Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottisisustus

Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #481
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 30.11.2011 16:46

Lainaus: Roudatar

Seiniä tekis mieli maalata, vaan tuskimpa MOAS antaa lupaa. Mitä luulette, onnistuiskohan jos latois maalattavalle seinälle vaikka kopiopaperia vieriviereen ja sitten papereille maailaisi jotain kuvioita?


No kirjotetaanpas sitten tänne, kun sattumoisin omistan vuokra-asunnossani oranssin seinän, jonka halusin peittää halvalla tavalla Vihasin sitä oranssia seinää...
Eli jos joku seinä pitäisi saada peitettyä tai eri väriseksi, niin yksi halpa tapa on ostaa käytettyjä verhoja ja laittaa ne seinään kiinni esim. nastoilla (etenkin niillä pienillä metallisilla). Nastat ei jätä kauhean isoa jälkeä seinään verrattuna naulaan. Ainoastaan jos raha ei ole ongelma, niin joku tanko, tai mikä lie, sinne kattorajaan kiinni, niin verhot voi kiinnittää sit ihan verhokoukuilla. Ainakin olettaisin noin.
Ite löysin neljä isoa verhoa 15 eurolla huuto.netistä. Sainpahan peitettyä asuntoni oranssin seinän, kun en halunnut sitä maalauttaakaan koska vuokranantaja on aika hankala enkä halunnut käyttää rahaa asuntoon jossa en tule asumaan kovinkaan pitkään
Kirjoittanut: Usvatuuli (Jäsen)
 • #482
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 30.11.2011 19:48

Lainaus: TheSecret

Sinitarra on ratkaisu kaikkeen!

Näin on ! mulla on esim kaikki kukkaruukut ja koriste-esineet sinitarralla kiinnitettynä kirjahyllyyn ja ikkunalaudoille. Ei kissat saa tiputettua ohimarssiessaan

Lainaus: Roudatar

Mitä luulette, onnistuiskohan jos latois maalattavalle seinälle vaikka kopiopaperia vieriviereen ja sitten papereille maailaisi jotain kuvioita?

Epäilen ett kopiopaperi on liika ohkasta tollaseen hommaan, maalit imeytyy pian läpitte seinään.
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #483
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.11.2011 20:37

Lainaus: Roudatar

Seiniä tekis mieli maalata, vaan tuskimpa MOAS antaa lupaa. Mitä luulette, onnistuiskohan jos latois maalattavalle seinälle vaikka kopiopaperia vieriviereen ja sitten papereille maailaisi jotain kuvioita?

Tein aikanaan niin, että hankin kirpputorilta halpaa tapettia rullittain ja maalasin niille asioita. Sitten iskin ne seinään kiinni maalarinteipillä ja sinitarroin. Tapettiseinään tosin kannattaa käyttää nastoja. Myös Byronin verhoidea on loistava. Parhaimman tuloksenhan saa yhdistämällä verhoidean ja tuon. Verhot voi asetella tyylikkäästi ja niiden takaa avautuvalle seinälle (joka on irtotapetilla saatu halutun väriseksi) iskeä vaikka taulun/tauluja!
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #484
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 30.11.2011 22:44

Lainaus: Morgan Blood

Mitä luulette, onnistuiskohan jos latois maalattavalle seinälle vaikka kopiopaperia vieriviereen ja sitten papereille maailaisi jotain kuvioita?


Kaverin entisessä vuokrakämpässä oli entisen vuokralaisen jättämä seinäkoriste tehty tuohon tyyliin. Tyyppi oli tulostanut valtavan mustavalkoisen kuvan a4:n kokosille arkeille (joku 15*20 arkkia ehkä) ja teipannut nurjalta puolelta kiinni toisiinsa, ja ripustanut seinälle. Kummallinen se oli, mutta kuvan kameleontti oli hieno!
Kirjoittanut: Natu (Jäsen)
 • #485
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 27.12.2011 16:27
Mulla ei oo kauheen goottimainen huone, jtn. mustaa ja viininpunasta löytyy mutta aika vähän. Perus kerrostalokämppä, parkettilattia ja valkoset seinät, ku ei saa maalatakkaan vaikka taloyhtiö maksaisi maalit sun muut ja meille ei maksais mitään.. Ja valkoinen parvisänky löytyypi, sellanen 120 senttiä korkea.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 27.12.2011 16:38
Minulla oli joskus lahjapaperia seinässä kiinni kaksipuoleisella teipillä. Se toimi kyllä hyvin, ja lähtikin jälkiä jättämättä, kun seinä oli vain maalattu. Tapetille ei kyllä missään nimessä.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #487
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: Azrael
 • Lähetetty: 27.12.2011 16:45
Nykyiseen vuokrakämppääni saisin maalauttaa seiniä. Pari kertaa on ollut aikoimuksena maalatakin yksi väliseinä, mutta se on aina jäänyt vain ajatuksen tasolle. Nyt en enää edes viitsi, kun en asu tuolla kuin ensi kesään asti mikäli pääsen muuttamaan toisaalle.

Perus kerrostaloasunto on mullakin. Valkoisten seinien ja katon lisäksi löytyy valkoinen , älyttömän ruma muovilattia. Onneksi omistan vain suuria mattoja, joilla mokoman saa tarpeeksi piiloon.

Sisustuksessa oon käyttänyt tummaa puuta ja mustaa valurautaa olevia huonekaluja sekä itämaishenkisiä tekstiilejä. Punakaapistoinen retrokeittiö erottuu muusta sisustuksesta aika lailla, mutta itse tykkään siitä. Onpa ainakin jotain muuta, kuin sitä iänikuista valkoista.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.12.2011 09:29

Lainaus: Lunatica

Sinitarrasta tuli mieleen, jos on tapetit, se jättää ilkeät "rasvaiset" jäljet ja saattaa parhaassa tapauksessa viedä palasen tapettia mukanaan..Mikäli seinissä ei ole tapettia, kokeile 2puolista teippiä Sillä pysyy varmasti!

Pysyy varmasti, mutta irroittaessa lähtee maalitkin seinästä eli sinitarraa sillä tuskin kannattaa korvata Meikäläisillä roikkuu taulut sellaisilla K-Raudasta saatavilla tarrakiinnitteisillä koukuilla jotka kantavat muutaman kilon ja ovat liimaltaan sellaisia että irtoavat ainakin maalatusta seinästä jälkiä jättämättä.

Lainaus: Roudatar

Seiniä tekis mieli maalata, vaan tuskimpa MOAS antaa lupaa. Mitä luulette, onnistuiskohan jos latois maalattavalle seinälle vaikka kopiopaperia vieriviereen ja sitten papereille maailaisi jotain kuvioita?

Luulen että lopputulos näyttäisi siltä miltä se kuulostaa, eli seinälle teipatuilta kopiopapereilta. Morgan Bloodin tapetti-idea on aika hyvä ja muutakin maalaukseen sopivaa materiaalia saa kyllä A4:sta isommassa koossa, kannattaa metsästellä sellaista jolle mahtuu saman tien koko kuva

Lainaus: Necroerotica

Löysin netistä ihanan mustavalkoisen kuvan. Saankohan painattaa siitä taulun omaan käyttöön? Missä sellaisen voisi teettää ja paljonkohan maksaisi? Tyyliin joku 100cmx120cm.

Tähän on varmaan vastaus jo löytynyt, mutta totta kai saa painattaa ja maksaa ihan viiit...tuskin alle 150 eurolla selviää tuon kokoisesta kuvasta. Jos kuva on löydetty netistä, se tuskin on niin hyvällä resoluutiolla ja pistekoolla että kestäisi printtaamista noin suureksi. Jos kuvan tekijä / ottaja on tiedossa niin eihän se toki maksa mitään kysyä josko kuvasta voisi saada riittävän kokoisen version taulun tekemiseen

T.:
Kirjoittanut: HirviöT (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.01.2012 19:59
Noin puoli vuotta sitten tein kunnollisen remontin omaan huoneeseeni.
Vaihdoin kamalat tapetit valkeaan. Uusi kirsikan värinen vaattekaappi, taulu tv. Puinen hyllykkö, missä on vaikka mitä koriste esineitä. Esim.Predator ja alien figuureja (Olen innokas fani nääs), lohikäärme koriste esineitä, pienoismalleja.
Itselläni on teettetty ruotsista asti kuvatapetti. Hintakin oli aika huima, mutta hieno on!
Teetin sen netistä löytämästä kuvasta, Mustang GT pony. Ihana peli. Kun semmoinen maksaa niin pirusti, niin laitoimpa sen sitte tapettiin.
Remonti kesti noin viikon. Mutta lopputulokseen olen tyytyväinen, vaikka ei niin goottimainen olekkaan.
Suunnitelu vaiheessa mietin myös pääkallo teemaa. Mutta se jäi taka alalle, kun sain tietää että saisin auton seinälle.
Tosin seinillä on goottimaisia tauluja, ja vaatekaappi on täynnä piirustuksia(saatu kavereilta, jotka ovat aika goottimaisia) Työpyödällä on itsetekimiä mustia kippoja, jossa yhdessä lukee riimuilla "saatana" (Anteeksi, kirosin, tämä ei tule toistumaan) Rakkaista ihmistä kuvia, erillaisia lohikäärme rasioita, goottimainen peli, koruteline, joka on yllätys yllätys goottimainen, Kolme unisiepparia ympäri huonetta, dvd hyllyjä kaks kappaletta, stereot. Valkoinen sängy, jonka saa muutettua sohvaksi.
Tuossapa taisi olla tärkeimmät.
Kirjoittanut: ShaDow87 (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.02.2012 02:18
Ostin oman rivarikaksion parisen vuotta sitten ja aloin heti remppaamaan Äiti auttoi. Voin linkittää naamakirjasta muutamia kuvia, koska sanat ei oikein riitä kertomaan, mitä kaikkea me tänne ollaan keksitty x)) Kuvistakin on tapahtunut muutosta koska mm.kenkiä on tullu lisää ja olohuoneessa töröttää kaksi tanssitankoa. Pitäis ottaa muutama päivityskuva Mutta asunto on nyt minun näköinen ja viihdyn täällä oikein hyvin Ihmisten reaktio sisälle astuessa on joko: WAAUUU!! Aivan mieletön kämppä tai sitten: HYI HELVETTI! xD

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.12827155 44672.2044000.1133581515&type=3&l=44e97b27c5
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit