Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.03.2010 23:44
Tahtoisi jotain uutta piristävää hiuksiin. Sinisenmustaa väriä pitäisi törkkäistä tässä joku päivä päähän kun jaksaa, mutta sen lisäksi jotain muutakin olisi kiva laittaa. Ehkä uusi hiusmalli, joku kiva joka sopii pitkiin hiuksiin. Ehkä laitan mietintämyssyn siksi aikaa...
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #292
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 26.03.2010 23:56

Lainaus: Iiriva

Ja nyt loppui offtopic

Minusta kyseessä ei edes ollut offtopic, sillä kyllähän hiusvärit (ja niiden mahdollinen haitallisuus) kuuluvat hiusketjuun. Oli itseasiassa hyvinkin piristävää ja antoisaa keskustella (tai väitellä, ihan kuten kukin asian näkee) näinkin yksitoikkoisessa ketjussa jostakin muustakin kuin niistä iänikuisista "Mikä on paras shokkivärimerkki?" "Miten leikkautatte hiuksenne?" joihin on tullut varmasti itse kunkin vastattua moneen kertaan. Ymmärrän toki, että keskustelun sävy on ollut puolin ja toisin melko raflaavaa, ja siksi mode kokee tarpeelliseksi viheltää pelin poikki. Joten, kerta moderaattorin kanta on tämä, niin noudatan sitä, enkä siis enää jatka omasta puolestani, vaikka sanottavaa vielä olisi ollut.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #293
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 26.03.2010 23:58

Lainaus: SnowWhite

joten kiitoksia linkistä!


No problem! Tuo sivusto on kuulemma ihan luotettavakin, joten siinäkään ei pitäisi mittään ongelmaa olla. Kannattaa tosiaan suorittaa vähän hintavertailua ulkomaidenkin suuntaan, sillä Suomessa kaikesta pyydetään vähän mitä sattuu. Eihän se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se, joka maksaa.. Jostain syystä on vain helpompaa kävellä siihen lähikampaamoon ja maksaa Tweensistä se 40 euroa kuin tilata ulkomailta. :P Vaatteiden kohdalla sen ymmärtää, kun on mitoitukset sun muut, mutta shampoot yms. kosmetiikka nyt yleensä on sitä samaa tavaraa jokaiselle..
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 27.03.2010 10:23

Lainaus: Faith Black

Joten, kerta moderaattorin kanta on tämä, niin noudatan sitä, enkä siis enää jatka omasta puolestani, vaikka sanottavaa vielä olisi ollut.


No anti mennä sitten, I don't give a damn.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.03.2010 11:05
No täällä kyllä toisen moderaattorin kanta asiaan on, että aihe on ollut hyvinkin on-topic! Sinänsä voisi kyllä perustaa uuden aiheen käsittelemään foorumilaisten mietteitä nykyihmiseen kertyvästä kemikaalikuormasta mutta koska tämä aihe on pysynyt hiuskarvaston alueella niin se on ollut aiheesta eikä sen vierestä.

Tigeistä tuli mieleen että niitä ei todellakaan kannata ostaa Suomen riistohinnoilla vaan tilata suosiolla ulkomailta. Valitettavasti aerosoleja ei tavan kuluttaja saa enää shoppailtua mutta kaikki muu Tigin tavara kannattaa tilata ehdottomasti netistä. Itse olen tilannut hyvällä menestyksella Lookfantasticista sekä Feeluniquelta. Jälkimmäisellä postikulut sisältyvät valmiiksi hintoihin (LF puolestaan laksuttaa posteja per tuote, myös "ilmaisten" kylkiäisten postit joita et saa pois ostoskorista!!!), tosin ostajan kannattaa huomioida että pulju toimii EU:n tullialueen ulkopuolella Jerseyn saarella joten liian suurta kertatilausta ei kannata tehdä tai mukaan rapsahtaa tullikuluja. Jos tilaa hirmuisia määriä kamaa niin kannattaa siis pistää tilaus osiin - ei tulleja eikä edelleenkään niitä postikuluja!
Kirjoittanut: Fenrisulfur (Jäsen)
 • #296
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.03.2010 11:52

Lainaus: Iiriva

Eiiiiiii lol.


Niimpä taitaa olla ristiriitasia nuokin tutkimukset mitkä tukevat hiusvärien turvallisuutta.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #297
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 27.03.2010 12:11
Kiitos, Piiskansiima, vinkistä! Tosiaan kun en aio mitään järkyttäviä määriä tilata ja jää varmasti alle 45 euron niin voisi hyvinkin katsella tuota FeelUniqueta.. En kyllä tajunnut tuota aikaisemmin ollenkaan, nyt pitää vain verrata kummassa on parempi valikoima ja mitä se loppujen lopuksi maksaa ;D
Kirjoittanut: Kazune (Jäsen)
 • #298
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.03.2010 14:04
Olen tässä pitänyt otsatukkaani sinisenä jo puolisen vuotta ja ajattelin pikkuhiljaa levittämään sitä koko päähän mutta kun nyt olen värjäillyt Crazy Colorilla niin olen joutunut värjäämään aina noin kuuden pesun jälkeen pitääkseni värin sen näköisenä että kehtaan kulkea julkisilla paikoilla. Tiedättekö siis mitään merkkiä joka pitäisi värin vähän kauemmin, sinistä siis haluan. Ei kauheasti huvittaisi värjätä koko päätä sellaisen kahden viikon välein, otsatukka nyt vielä menee. Tästä väristä lupaillaan kestävän jopa 20 pesua, mutta onko kellään kokemusta? Mietin tässä myös tuota sävyä, sivustolla ei ole esimerkkiä millaisen sävyinen sininen tuosta tulee.
Olen myös kuullut Stragazerin kestävän vähän paremmin, onko totta?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 27.03.2010 14:09

Lainaus: Fenrisulfur


Niimpä taitaa olla ristiriitasia nuokin tutkimukset mitkä tukevat hiusvärien turvallisuutta.


"E-1550/08FI
Günter Verheugenin komission puolesta antama vastaus
(22.4.2008)

Hiusvärien turvallisuudesta on ensinnäkin todettava, että ryhmiin 1 tai 2 kuuluviksi luokiteltujen syöpää aiheuttavien, perimää vaurioittavien tai lisääntymiselle vaarallisten aineiden käyttö kosmeettisissa valmisteissa on kielletty kokonaan. Ryhmään 3 kuuluvien aineiden osalta taas on osoitettava, ettei aine käytetyillä pitoisuuksilla vaaranna kuluttajan terveyttä.

Muoks: ja nopean "aiheuttaa syöpää"-googletuksen tuloksena on siis parempi olla juomatta light-limuja (aspartaami aiheuttaa syöpää), samoin pitää unohtaa liian kuuma tee, koska sekin aiheuttaa syöpää, samoin gm-peruna, jogurtti, suuseksi, kännykkä...

Kulutustavaroita käsittelevä tiedekomitea totesi kesäkuussa 2001 antamassaan lausunnossa, että kestohiusvärien pitkäaikaisen käytön ja virtsarakon syövän kehittymisen välillä voi olla yhteys. Lausunnon perusteella jäsenvaltiot ja sidosryhmät sopivat huhtikuussa 2003 yhdessä komission kanssa yleisestä uudelleentarkastelustrategiasta, jolla selvitettäisiin kaikki epäilyt hiusvärituotteiden turvallisuudesta. Strategian mukaisesti kosmetiikkateollisuutta pyydettiin esittämään kaikkien hiusväriaineiden käytön tueksi seikkaperäiset tiedot niiden turvallisuudesta. Uudelleenarvioinnista huolehtii tiedekomitea, joka käyttää kosmeettisten valmisteiden aineosien analysoinnissa perustana kuluttajien todellista altistumista aineille. Jos tiedekomitea antaa jostakin aineesta kielteisen lausunnon tai tiedot eivät riitä osoittamaan aineen turvallisuutta, aine kielletään. Strategian myötä EU:ssa on tähän mennessä kielletty kaikkiaan 135 hiusväriä. Komissio on laatimassa tiedekomitean lausuntojen perusteella luetteloa hiusväriaineista, joista tehty arvio on positiivinen ja jotka näin ollen ovat ihmisten terveyden kannalta turvallisia."

Lähde: satuhassi.net
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #300
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 27.03.2010 14:39

Lainaus: Kazune

Tästä väristä lupaillaan kestävän jopa 20 pesua, mutta onko kellään kokemusta? Mietin tässä myös tuota sävyä, sivustolla ei ole esimerkkiä millaisen sävyinen sininen tuosta tulee.
Olen myös kuullut Stragazerin kestävän vähän paremmin, onko totta?


Minäkin ajattelin hankkia Fudgen paintbox -suoravärin, joten olisin myös kiinnostunut asiasta. Tässä ja tässä on pari kuvaa, jotka kertovat jotain sävyistä, mutta en ole itse kokeillut joten en voi sanoa tätä varmaksi.. Eka näyttää kuitenkin paremmalta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit