Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset (osa3)

Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.07.2011 06:26
Hohhoh, pistin kahdesti värinpoiston osiin hiuksiini ja sitten päätin värjätä sinisellä ja pinkillä. Noh latvat on punertavat ja juurikasvu sininen ja muuten mustaa. Meni taas ihan nappiin. Saas nähdä miten tästä jatketaan. Kovin montaa värinpoistoa ei ihan heti uskalla laittaa =D
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.07.2011 19:57
Anttilan alelaatikosta löysin tuhkanvaalean sävyn 4€ ja päätin sitten heittää sen violetin päälle, kun oranssia väriä tässä päähäni haluisin. Tyvi ja latva vaalenivat hyvin oranssinkeltaiseksi, mutta tuosta keskeltä jäi punertavaksi, kun siitä tyvi oli värjätty erilaisella kestovärillä. Tähän päälle shokkioranssi niin eiköhän ihan hyvä tule. Kesätukka rupes violetti ahdistamaan :/
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 02.07.2011 21:40
Minäkin sain pitkästä aikaa viininpunaisen tukkani takaisin. Pitkään on lempivärini ollut loppu, niin piti sitten ottaa toista. Olevinaan piti olla ihan tavallista shokkipunaista, mutta katinkontit, tuli oranssi! Minulla ei ollut yhtään kotoisa olo siinä värissä, vaikka oma hiustenvärini lähinnä sitä oranssia onkin. Nyt on väri erittäin hyvä, leikkauttamaan kun pääsisi taas joskus...
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.07.2011 02:19
Voiko sinisen värin päälle heittää vaalennuksen vai tehdäkö värinpoisto? Jos annan vaaleta ihan vaaleaksi tän ja sitten tuikkaan sen tohon. Mitä mieltä?
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.07.2011 14:18

Lainaus: SirMarylee

Voiko sinisen värin päälle heittää vaalennuksen vai tehdäkö värinpoisto? Jos annan vaaleta ihan vaaleaksi tän ja sitten tuikkaan sen tohon. Mitä mieltä?

Jos sulla on sinistä shokkiväriä ja sen alla valmiiksi "blondi" tukka niin joku perus vaalea väri riittää luultavasti. Värinpoisto saattaa silloin tappaa tukan aika hyvin :/
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.07.2011 17:10

Lainaus: Layil

Jos sulla on sinistä shokkiväriä ja sen alla valmiiksi "blondi" tukka niin joku perus vaalea väri riittää luultavasti. Värinpoisto saattaa silloin tappaa tukan aika hyvin :

Ostinkin tännään vaaleenhiusvärin ja päätän testata. Olen sitten vaikka leväpää.
Kirjoittanut: Cassandra (Jäsen)
 • #777
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.07.2011 22:02
Voi kerpele. Ostin sitten l'orealin casting creme glossy blonds sarjan 910 kirkas tuhkanvaalea -hiusvärin. Tarkoituksena oli saada vähän tasoitettua hiustensävyä ja oli kaverinikin tuota suositellut. Laitoin sitten ohjeen mukaan värin päähän ja huuhdellessakin ihmettelin että miksi huuhteluvesi on ihan violettia, näytti täysin samalta kuin hopeashampoon pesun jäljiltä olevan vesi. Tietysti lopputuloskin oli kuin olisin pitänyt hopeashampoota liian kauan päässäni eli HARMAA. Ei semmonen kaunis tuhkanvaalea, vaan kirjaimellisesti vanhuksen harmaa. Lisäksi hiukset tuntuvat kuivilta ja siltä kuin olisin laittanu juuri värinpoiston.
Kirjoittanut: illegalll (Jäsen)
 • #778
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.07.2011 23:27
Örh kun mie olen sääd. Sininen on hyvin paska väri ylläpitää. Miulla on vaaliat hiusset, ja tähän ko tuikkaa sinistä niin se kestää yhden pesun. Sen jälkeen näyttää siltä, kon oisi viiden sentin juurikasvu. Nyt mie tungin värin päähän, paketoin pääni elmukelmulla ja pidin sitä vähän päälle pari tuntia päässä. KAtsotaan kestääkö tällä kertaa vähän pidempään.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.07.2011 23:37
^ eräs kaverini pitää punaista väriään jopa yön yli päässä. Tiedä sitten siitä että onko ihan terveellistä.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #780
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 11.07.2011 22:56

Lainaus: Vampiric_

^ eräs kaverini pitää punaista väriään jopa yön yli päässä. Tiedä sitten siitä että onko ihan terveellistä.


En usko, että mistään Manic Panicin tai Stargazerin väreistä hirveästi on haittaa muulle kuin tyynyliinoille. Niissähän ei oo ammoniakkia tai vetyperoksidia. Ite oon kokeillut tuota yön yli pitämistä, mutta oon tullut siihen tulokseen että ihan ketun sama miten kauan sitä väriä pitää päässä (puoli tuntia vai puoli vuorokautta), yhtä huonosti se pysyy.

Biozellin kuivashampoo on muuten tosi hyvää - mun ei tarvi tukkaa kastella kuin 2-3 kertaa viikossa tän ihmeaineen ansiosta. :>
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit