Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Myynnissä Helsingissä

  Kirjoittanut: Neminess (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 09.06.2013 15:44
  Kuvia kohteista tulossa myöhemmin tänään.
  Dracula Clothingin liituraitainen merenneitohame+korsetti, pari kertaa päällä olleena.
  Korsetin koko 22inches/56cm ja hame kokoa M. Yhdessä myytynä 60€, korsetin selkäpuolella on narujen kohdalla pieni, tummanpunainen ja lähestulkoon huomaamaton huulipunatahra (johtuen neropatista joka piirsi Finnkinon ikkunaan huulipunalla).

  Burleskin satiinikorsetti, koko 24. Käytetty mutta erittäin hyväkuntoinen. Myydään 25€ koska on tarpeettomana ollut jo pidemmän aikaa.

  Lip Servicen PVC-minihame jossa vetoketju edessä ja koristevetoketjut (jotka tosiaan saa myös auki) sivuilla. Hyväkuntoinen, vain pari kertaa päällä ollut. Koko S, vastaa sitä oikein hyvin. Hintana 20€.

  Kaksi kultaista lohikäärmekaulakorua, täysin käyttämättöminä olleet. Tuli ostettua hetken mielijohteesta vuosi sitten ja olleet alkuperäislaatikoissaan siitä asti. Alkuperäinen hinta per koru oli 28€, mutta koska ovat nämäkin täysin tarpeettomia niin myyn 5-6€/koru.

  Pari kirjaa myöskin;
  Wiccan käsikirja by Kate West, 6€.
  Unien maailma by Polly Strong, 5€.

  Kaikkien kohteiden toimitus Helsingin alueelle onnistuu ensi viikon lauantaihin asti, sen jälkeen olen Kuopiossa viikon jonka ajan toimitus mahdollinen Kuopion alueella. Postikulut maksaa ostaja.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit