Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #171
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 06.01.2010 17:43

Lainaus: Kedira

Lainaus: darkAngel

Nyt on pakko kysyä että mitä tolla suoravärillä tarkoitetaan?Suoraväri on väri, joka on pullossa sellaisenaan. Siihen ei siis enää sekoitella toisia nesteitä / jauhoja ennen värin levittämistä hiuksiin (tai muualle).

Niinpä. Ja vielä se, että suoraväreissä ei ole hapetteita (peroksidi, ammoniakki tms.) eli se ei sellaisenaan vahingoita hiuksia.(Sensijaan se vaalennus joka joskus tehdään ennen suoraväriä vahingoittaa.) Suoravärejä ovat esim. juurikin shokkivärit (Directions, Crazy Color yms.) sekä monet muutkin, mutta en nyt muista ulkoa merkkejä. Kaupassa kumminkin monet niistä "kestää n. kahdeksan pesua" -väreistä ovat suoravärejä ja kampaamoliikkeissä taas voi kysyä kampaajamyyjiltä.

EDIT: oho Iiriva ehtikin jo vastata myös. Mutta siis se vielä, että se vaalennus joka tehdään usein ennen shkokkiväriä, saa aikaan sen että shokkivärikin voi kestää varsin kauan. Ja koska itse se suoraväri ei hiuksia vahingoita, niin sitähän voi lisäillä aika usein koko pituuksiinkin.
Kirjoittanut: Defiini (Jäsen)
 • #172
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.01.2010 22:28
AAAA! apua! Typeryksenä menin laittamaan koko päähän 9 prossasta vaalennusjauhetta, ja sen jälkeen harjasin tukkaa. Hiuksia lähti aivan kamalasti. Juoksin äkkiä huuhtelemaan ja huomasin että väri oli lähtenyt, mutta kun katsin alas oli lähteny useita kourallisia tukkaa! Olin ihan paniikissa en pystyny tekemään mitään.
Oli sen jälkeen tarkotus laittaa kuiturastat, mutta ei niitä siihen tukkaan voinu letittää. Kun tukka kuivu oli se niin ohut ja kaikki hiukset ihan poikki. Tuntui ihan kun olis 3 kiloa lakkaa päässä. Nyt pitää odotella tukan parantumista useita kuukausia.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.01.2010 08:32

Lainaus: Iiriva

Heyy, jollakulla on varmasti kokemusta Crazy Coloreista? Ostin juuri Fire-sävyä, ja unohdin kysyä, kannattaako värjätä sen shampoopesun jälkeen ihan muovihanskat kädessä ja värjääkö pesuvaihe sitten koko kylppärin pinkiksi?


Kyllä tuo sävy sotkee muuten aika saamaristi, että varustaudu jo valmiiksi kuuraamaan kaikki tahrat heti pois. Käytin kys. sävyä 2 vuotta putkeen, joten useampikin kylppäri on tullut värjättyä, osa niistä jopa omiani. Varoitus, että väri on tosiaan selkeästi pinkkiin päin taittava.
Kirjoittanut: pimeyden_hehku (Jäsen)
 • #174
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 10.01.2010 20:54
itsellä nykyään tämmönen perusmassa musta keesi
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.01.2010 21:29

Lainaus: pimeyden_hehku

perusmassa musta

Minullakin etuhaivenet, loput on sitten punasta. Olen tylsä.
Tosin nyt on myös punamustaa ei munapustaa rastaa taas päässä.
Kirjoittanut: tuulikello (Jäsen)
 • #176
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.01.2010 16:29
Hihii, uudet hiukset Olin kovasti kasvattelemassa (taas) pitkää tuccaa, mutta sitten yhtäkkiä sain päähäni, että haluankin lyhyet hiukset. Nyt ne ovat sitten päältä tosi lyhyet ja pisimmilläänkin edessä oleva suortuva ei yllä edes ihan solisluulle. Aivan ihanat, täydellisen rikotut ja sekaiset, tuli juuri sellaiset, kuin halusinkin! Ehkä uskallan keväämmällä leikata vieläkin lyhyemmät.
(Sitä paitsi, kun leikkasi kerrostetusti, alla olevat raidat tulivat ihanasti esille!)
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #177
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.01.2010 15:03

Lainaus: tuulikello

leikkasi kerrostetusti,


Minäkin meinasin käydä tukkani leikkuuttamassa kerrostetusti :P Itsellä melko pitkä tukka niin toisaalta vähän pelottaa miten kynityksi tuo pää sitten loppujenlopuksi tulee, mutta kai sitä tottuu sitten siihen Ja vaihtelu virkistää
Kirjoittanut: Pikkusisko (Jäsen)
 • #178
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.01.2010 19:23
Heh.... Niihin hiusten kasvu ongelmiin.... Jostain kuulin semmossen vinkin että kannattaa syödä kalammaksa öljyä, tänään meni ensimmäinen satsi suuhun. Kuulin että maistuu pahalta mutta täytyy myöntää että petyin pahasti kun ei se sitten maistunut muulta kuin olis juonu ämpärillisen rasvaa...
Kirjoittanut: Mary Death (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.01.2010 17:24
Ostin kaupasta TREsemme shampoota värjätyille hiuksille, 900ml pullo ei paljon maksanut eikä tarvii heti olla ostamassa lisää. Paras ostos viime aikoina oli kampaamosta KC professional Colormask:sävyttävä ja korjaava hoitoaine. Nyt pysyy violettiväri päässä ja on kiiltävä, raidatkin entistä pinkimmät Niin, ja hanskat on hyvä pitää kädessä kun hoitoainetta käyttää, tarttuu muoviinkin joten suihkuverhotkin on vaarassa
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.01.2010 20:20
Olen nyt pari kertaa värjännyt hiukseni liiloiksi Stargazerin Plume -sävyllä, toki tehden ensin värinpoistoja. Jotenkin tuntuu, että väri haalistuu älyttömän nopeasti, vaikka käytänkin tietysti värjättyjen hiusten shamppoota. Onko muille käynyt tuota, vai eikö väri pysy vain minun hiuksissani? Tiedän ettei suoraväri ole mikään ikuisuusväri mutta jotenkin tuntuu että haalistuu rumaksi turhan nopeasti. Olisi mukava kuulla kokemuksianne hyvistä suoraväreistä, etenkin liiloista.

Ostinpa noin viikko sitten ensimmäisen putelin Kc Professionalin 4R -shamppoota ja yllätyin positiivisesti. Olin kyllä kuullut hyvää monelta ko. tuotteesta mutta että ihan oikeasti ensimmäisen pesun jälkeen tunsin jo eron markettishamppoosen ja hiukset olivat puhtaat pitempään, tuntuivat myös siltä ja ilmavammilta --> uusi suosikkituotteeni.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit