Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

www.leeloo.fi - Muotia jaloillesi.

  Kirjoittanut: Leeloo.fi (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 26.09.2013 12:30
  Hei!
  Leeloo.fi on jalkoihin liittyvien muotituotteiden suomalainen nettikauppa. Kasvavasta valikoimastamme löydät upeita korkeakorkoisia kenkiä, sensuelleja sukkahousuja & stay-up sukkia sekä trendikkäitä leggingsejä. Tarjoamme myös oheistuotteita, kuten esimerkiksi erilaisia korkokengillä kävelyä helpottavia päkiätyynyjä ja sukansuojia. Tuomme lähes kaikki tuotteemme maahan itse ja pyrimme pitämään valikoiman rohkean erilaisena mutta myös edullisena. Emme peri kuluja toimituksista, emmekä mahdollisista asiakaspalautuksista. Pyrimme myös lisäämään suomalaisten kiinnostusta kuviollisiin sukkahousuihin pitämällä valikoimamme sukkatuotteet monipuolisena ja erikoisena. Esimerkiksi suurin osa maahantuomistamme kuviollisista verkkosukkahousuista on sellaisia, ettei niitä ole tarjolla muilla Suomessa.

  Leeloo.fi toivottaa kaikki foorumilaiset lämpimästi tervetulleeksi ostoksille! Tarjoamme alkaneen syksyn kunniaksi 10% alennuksen tilauksiinne. Tämä tarjous on tuntuva jo valmiiksi edullisista hinnoistamme. Käytä ostoskorissa kuponkikoodia SHOES4U. Tarjous koskee KAIKKIA tuotteitamme, myös aletuotteita! Alennuskampanja on voimassa 26.9-6.10.2013.

  Käy myös tykkäilemässä facebook-sivustamme!
  Kirjoittanut: Leeloo.fi (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 19.03.2014 20:36
  Kevät kolkuttelee kovasti ovella ja ilmat hiljalleen lämpenevät. Valmistaudumme alkavaan sesonkiin pienen kevätsiivouksen merkeissä.

  Kurkkaapas mitä kaikkea kivaa löytyy tämän hetken tarjouksistamme. Useita kenkämalleja jopa -60%! Uusimme myös sukkahousuvalikoimaamme ja nyt voit tehdä todellisia löytöjä - sillä tarjoamme useita Fioren 20, 40 ja 60 denierin laadukkaita kuviosukkahousuja vain viidellä eurolla! Ilman erillisiä toimituskuluja.

  Facebook-sivuillamme on käynnissä Maaliskuinen arvonta. Kurkkaa mistä on kyse ja osallistu vaikka samantien!

  Keväisin terveisin, Leeloon tiimi / www.leeloo.fi
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit