Gootti.net

ostetaan gootti vaateita !!!!!!!

  Kirjoittanut: gootihullu 18 (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 05.06.2012 02:59
  ostetaan

  mustia röyhelö hameita koko 36-37

  kengiä mustia 36 -37

  tiukkoja paitoja koko 36- 37

  korsetteja koko 36- 37


  ilmoittelkaa mitä löytyy varastosta
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 05.06.2012 03:44
  Tuskin kukaan jaksaa alkaa varta vasten ilmoittelemaan sulle tähän mitä niillä on myynnissä kun ei oikeasti ole yhtään mitään tarkempaa kuvausta siitä mitä haetaan ja minkä hinnan olet valmis maksamaan. Suosittelen että kattelet myynti-ilmoituksia huuto.netistä tai Facebookin goottikirppikseltä, liity siihen ryhmään, lue säännöt ja muista noudattaa niitä. Tällei et löydä taatusti mitään, ja varsinkaan kun kirjoitat noin päin kuusta kaiken eli typoja otsikossa, nickissä ym. niin se lähinnä saa vaan naurua aikaan.
  Kun, ei sellainen anna kuvaa asiallisesta ostajasta joka kanssa ostaa mitä lupaa ja maksaa ajallaan niin luulen että eipä kukaan viitsi siksikään alkaa mitään kauppoja ehdottelemaan, sori vaan.

  Muoks, tsekkasin sun muut viestit ja koita käsittää että sä et voi kirjoittaa kaikkea noin päin persettä esim. joka toinen sana kirjoitettu väärin ja alkaa tekemään uusia ketjuja koko ajan mielesi mukaan. Tarpeettomat lukitaan ja jos sä jatkat noin niin sun tunnus bannataan. Suomeksi sanottuna estetään, siksi että ei täällä tarvita lisää mitään tollasta roskakirjoittelua.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit