Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Berliinin Goottikaupat

Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 11.08.2011 09:59

Lainaus: Kataja

Vanhoista viesteistä jo hetki aikaa niin ajattelin kysyä onko kellään tuoreita kokemuksia taikka suosituksia? Berliinissä kun piakkoin tulee käytyä ni olisi kiva tietää mihin kannattaisi mennä, noi X-tra ja Dark Store vaikuttavat kyllä kivoilta


Pari kuukautta vanhaa tietoa löytyy Kävelymatkan päässä tuosta Darkstoresta oli pari muutakin paikkaa, mutta en tietenkään muista niiden nimiä tai tarkkoja osoitteita. Google mapsinkin katukuvat ovat sen verran vanhoja etten onnistunut noita putiikkeja löytämään, mutta siinä Frakfurter Torin ja Samaritanstraßen metroasemien nurkilla ne ovat. Toisessa oli loistava valikoima miesten vaatteita ja toisessa puolestaan kaikkea hämärämpää pienten merkkien kamaa jota harvemmin tulee vastaan. Kannattaa napata hostellin / konoottikaupan / baarin flyeristandilta sellainen pieni musta vihko (jonka nimeä en yllättäen muista) josta löytyy kaikki kuukauden goottikeikat ja alan kaupat, sen avulla noita tuli itsekin bongailtua.
Kirjoittanut: Kataja (Jäsen)
  • #12
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.08.2011 15:10
Kiitos! hyvä mieseten vaatteiden valikoima kuullostaa houkuttelevalta ku suomessa on vähän heikonpuoleisesti. Kuinka ahkerasti tommosta vihkoa tarvis metsästää vai oliko niitä monissaki paikoissa?
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
  • Lähetetty: 04.09.2011 15:34
Olisiko mitään ideaa yhdistää eri kaupunkien ja/tai maiden goottikauppoja käsittelevät ketjut, yhdeksi, esim. "goottikaupat maailmalla"? Tulisi yhteen ketjuun enemmän keskustelua monen lyhyemmän ketjun sijaan. Tämä yksi iso olisi myös mielestäni helpompi löytää.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit