Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä ette KOSKAAN laittaisi päällenne, kun lähdette ulos kaupungille?

Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.10.2012 02:49

Lainaus: Giffirt

Miksi? Monet naiset pukeutuvat miesten vaatteisiin. Miksi miehen olisi jotenkin noloa pukeutua naisten vaatteisiin?


Saa ihan rauhassa ihannoida jotain Dennis Rodman- tyylistä ratkaisua, joka suunnilleen saa repimään silmät päästään. Mitä tulee hameisiin, Skotit ovat kautta aikain käyttäneet kilttiä. Nolous tuskin on ainoa syy siihen miksi miehet eivät käytä naisten vaatteita. En tiedä käsi raamatulla vannoa, mutta ainakin oma tyttöystäväni on maininnut naisten vaatteiden olevan tehdyt muotoilemaan naisten kurveja enemmän kuin miesten. Se että naiset käyttäisivät miesten vaatteita joskus jopa mielellään johtunee varmaan siitä, että ne eivät purista.
Ja hei, ajatteles nyt hiukan miltä tällainen 174 centtinen about 80 kiloinen karpaasi näyttäisi jossain naisten mekossa tai iltapuvussa...
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #352
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.10.2012 08:06

Lainaus: gothicknight

Skotit ovat kautta aikain käyttäneet kilttiä.

Kyllä, mutta kiltit ovat siinä kulttuurissa miesten juttu. Kyse ei siis ole naisten vaatteista.

Lainaus: gothicknight

tyttöystäväni on maininnut naisten vaatteiden olevan tehdyt muotoilemaan naisten kurveja enemmän kuin miesten

Tietysti naisten vaatteissa leikkaukset ovat naisten kurveille. Mikään ei tosin estä tekemästä vastaavia vaatteita myös miehille istuviksi.

Pointtini oli lähinnä siinä, että ne syyt sille miksi miesten mielestä on noloa pukeutua naisten vaatteisiin tuppaavat tässä kulttuurissa olemaan jossain ihan muualla kuin siinä etteivät vaatteet istu hyvin. Ja kyllähän tuo Iggykin nyt näyttää hemmetin chiciltä mekossaan.
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #353
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: byron
 • Lähetetty: 02.10.2012 10:26
Eikös noita lannevaatteita, tunikoita tai mitä lie nilkoissa asti pyöriviä löysiä hieman mekkoa muistuttavia vaatekappaleita ollut käytössä jo antiikin aikoina? Että siis sellaiset hameet (ja mekot?) ovat aika vanha keksintö, eivätkä olleet siis pyhitetty pelkästään naisten käytettäviksi. Ja eikös tuossa jokunen sata vuosi sitten varakkaiden miesten vaatteet olleet erityisen kirjavia, koristeellisia ja täynnä pitsiä ja sulkia ja ties mitä muuta. Taisi olla tämä 1800-luku, kun kaikilla länsimaalaisilla miehillä piti olla lyhyt tukka, parraton naama ja ainoastaan housut jalassa. Ja sama linja jatkuu, vaikkei ihan niin tiukasti.

Pitkille miehille sopii muuten ne miesten goottihameet. Lyhyen päällä ne eivät näytä läheskään yhtä vaikuttavilta (samoin kuin pitkät takit), joten nostan hattuani niille, jotka niitä käyttävät.
Kirjoittanut: Korinabambi (Jäsen)
 • #354
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.11.2012 17:31
Minulle ei millään sovi pitkät hameet. Kaikki mikä on yli polven näyttää auttamattoman mummmolta ja idiootilta päälläni, sillä olen lyhyt, erityisesti säärten osalta. Tästä syystä en kyseisissä vaatteissa kaupungilla hiihtelekään. Toinen ehdottoman neva eva vaate olisi varmaan burgha. En ole rasisti mutta ajatus siitä ettei nainen saa olla ylpeä omasta vartalostaan, vapaa ja ilmentää seksuaalisuuttaan ja sukupuoltaan haluamallaan tavalla on vastenmielinen.
Kirjoittanut: Nyxeria (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.11.2012 18:06

Lainaus: Korinabambi

En ole rasisti mutta ajatus siitä ettei nainen saa olla ylpeä omasta vartalostaan, vapaa ja ilmentää seksuaalisuuttaan ja sukupuoltaan haluamallaan tavalla on vastenmielinen.

Kanssa-ajattelija +1

Oma "ei-ikinä"-vaatetus on (mikäli en ole vetoa hävinnyt) olisi varmaan värikkäät vaatteet noin yleensä, mutta sijalle 1 menee "hän-kenen-nimeä-ei-saa-mainita-teinipoppari"-paid at, joita en edes vedon hävittyäni käyttäisi.
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #356
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 29.11.2012 18:08

Lainaus: Korinabambi

En ole rasisti mutta ajatus siitä ettei nainen saa olla ylpeä omasta vartalostaan, vapaa ja ilmentää seksuaalisuuttaan ja sukupuoltaan haluamallaan tavalla on vastenmielinen.


No siis se vasta-argumenttihan tuolle burkhan käytölle oli se, että jos nainen haluaa ilmentää seksuaalisuuttaan ja sukupuoltaan haluamallaan tavalla, niin burka on yksi niistä tavoista.

Mutta tottakai kaikki pukeutumispäätökset, jotka tehdään kenen tahansa yksilön puolesta ovat vääriä. Jokaisen pitäisi saada päättää itse.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #357
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.11.2012 17:39

Lainaus: Chuuko

Tällä hetkellä yksi inhokkivaate yli kaiken on se järkyttävä OnePiece -haalari.

Ei siinä mitään, on se varmasti kotiasuna ja yleiseen kotona rötväilyyn todella mukava asu

Mä taas en ymmärrä, miten se sopisi edes kotiin. Entä kun tulee vessahätä? Koko yläosa pitää kuoria pois. Erilliset vaatekappaleet ovat ainakin mun elämäntavoillani käteviä, usein pitkähihaista tulee kotona nyhdettyä päälle ja pois, kun välillä tulee kylmä ja haluaa lisälämmikettä ja vaikka tiskaamisen jälkeen on sen verran lämmin, että pelkässä lyhythihaisessa on mukavampi olla. Ja ovathan ne vaan aivan jäätävän rumia ja lastenvaatteen näköisiä, tutti vaan kaulaan niin tyyli on viimeistelty.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit