Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Suzy Vanderbylia -uutta

Kirjoittanut: Selene (Jäsen)
  • #101
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 28.02.2012 21:52
Hmmnh.. Ja kuinkahan rahat sitten saa takaisin tuolta verkkomaksujen kautta? Aika outoa touhua minusta, varsinkin kun itse olin yhteydessä kyseisen yrityksen toimihenkilön kanssa ja sanoivat, että ovat tilanneet tuotteen (jonka tilasin) tavarantoimittajiltaan. Eli kaiken järjen mukaan rahat ovat siirtyneet yrityksen tilille. Miten ihmeessä verkkomaksut liittyy asiaan mitenkään, ei ymmärrä.. Ihme perseilyä, minusta tilatut tuotteet pitäisi kuitenkin toimittaa perille asti, vaikka yritys miten olisi lopettanut toimintansa! :c

Mutta edelleen siis, pointti oli että miten saan rahani takaisin?
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
  • #102
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 28.02.2012 22:24
"Viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä asiana vielä ilmoitan, että mikäli olet tehnyt tilauksen, etkä ole saanut tuotteita, niin ota yhteyttä Suomen Verkkomaksut Oy:öön rahojesi palauttamista varten: asiakaspalvelu@verkkomaksut.fi"

Suoraan Suzy Vanderbylian Facebook-sivuilta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit