Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Facebookin Goottikirppis

Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 11.09.2012 09:20
Itsekin suosin huuto.nettiä, myyjänä erityisesti koska se tuntuu palautejärjestelmänsä puolesta paljon turvallisemmalta. Facebookissa ei myöskään ole tarjota hyvää pohjaa myynti-ilmoituksille tai mahdollisuutta rajata kansion näkyvyys vain kirppistyyppien nähtäville.

Valitettavasti huuto.net on aika autiomaa tällä hetkellä. Monet myyjät ovat kaikonneet Facebookiin uusien vesien perässä ja ostajiakaan ei oikein riitä. Pitäisi lisätä huuto.nettiin tavaraa, mutta tuntuu että siellä menee asiat kaupaksi ainoastaan juuri ennen joulua ja juuri joulun jälkeen.

Facebookissa jaksan selata lähinnä Metalli- ja Rock 'N Roll -kirppiksiä, koska toisin kuin Goottikirppis ne on jaettu kätevästi kansioihin tuotelajien ja kokojen mukaan. Ei tarvitse käydä läpi jumalatonta määrää huonosti otsikoituja kansioita, joissa suurin osa vaatteista ei ole omaa kokoani. Facebook-kirppiksillä on puolensa ja ne voisivat olla hyvä valtti, mutta se vaatisi Facebookilta uudistuksia jotka mahdollistaisivat kätevämmän kaupankäynnin sivustolla.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #12
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 11.09.2012 12:30
Alkaa olla Naamakirja itsestäänselvyys kuten puhelinnumero tai sotu.: / Enkä nyt tarkoita vain kuuttikirpparin osalta. Jos ostan käytettyä, joudun pärjäämään huutonetillä. Onneksi olen tehnyt siellä lyhyen ajan sisällä loistavia löytöjä, vaikka ylempänä moitittiin autioitumista.

Mukavampaa olisi toki päästä käsiksi Facebookinkin antimiin, mutta no-no.
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.07.2014 02:18

Lainaus: Giffirt

koska toisin kuin Goottikirppis ne on jaettu kätevästi kansioihin tuotelajien ja kokojen mukaan. Ei tarvitse käydä läpi jumalatonta määrää huonosti otsikoituja kansioita, joissa suurin osa vaatteista ei ole omaa kokoani.
Tuokin johtuu vaan siitä, kun ensin äänestettiin vanhalla fb-goottikirppiksellä, että tuotteet olisivat jokaisella myyjällä yhdessä omassa kansiossaa ja sitten kun kirppis kasvoi ja tehtiin jopa uusi sivusto niin kyseinen äänestystulos jäi voimaan valituksista huolimatta.
Ei minuakaan kiinnosta selata satoja albumeja lävitse, varsinkaan kun miesten vaatteita löytyy niin fb:stä kuin huuto.netistäkin (tori.fi:stä tai nettimarkkinoilta puhumattakaan) todella vähän ja todella huonosti. Lähinnä olen vain myynyt omia vaatteitani, koska fb:ssä kuvat säilyy, vaikket muistaisikaan kahden viikon välein uudistaa myynti-ilmoituksia. Huuto.netistä ne hävisivät ja useiden myynti-ilmoitusten tekeminen vie paljon aikaa siitä lähes olemattomasta ja hyvin kiireisestä vapaa-ajasta.
Kirjoittanut: Elisabet Addams (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.08.2014 21:19
Minäkin olen vähän samoilla linjoilla edellisten kanssa. FB-goottikirppua on lähinnä tullut käytettyä myyjän näkökulmasta. Harvemmin tulee ostettua mitään, koska yleensä kaikelle kiinnostavalle sopuhintaiselle on jo löytynyt ostaja. Lisäksi ostajana ärsyttää kun myyjät jättävät hyvin usein jo myytyjä kohteita roikkumaan ja kuormittamaan kirppistä.

Myyjänä tuntuu nykyään hankalalta saada kohteilleen näkyvyyttä juurikin tuon kansioiden paljouden takia. Toisaalta on helpompi pitää kohteitaan ajantasalla kun ne kaikki löytyvät samasta kansiosta, mutta ostaja taas löytäisi tavaran ehkä helpommin jos tuotteet olisi jaoteltu tuotelajeihin. Pitää vaan muistaa uppailla päivittäin...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit