Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.02.2010 11:10
Jees, mustaksi vaihtui noin pari viikkoa sitten. Pakko oli tuijotella peiliin pari minuuttia ennen kuin tajusin muutoksen Itellä oli punertavan ruskat, joskus tumman punaiset, noin 5-6 vuotta. Pitää kattoa miten tän sinimustan kanssa tulee Meinasin kyl hankkia hopeita/ harmaita ja veren punaisia kuituja niin sais jotain eloa näihin Liki metrin letistä tulee hieno

Punaisessa - ainakin omasta henk koht letistä - oli ongelmana värin muuttuminen punertavan ruskeaksi parin pesun jälkeen -.- Kuitenkin huomattavasti punasempi kuin oma väri. Jos täs sinimustas ei kävis niin nopeasti haalistuminen. Täl väril olis taas sen 5-6 vuotta xD
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #212
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.02.2010 23:37
Aaargh. Olen onnistuneesti vältellyt kampaajalla käymistä viime kesästä saakka, mutta kun työkaverit kaivoivat eilen sakset esiin pelottelumielessä, sain vihdoin aikaiseksi tilata ajan latvojen tasausta varten huomiselle. Oi miksi en ole kuin muut naiset, jotka nauttivat kampaajakäynneistä? Kampaamot herättävät minussa lievän paniikin, sillä en ole koskaan astunut sellaisen ovesta ulos tyytyväisenä leikkaukseen. Nyt, kun hiukseni ovat kasvaneet vyötärölle asti, en haluaisi luopua sentistäkään. Mutta pakkohan niitä on välillä tasata, latvat kun menevät kammottavan näköiseksi epätasaiseksi rihmastoksi, jollei niitä välillä siisti. En vaan ymmärrä, miksi siistiminen tuntuu aina tarkoittavan vähintään 15cm katoamista hiusten pituudesta, kun annoin luvan leikata vain korkeintaan 3cm (eikä sitten yhtään enempää, tai sakset löytyvät "luotto"kampaajani näköelimistä...).
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #213
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 13.02.2010 13:59

Lainaus: Severana

Mutta pakkohan niitä on välillä tasata, latvat kun menevät kammottavan näköiseksi epätasaiseksi rihmastoksi, jollei niitä välillä siisti. En vaan ymmärrä, miksi siistiminen tuntuu aina tarkoittavan vähintään 15cm katoamista hiusten pituudesta, kun annoin luvan leikata vain korkeintaan 3cm (eikä sitten yhtään enempää, tai sakset löytyvät "luotto"kampaajani näköelimistä...).


Minulla kampaaja leikkasi "kuivat" pois. kyllä siinä meni ainakin 5cm. Mikä on minusta hirveä määrä ja hiukset tuntuivat todella lyhyiltä sillä ne ovat melkein perseeseen asti.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #214
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SeKukaVaaniiSängynAlla
 • Lähetetty: 13.02.2010 19:32

Lainaus: darkAngel

Onko kuvia?

Nyt löytyy profiilisivulta kuva uudesta tukasta. Huono kuva tosin, värit näyttää pikkasen haaleemmilta ja juuri juuri vihreä päässy kuvaan.
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.02.2010 20:18
Itse käyn parturissa kerran/korkeitaan kaksi kertaa vuodessa. Kerran kävin ja olin sen jälkeen 30senttiä hiusten pituudesta menettäneenä.
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #216
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 14.02.2010 02:51

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

Nyt löytyy profiilisivulta kuva uudesta tukasta.

Kyllä tuosta sen verran näkee että on ihan tyylikäs. Ja varsinkin jos kuvittelee värit kirkkaammiks.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #217
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.02.2010 21:54

Lainaus: FilthyVictorian

kampaaja leikkasi "kuivat" pois

Ja kyllä sitä lähtikin vähintään 10cm. Lopputulos ei kuitenkaan ole niin paha, kuin etukäteen ajattelin. Hiukset jäivät lopulta paljon pidemmiksi, kuin edellisellä kerralla. Latvojen kuivuminen on tietysti omakin syyni, kun olen vajaan vuoden ajan vääntänyt isot vintagekiharat latvoihin joka aamu. Eihän niitä sellaisilla käsittelymäärällä mikään pelasta, vaikka kuinka käyttäisi tehokkaita hoitoaineita.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.02.2010 22:03
Leikkasin tuossa vähäaika sitten otsahiukset
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.02.2010 08:42
Mua niiin yritettiin antamaan lupa otsatukkaan - en suostunut. Omasta mielestäni sivuttain leikattu ja kerroksittainen otsatukka sopii mutta kun meinattiin tasaista -.- En pitänyt siitä n. 6 vuotta sitten ja en pidä nytkään
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 16.02.2010 01:12
Nyt kyllä täytyy sanoa, että olen äärimmäisen tyytyväinen Crazy Coloriin! Väri on ollut kolme viikkoa päässä ja se 8 pesua on takana, mutta väri on edelleen sinnikkäästi herkullisen punainen. Pestessä väriä lähtee kyllä jumalattomasti, kynnetkin aina värjäytyvät pinkeiksi, mutta silti väri ei ole juurikaan haalistunut. Tässä pitäisi kohta värjätä uudestaan, mutta varmaan pelkkä tyvikasvun värjääminenkin riittää! Tietty värin pysyvyys on hiuslaadusta ja kunnosta kiinni, joten ehkäpä hiukseni ovat vain niin huonossa kunnossa, että ne imaisivat suoravärinkin kunnolla. Nimittäin punainen kestovärikin kului melko nopeasti oranssiksi, mutta tämä porskuttaa vielä hyvinkin iloisesti punaisena! Erittäin hyvä puoli on myös se, että väri maksaa vain 7€/purkki, eikä minulta mennyt edes yhtä purkkia puoleen selkään ylttävien hiusten värjäämiseen. Ja purkin voi sulkea ja käyttää väriä sitten uudestaan. Me loves!
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit