Gootti.net

Myytävää esim. tekonahkatakki ja raitasukkahousut.

  Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
  • Lähetetty: 24.07.2012 06:37
  Myynnissä monenlaista
  Yhteydenotot yksityisviestillä tai mailitse osoitteeseen darkemotion__@suomi24.fi.
  HUOM! Kissoja taloudessa.

  Musta tekonahkatakki kokoa 50 eli noin iso M-pieni L. Tarkemmat mitat pyydettäessä. Hyväkuntoinen. Takissa on hupunpaikka, muttei huppua. Hinta: 18e + postikulut 6.80e.  Punamusta raidalliset sukkahousut. Vain sovitettu ja todettu liian pieniksi. One size, mutta mielestäni parhaiten sopii noin S kokoiselle. Mielestäni pientä mitoitusta eikä materiaali veny kunnolla. Hinta: 5e + postikulut.  Vaaleanpuna musta kukkaro. Uudenveroisessa kunnossa. Valkoisissa osissa hopeista kimallelankaa. Vaaleanpunaiset osat oikeasti lämpimämmän vaaleanpunaisia. Hinta: 8e + postikulut.  Musta tekonahkalaukku. Ok kuntoinen, mutta sivuissa olevat tekonahkanarut ovat joistain kohdin rispaantuneet. Niistä tarvittaessa kuvaa. Muuten hyväkuntoinen. Hinta: 5e + postikulut.  Ebaysta ostettu musta huppari. Koko S. Käyttämätön ja tuotelappu yhä kiinni hupparissa. Nappikiinnitys. Hupparin takaosa tavanomainen musta. Huppari on paksu. Hinta: 9e + postikulut.  Gosh merkkinen effect powder. Sävy 09 holographic silver. Vähän käytetty. Hinta: 3e + postikulut.

  Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.07.2012 21:18
  Lisätty myytävää!
   Viesti

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit