Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Myydään Lip servicen gangsta pranksta takki kokoa L sekä kaksi live dvd:tä

  Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
  • Lähetetty: 06.12.2012 09:56
  Huom! Kissatalous!

  Lip Servicen gangsta pranksta takki kokoa L. Todella hyväkuntoinen, vähän pidetty. Harmaa hopeisilla liituraidoilla. Mitat: Vyötärönympärys noin 80cm, rinnanympärys noin 84cm, koko takin pituus noin 60cm. Kangas joustaa. Sopii mielestäni noin M-L kokoiselle. En suosittele henkilölle jolla rinnanympärys 100cm tai yli koska ei todennäköisesti mahtuisi päälle.
  Hinta: 50e + 5e postikulut.

  http://s1100.beta.photobucket.com/user/Embize/medi a/takki.jpg.html

  Myynnissä myös And one:n live dvd. Hinta 9e sisältäen postikulut. Sekä Hocicon live dvd samaan hintaan eli 9e sisältäen postit.

  http://s1100.beta.photobucket.com/user/Embize/medi a/_DSC0144.jpg.html

  Myynnissä myös muualla!

  Yhteydenotot yksityisviestillä tai mailitse osoitteeseen darkemotion__@suomi24.fi
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit