Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Parran värjäys shokkiväreillä

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 27.12.2010 16:21

Lainaus: illegalll

Kuinka huono idea on värjätä kulmakarvat shokkivärillä?


Luulisin ainakin, että väri ei oikeastaan tarttuisi, ja jos jotain sävyä edes jäisi, kuluisi se hyvin nopeasti pois. Kulmakarvat kun tuppaavat olemaan suhteellisen liukasta karvaa,shokkiväri tuskin tarttuu ilman vaalennuskäsittelyä, ja blondausaineita ei kannattane tunkea silmien lähellekään. Ripsille ja kulmakarvoille on sen takia ihan omat, turvallisemmat värinsä, eivätkä nekään kauaa pysy.
Kirjoittanut: illegalll (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.12.2010 21:16

Lainaus: Iiriva

Lainaus: illegalll

Kuinka huono idea on värjätä kulmakarvat shokkivärillä?Luulisin ainakin, että väri ei oikeastaan tarttuisi, ja jos jotain sävyä edes jäisi, kuluisi se hyvin nopeasti pois. Kulmakarvat kun tuppaavat olemaan suhteellisen liukasta karvaa,shokkiväri tuskin tarttuu ilman vaalennuskäsittelyä, ja blondausaineita ei kannattane tunkea silmien lähellekään. Ripsille ja kulmakarvoille on sen takia ihan omat, turvallisemmat värinsä, eivätkä nekään kauaa pysy.


Kiitos vastauksesta. Taidan siis tyytyä väriilisiin kajaleihin/kulmakyniin.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #23
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.12.2010 21:55

Lainaus: Iiriva

. Ripsille ja kulmakarvoille on sen takia ihan omat, turvallisemmat värinsä, eivätkä nekään kauaa pysy.

Ovat myöskin halvempia käyttää tuohon tarkoitukseen kuin hiusvärit
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.05.2011 22:03
Ukko koitti tässä värjätä partaa siniseks shokkivärillä (lagoon blue), mutta väri tarttui lähinnä ihoon eikä partaan itseensä Siinä oli hetkellinen smurffi, joten en usko että kotikonstein ainakaan toimii
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 11.05.2011 02:21
Itse olen värjäillyt partaani tukan ohella kyllä, eikä ole ollut probleemia. Tuo naaman värjäytyminen ohella on ainakin henk koht ollut hoidettavissa joko tarkalla työllä, tai ennen sen oppimista, ihan rasvaamalla naama parran ympäriltä ennen värjäystä. Lähtee siten helpommin, kuin suoraa ihosta. Eipä myöskään mitään sieniä naamasta kasva, joten ei se myrkky ihoa tapa, jos ei päänahkaakaan
Kirjoittanut: DarkSoul (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.08.2011 01:11
Kotikonstein kyllä saa shokkiväritkin tarttumaan.. Jos haluaa että väri pysyy ja oikeasti tarttuu täytyy tietenkin pohja vaalentaa ensin, vaalennusaineilla. Koska et sinä omiin hiuksiisikaan saa tarttumaan shokkivärejä jos niitä ei ole ensiksi käsitelty joko vaalennusaineella tai sitten hapeteväreillä...
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 03.08.2011 01:24

Lainaus: DarkSoul

Koska et sinä omiin hiuksiisikaan saa tarttumaan shokkivärejä jos niitä ei ole ensiksi käsitelty joko vaalennusaineella tai sitten hapeteväreillä...


Riippuu. Minulla ainakin Crazy Colorin Fire-sävy pysyy niin hyvin, että yleensä tulee juurikasvu ongelmaksi ennen värin liiallista kulumista. Latvani ovat toki käsitellyt aiemmista väreistä, mutta juurikasvua en blondaile ollenkaan. Tosin, tämä taitaa onnistua vain siksi, että käytän punaista väriä luonnostaan punapigmenttiselle tukalle. Jos haluaisin käyttää esim. sinistä, ei ilman blondaamista tulisi varmaan mitään. Tai sitten tuli petrolia.

Sry melkein off.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit