Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Myynnissä pari leffaa ja cd-levyä+vaatteita

  Kirjoittanut: Neminess (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: Neminess
  • Lähetetty: 14.07.2012 22:07
  Eelikkäs myynnissä olisi nämä tavarat:
  Elokuvat:
  -Percy Jackson Salamavaras
  -Geishan muistelmat.
  Leffat on noudettuna sellaset 4€ kpl, postitettuna sitten 5,50€.
  CD:t:
  -Deep Insight-Sucker for love
  -Viikate-Marraskuun lauluja 1
  -Depeche Mode-Sounds of the universe.
  CD:t on sellaset 5€ noudettuna ja 7,50€ postitettuna. Ei tuon halvemmalla oikeen kehtaa myydä, aikoinaan maksettu 20€ jokasesta levystä.
  Kaikki levyt ovat hyväkuntoisia.
  Lisätään myyntiin Burlesk:in vaaleanpunainen vyötärökorsetti, koko 22. Pientä värjäytymistä narujen puolella, mutta ei näy käytössä. HP:60€, uutena maksoi noin 90€.
  Myynnissä myöskin Suzy Vanderbylialta aikoinaan ostettu, käyttämätön Virus HS04-toppi. Hp: 20€ juuri tuon käyttämättömyytensä takia.
  Nouto Helsinki/Vantaa/Espoo alueelta tai postitus, jolloin postimaksu sisältyy hintaan.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit