.
Kirjoittanut: Lilith (Aktiivi)
 • #243
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.02.2011 05:08
Meillä pikkusen päälle vuotias kolli köllöttää kylki kiinni tulikuumassa patterissa ilmeenkään värähtämättä. Ite koitin samaa jos ois ollut joku lämpimämpi paikka näillä pakkasilla ottaa päivänokoset mutta selkä paloi alta 5 minuutin. Kai ne karvat eristää. Naapurin kissat tunkee saunaankin kuulemma.
Jännittää nyt kun se on menossa sinne leikkaukseen että muuttuuko sen käytös jotenkin, ja minkalaisia ruokia sille sen jälkeen uskaltaa antaa?
Igori käy vain kesäsin ja joskus nollakeleillä ulkona. Parka ei oikein tykkää lumesta.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.02.2011 16:16

Lainaus: Lilith

Jännittää nyt kun se on menossa sinne leikkaukseen että muuttuuko sen käytös jotenkin, ja minkalaisia ruokia sille sen jälkeen uskaltaa antaa?


Ruuassa kannattaa välttää hiilihydraatteja - kissalle ei saisi sellaisia antaa oikeastaan ollenkaan, 1-2 napua / päivä maksimissaan melkein. Suosittelisin barfaamaan - eli raakaruokintaa jossa on luut mukana. Pitää hampaatkin paremmassa kunnossa ja vastustuskyvyn korkeella. Ja kun kissa syö pelkkää lihaa, niin olo on täydempi pidempään eikä kissa kasvata mahalaukkua leikkauksen jälkeenkään - eikä siis pääse lihomaan niin paljoa. Meillä kissat barfaa ja eläinlääkäriltä tulee kehuja, turkista ja hampaista yms

Oman aikansa tosin vie se, että kissa tottuu moiseen ruokaan jos on ikänsä syönyt vain purkkiruokia ja napuja. Mutta mitä lähemmäksi tuota pääsee kissan kanssa, sitä paremmin kissa voi. Ja erityisesti niistä napuista olisi hyvä päästä luopumaan, jos kissa suinkin suostuu. Vanhalle kissalle ottaa lujille muutos eikä se kaikkien kanssa toisaalta onnistukkaan ... jotkun on vaan niin itsepäisiä kissoja
Kirjoittanut: Lily Symphony (Jäsen)
 • #245
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.02.2011 20:34
Joo joo, kissat ja koirat on ihan jees. Mutta:

Kaikista söpöin eläin on seepia (cuttlefish):

Eikö muka ole iiiihana? Mistä saisi tuommoisen pehmoleluna? :P

Perintöprinsessaksi pääsee helmivene, joka on myös ihan hieno otus:


Mitä tästä nyt sitten voimme todeta? No vaikka että "outous kaunistaa"
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #246
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.02.2011 09:54
Minulle on tulossa Chinchilla! Kaikki häkit ja muut on jo valmiiksi hankittu, mutta itse otus vielä uupuu Olen eräältä kasvattajalta jo poikasen varannut En malta odottaa
Kirjoittanut: Hells Fairy (Jäsen)
 • #247
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 19.02.2011 21:54
Eläimet on ihania! Meillä asustaa alaskanhusky Lucky, Musta Ville-kissa ja Havannankoiran ja Cotton de tulearin sekoitus Viljo Ihan sairaan ihania kaikki kolme
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2011 13:14
Meillä tai siis äidilläni asustaa meidän kaksi kisua Molemmat ovat ihan maatiaiskisuja, toisella tosin on pitkä karva. Ennen oli myös toinen pitkä karvainen mutta se katosi Ja sitä ennen oli meidän vanhus kisunen joka päästettiin matkalle kisujen taivaaseen kun oli jalat jo niin huonossa kunnossa. Ihania ovat olleet/ on kaikki
Nyt tässä huhtikuun alussa minulle tulee oma vaavi kotiin Sfinx rotuinen kisuliini joka on aivan hurmaava, olen sitä nyt kerran käynyt katsomassa kasvattajalla ja pian menempi uudestaan .
Kirjoittanut: Solitary (Jäsen)
 • #249
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 01.03.2011 00:55
Täällä asustaa 2 Kuningaskäärmettä, pikkuinen Kuningasboa ja Mattopyton.
Ihania elukoita! Huonona puolena mainittakoon se terraarioiden valtava koko, jolla onnistuu
tukkimaan kämpän kuin kämpän
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.03.2011 07:45
Miulla oli kesyrottia, mutta kun niistä aika jätti (tai siis yksi jäi jäljelle, jonka sitten luovutin eteenpäin), niin nyt ajattelin hankkia parta-agaman. En vaan meinaa mistään löytää hyvää terraariota, joka ei maksaisi miljoonaa ja olisi tarpeeksi suuri. Noh, etsintöjä jatketaan...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit