Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korsetti (osa 2)

Kirjoittanut: Positiivinenpakana (Jäsen)
 • #761
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.07.2009 19:16
Minulla on tuollainen toisessa kuvassa esiintyvä korsetti ja siinä on juurikin muoviluut. Päälle istuu oikein nätisti ja saa sillä hieman tukea aikaan, mutta, niinkuin jo aiemmin sanottiin, kunnon kiristykseen siitä ei ole. Edessä on kumminkin ihan kunnon planseti, eikä ainakaan vielä ole käytössä mennyt huonoksi, mukavalta tuntuu päällä ja silottaa sopivasti epämääräiset muhkurat.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #762
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.07.2009 20:29

Lainaus: BronzeRain

kevyesti luutettu voi viitata myös spiraaliluiseen korsettiin, tai korsettiin jossa on alle kymmenen luuta, vaikka luut olisivatkin teräsluita

Lainaus: Positiivinenpakana

Edessä on kumminkin ihan kunnon planseti

Hell Bunny tekee korsettitoppeja pelkästään muoviluilla. Käytössä muoviluut lopulta taipuvat pilalle, vaikka yrittäisi kuinka varoa. Siinä vaiheessa vaihdan yleensä teräs- tai terässpiraaliluut tilalle. Vaihdon jälkeen korsettia ei voi kiristää enempää, kuin ennenkään, mutta onpahan taas tukevampi päällä! Plansetilliset ovat tosiaan paljon jämäkämpiä, kuin hakasin suljettavat. Suurin osa noista HB:n korseteista on plansetillisia, mutta jostain kumman syystä jokunen hakaskiinnitysmalli eksyy välillä joukkoon. Mulla on Hell Bunnyn korsettitoppeja vain tukevasta puuvillakankaasta tehtynä, mutta niistä ei ainakaan ole mitään pahaa sanottavaa. Omassa hintaluokassaan ovat ehdottomasti parhaita!
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #763
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 18.07.2009 20:33
Severana, BronzeRain ja Positiivinenpakana - kiitos kommenteista ja neuvoista!
Nuo korsettitopit vaikuttavat siis juuri hyviltä, koska tarkoituksena ei ollutkaan kiristää ampiaisvyötäröä vaan juuri about se mainittu 5cm.
Kirjoittanut: Rowena (Jäsen)
 • #764
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.07.2009 23:24
Selittämätöntä miten niin mystisesti on voinutkaan käydä, mutta parissa viime vuodessa lähes kaikki omistamani korsetit (varsikin ne kaksi "kokonaismallista", ei siis vyötärömallia) ovat käyneet jotenkin liian isoiksi. Ainoastaan toisella vyötärömallisella saa enää kiristettyä kunnolla, sillä toisellakin sentään jotain. Ei pitäisi valittaa, mutta kyrsiihän tuo tavallaan vähäsen kun ovat niin nättejä, ja kalliita tietysti ostettaessa. Pitäisi varmaan yrittää niitä myydä, vaikka ainakaan toisesta ei mitään huikeita hintoja ainakaan voi pyytää, kun on sen verran käytössä kärsinyt. Saa nähdä.

En tiedä, mistä tällainen yhtäkkiä johtuu, mutta mieleni on hirveästi ruvennut tekemään viininpunaista, mielellään sellaisesta samettimaisesta aineesta tehtyä vyötärökorsettia. Olen yrittänyt kierrellä kaiken maailman netti-ja muita kauppoja, mutta kyseistä väriä tuntuu nyt jotenkin olevan hirveän vähän (ja vielä joku aika sitten tuntui, että sitä oli joka paikassa). Oletteko sattumalta törmäilleet sellaisiin, anybody?
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.07.2009 14:34

Lainaus: Rowena

Ei pitäisi valittaa, mutta kyrsiihän tuo tavallaan vähäsen kun ovat niin nättejä, ja kalliita tietysti ostettaessa.

Sama juttu, itselläkin ollut yksi muoviluinen pitkään kaapissa juuri samasta syystä. Niin hieno, mutta.. iso mikä iso. Nyt se tosin on ehkä löytämässä uuden omistajan.

Hankintalistalla puolestaan olisi joku musta satiininen koko- tai vyötärökorsetti ja musta pvc-korsetti, jotain solkia sais olla muutama mutta saatan ostaa tavallisenkin. Tuntuu oma korsettivarasto tosi pieneltä, vaikka loppujen lopuksi sille on valitettavan harvoin käyttöä.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #766
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: Faith Black
 • Lähetetty: 20.07.2009 22:56
Pian omistan taas korsetin! Korsettia en ole käyttänyt yli vuoteen, edelliseni myin pois viime syksynä ja se oli ihan epäsopivakin. Tosin en ole vahingosta viisastunut juurikaan, sillä huusin juuri huuto.netistä 56 eurolla tällaisen: edestä, takaa glitterpvc:tä olevan vyötärökorsetin, joka on käytetty. En kuitenkaan jokapäiväiseen käyttöön sitä ostanut, ihan vain bilekorsetiksi, että ei haittaa vaikka olisikin pari senttiä väärän kokoinen.
Ainoa, mikä vähän jännittää, on se, että miten tulen toimeen ilman plansettia, onneksi tuossa on kuitenkin tuo nyöritys vielä edessäkin...

Tuolla kaunokaisella kiristää aina 55cm:iin asti.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #767
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.07.2009 23:09
^Tosi kaunis! Itsekin käytän mieluiten plansetillista korsettia, mutta on mulla yksi vyötärökorsetti etunyörityksellä. Ei siinä ole muuta eroa, kuin että sisälle joutuu pujottautumaan (kampaus kärsii...) pukiessa. Se on oikeastaan ihan kätevää, kun edestäkin pystyy kiristämään. Ei jää niin paljon kiristeltävää selkäpuolelle!

Lainaus: Rowena

parissa viime vuodessa lähes kaikki omistamani korsetit ovat käyneet jotenkin liian isoiksi

Jos et ole laihtunut, niin kankaat ovat todennäköisesti venyneet. Mullekin on käynyt näin pari kertaa. Sen olen myös huomannut, että kun on käyttänyt kauan korsetteja, niin joku 10cm kiristys ei enää tunnu missään. Eli vaikka korsetti on kunnolla kiristetty, niin se ei kuitenkaan tunnu siltä, koska vartalo on niin tottunut kiristykseen ja antaa helpommin "periksi", kuin ennen.
Kirjoittanut: Penni (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2009 23:23
Kaikki omat korsetit jääneet suuriksi. Yksi menee vielä mutta läheltä liippaa ettei sekin näytä naurettavan "yli-kiristetyltä". Huoh.. Enkä mistään ole löytänyt pienempiä kokoja kuin omani (51 cm) tai sitten en vain osaa etsiä.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #769
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 21.07.2009 23:21

Lainaus: Severana

Eli vaikka korsetti on kunnolla kiristetty, niin se ei kuitenkaan tunnu siltä, koska vartalo on niin tottunut kiristykseen ja antaa helpommin "periksi", kuin ennen.

Niin, ja kylkiluuthan taipuvat pikkuhiljaa pysyvästi sisemmäksi kun aikansa jaksaa aktiivisesti kiristellä. Kannattaa siis tarkkailla myös korsetitonta vyötärönympärystä.

Nimim. Hassahdin tight-lacingiin kun huomasin muutokset vyötärönympäryksessäni.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.07.2009 20:21
Auttaisiko joku taas ongelmassa, tästä on varmaan ollutkin jo keskustelua ehkä mutten pikaisesti selaillessa osunu silmiin vastaavaa.
Ostin siis hiljattain uuden kokokorsetin ja se nyt sitten repsottaa sekä ylhäältä että alhaalta että muokkautuuko se siitä oman kropan mukaan vai onko suosiolla siirryttävä vaan vyötärökorsetteihin, ne kun istuu hyvin kroppaan jo uutenakin..?

Sitten vielä nyörityksestä kun aiemmin oli juttua että nyörien pitäisi mennä tasaisesti mutta mites sitten kun on ylä- ja alakroppa niin sanotusti eri paria? Valmiskorsetteja on ilmeisesti silloin turha saada sopimaankaan omaan kroppaan vaan olisi parempi ostaa mittatilauskorsetti (niinkuin se kaiketi olisi järkevin vaihtoehto joka tapauksessa.)? Tosin kerran tilasinkin mittojen mukaan tehdyn ja sen kans oli ihan sama juttu, olen kai niin ihmeellisen muotoinen ettei mitkään vaattetkaan istu päälle vaikka mittani ovatkin suht normaalit mitä taulukoista olen katsonut.
Kaveri sentään sai korjattua tuon korsetin sopivaksi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit