Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #21
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.08.2009 16:42

Lainaus: Chap

Aina välillä kyl osaa harmittaa, että on vaaleet hiukset : ((

Niinpä! Itselläni meni taas sellaiset 7 viikkoa kun ei raaskinut värjätä hiuksia niin kyllä se blondi jaksoikin sieltä loistaa..
Mutta nyt onkin sitten onneksi taas tuttu punainen väri päässä. Onneksi. näyttää kivemmalle ilman sitä blondia raitaa päälaella.
Kirjoittanut: Chap (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.08.2009 16:49

Lainaus: Funereal Soul

Niinpä! Itselläni meni taas sellaiset 7 viikkoa kun ei raaskinut värjätä hiuksia niin kyllä se blondi jaksoikin sieltä loistaa..

Mä näytän viel yleensä osittain kaljulta Et se ei silleen oo kauheen kivaa..
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #23
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 04.08.2009 17:14
nyt se sitten tuli. morticiasta tilaamani rastalisäke (tämmöinen siis) ja voin sanoa että ah ihanaa! olin niin kaivannut pikkulettejä jotka pari vuotta sitten mulla oli päässä. vaan en kaipaa enää! tää on jotain niin paljon parempaa. kestää kauemmin käyttöä nättinä, saa otettua välillä pois jos tuntuu että haluaa olla omilla hiuksilla. perfect! enkä yhtään kadu että valitsin värin jonka olin jättänyt melkein heti kättelyssä pois vaihtoehdoista. me likes very much!
Kirjoittanut: Mortti (Aktiivi)
 • #24
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.08.2009 11:52
Tekisi niiiiiiiin mieli värjätä hiukset taas mustaksi..

Käpy kärähti jälleen kerran, kun yritin eilen eliminoida tuota maantiejuurikasvua. Blondausainetta oli taas vaihteeksi kaikkialla muualla paitsi siellä juuressa, tuloksena kulahtanut pinkki jossa on siellä täällä kultaisia ja ruskeita länttejä. Oh beauty.

Ainahan voisi värvätä jonkun auttamaan, mutta en viitsisi vaivata muita (kampaajaa ja siskoa lukuunottamatta) hiusongelmissani :'D
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.08.2009 12:48

Lainaus: Mortti

Blondausainetta oli taas vaihteeksi kaikkialla muualla paitsi siellä juuressa, tuloksena kulahtanut pinkki jossa on siellä täällä kultaisia ja ruskeita länttejä. Oh beauty.

Ostitkos sit sitä Eleaa? Mä tein värinpoiston sillä kahtena peräkkäisenä päivänä ja ihan tasaisesti lähti musta väri (no näit sen oravanhännän joka oli ekan blondauksen jälkeen ) mut tietty etuhiukset, undercuttien sänki, pulisongit ja tyvi tuli ihan blondeiks ja muu osa haaleen punaruskeeks. Olis pitäny tehdä vielä kolmas blondaus mutten jaksanut enää ja hiukset on niin huonokuntoiset risut muutenkin, niin löin siihen sit eilen sen Stargazerin magentan, ja nyt on ne blondi-kohdat kirkkaan punajuuren väriset ja se ruskee osa jokseenkin viininpunainen (ja pinkki siitä piti tulla ) Sen sijaan pinkkejä ovat kylläkin nyt mm kylppärin seinät ja lattiat, mun selkä, korvat, kädet, tissit ja varpaat!!!!

Lainaus: Mortti

Ainahan voisi värvätä jonkun auttamaan, mutta en viitsisi vaivata muita

Siinä nyt ei kauaa kestä, tänne vaan ja ale-elea mukaan
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.08.2009 12:53

Lainaus: Ninni

ja pinkki siitä piti tulla

ei voi syytää kuin itseään, sillä on tiedossa varmasti ettei punertavan ruskeisiin tule se shokkiväri niin shokeeraavaksi kuin mitä blondeihin.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.08.2009 14:08

Lainaus: SirMarylee

on tiedossa varmasti ettei punertavan ruskeisiin tule se shokkiväri niin shokeeraavaksi kuin mitä blondeihin.

ei siitä ookkaan kyse, vaan siitä kun se värisävy magenta ylipäätään ei ole pinkki vaan tällanen lilahtava vaikka Cyber-shopissa väitti että just tää on eniten pinkki. Frendin frendi käväsi eilen ja oli värjännyt Stargazerin Rouge-sävyllä ja se oli just sellanen ihana pinkki jonka olisin halunut, ja liikkeessä väitti että se on lilahtava...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.08.2009 14:31
Stargazerin Rouge on mielestäni samalla tavalla pinkkiin taittava punainen kuin Crazy Colorin Fire. Täällä on muuten melkoinen galleria eri merkkien shokkiväreistä ihmisten päässä, kannattaa vilkuilla kun värejä valkkaa.
Kirjoittanut: Zanette (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.08.2009 19:27
kannattaako muuten morticiasta ostaa niitä Manic Panic:in hiusvärejä? :P
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.08.2009 21:48

Lainaus: Zanette

kannattaako muuten morticiasta ostaa niitä Manic Panic:in hiusvärejä? :

riippuu vähän, että haluaako kuinka kestävän värin. siellä sitä paitsi oli muistaakseni kalliimpia nuo shokkivärit kuin aseman cybershopissa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit