Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Myytävää esim. tekonahkatakki ja raitasukkahousut.

  Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
  • Lähetetty: 24.07.2012 06:37
  Myynnissä monenlaista
  Yhteydenotot yksityisviestillä tai mailitse osoitteeseen darkemotion__@suomi24.fi.
  HUOM! Kissoja taloudessa.

  Musta tekonahkatakki kokoa 50 eli noin iso M-pieni L. Tarkemmat mitat pyydettäessä. Hyväkuntoinen. Takissa on hupunpaikka, muttei huppua. Hinta: 18e + postikulut 6.80e.  Punamusta raidalliset sukkahousut. Vain sovitettu ja todettu liian pieniksi. One size, mutta mielestäni parhaiten sopii noin S kokoiselle. Mielestäni pientä mitoitusta eikä materiaali veny kunnolla. Hinta: 5e + postikulut.  Vaaleanpuna musta kukkaro. Uudenveroisessa kunnossa. Valkoisissa osissa hopeista kimallelankaa. Vaaleanpunaiset osat oikeasti lämpimämmän vaaleanpunaisia. Hinta: 8e + postikulut.  Musta tekonahkalaukku. Ok kuntoinen, mutta sivuissa olevat tekonahkanarut ovat joistain kohdin rispaantuneet. Niistä tarvittaessa kuvaa. Muuten hyväkuntoinen. Hinta: 5e + postikulut.  Ebaysta ostettu musta huppari. Koko S. Käyttämätön ja tuotelappu yhä kiinni hupparissa. Nappikiinnitys. Hupparin takaosa tavanomainen musta. Huppari on paksu. Hinta: 9e + postikulut.  Gosh merkkinen effect powder. Sävy 09 holographic silver. Vähän käytetty. Hinta: 3e + postikulut.

  Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.07.2012 21:18
  Lisätty myytävää!
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit