Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottivaateliikkeitä Tallinnassa?

Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 27.05.2011 23:19

Lainaus: hannavaan

missäs päin Tukholmassa sitten on goottivaateliikkeitä

Vanhassa kaupungissahan niitä on siellä aika paljonkin. Tärkeimpänä varmaan mainittakoon Cyberdogin myymälä, en nyt juuri muista sitä sivukadun nimeä jolla se on mutta eiköhän etsimällä löydy. Siellä on siis laaja valikoima Cyberdogin vaatteita ja asusteita ja myös esimerkiksi Gibbolinoa. Itselläni tarttui tuolla käydessä mukaan Gibbolinon mustavalkoinen loxlisäke

Muutenkin siinä Drottninggatanilla ja lähistöllä on aika hyvät goottivaatekauppakeskittymät. Bussiasemalta Drottninggatania vanhan kaupungin suuntaan kävellessä ovat esimerkiksi Rock Zone ja muistaakseni jokin Rio -niminen pulju. Kummassakin kyllä melkolailla samat tuotteet, Hell Bunnya ja semmoista. Niiden lisäksi Rock Zonessa on aika laaja valikoima bändipaitoja. Riosta on pakko kyllä sen verran kitistä, että ainakin jossain vaiheessa siellä oli vielä jotain "intiavaatteita" eksynyt joukkoon pari rekillistä ja musiikkikin sovitettu niiden mukaan.

Drottninggatania päinvastaseen suuntaan kulkiessa taas on mielestäni erittäin mainion tuntuinen Shock -niminen kauppa. Sieltä löytyi goggleja ja vaikka mitä mielenkiintoista :3
Blue Fox kannattaa kans käydä katsastamassa. Se on siellä jollain sivukadulla jota en nyt muista, mutta aika helposti löydettävissä.

Siitä on vierähtänyt muutama vuosi kun viimeksi Tukholmassa kävin, joten jos jollain on jotain uudempaa tietoa noista niin korjatkaa toki!
Kirjoittanut: Miss_Reaper (Nimetön)
 • #12
 • • Muokkasi: Miss_Reaper
 • Lähetetty: 29.05.2011 23:00
Heitämpä minäkin tähän kun 9.6. lähdetään; mistäpäin Pietaria löytyisi goottikauppoja? Tai edes kauppoja, joissa myydään gooteillekin kelpaavaa tavaraa, kuten shokkivärisiä hiusraitoja, koruja, sisustusjuttuja, you know. Kiitän jo etukäteen, en ole itse ainakaan onnistunut löytämään Googlella.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.06.2011 21:31
Viestien vähyydestä päätellen Pietarissa on melko hiljaista...

Olen varmaankin ensi kuussa menossa Berliiniä valloittamaan. Mitäs kaikkia kivoja kauppoja sieltä löytyy? Vaatekauppoja, levykauppoja tai ihan mitä tahansa visiitin arvoisia myymälöitä : >
Kirjoittanut: raato (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.07.2011 21:37
Berliinissä on X-tra-X, kannattaa käydä. Myös jonkinlainen goottityylinen koru/esikauppa oli länsipuolen keskustassa, valitettavasti en muista paikan nimeä mutta siellä on vanha kirkko minkä katto on romahtanut alas. Sitten yksi vaateliike oli idässäpäin, vieressä metallibaari minkä edessä todella homon näköinen iso ihmispatsas. Päällä oli nahkavaatteet jne Harmi kun en tämänkään liikkeen nimeä muista.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.07.2011 23:36
Hmm, minähän näistä berliinin liikkeistä tiedän
Kyseisen hevibaarin viereinen liike on varmaan Dark store, tarkempi osoite on boxhagener strasse 23.
X-tra-X sijaitsee schönhauser allee nimisellä tiellä ja lähimmäksi eli ihan viereen pääsee metrolla kun menee ebeswalder strasse nimisee paikkaa.
Alexander platzilla (metrolla pääsee) on iso ostoskeskus nimeltään Alexa, jossa on Mystica niminen liike, siellä on aika paljon vaatetta ja sitten on iso sisustuspuoli mistä löytyy kaikkee synkeää tavaraa.
Samoten europa centerissä on mystican liike joka painottaa vaatteisiin, europa center on sen kaiser wilhelmin rauniokirkon vieressä. Se liike mistä raato puhuit, on lopetettu mutta sehän oli kanssa mystica joten ne korut ja koriste esineet löytyy noista kahesta muusta.
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.07.2011 23:21
Tietääkö kukaan onko Roomassa goottivaatekauppoja?
Kirjoittanut: Kazune (Jäsen)
 • #17
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.07.2011 12:38

Lainaus: Necroerotica

Tietääkö kukaan onko Roomassa goottivaatekauppoja?

Suoraan Enfant Terriblen Roomatopicista kopioin aloitustekstin:

"Here you are the list of some shops which sells goth related stuff:

"Bacillario"

This is maybe the first and most famous gothic shop in Rome, it is very near to Piazza del Popolo, and it crosses Via del Corso.
In fact, coming from Piazza del Popolo (undergound stop: Flaminio) it is the second street on the left on Via del Corso.
It sells stuff like platform boots, Underground boot, mostly stuff imported from UK and Germany!
It also sells some lolita-ish skirt, bags , kewelery and coats!
In front of it there's also a manga shop called Star Shop! ^_-

Address: Via Laurina 41-43

"Coemeterium"

This is a gothic/cyber 'n stuff shop, which is near to the Bacillario one, but is at the other part of Via del Corso (you have to walk and go through the whole street until Piazza Venezia, but go right on Via del Pleibiscito and you'll reach Largo di Torre Argentina! Don't worry it's all in the historic centre XD)
Here youa re the link of the site:
http://www.coemeterivm.it/
You can find on the site the "How to find us" section!

"Alcova"

Ok, this is a fetish shop, but it does sell very beautiful platform shoes and boots!
It's after the Largo Argentina square, so you cand go to the three shops in the same day! It's enough you take the bus number 64 at Largo Argentina after you went to Cemeterivm and then with 3-4 stops you are at Alcova! You have to go down at the bus stop before the bridge! Ask the driver!
Anyway, here you are the shop site:
http://www.alcova.biz/

Address: Piazza Sforza Cesarini 27


"Strigoi"

Ok, this is a very very very very very very very small place, but for goth's sake you can visit it, too! XD
It's located in the underground stop Ponte Lungo area!
It does sell X-trax stuff if you know it!
I place it for fourth because it's far from the area of the other three shops I already mentioned!
Address: Via Circonvallazione Appia, 98/a Map (you go at the Metro A stop "Ponte lungo" and then you have to go by feet! It's not too near but not so far anyway! On the map you can see the "M" is the underground stop, you have to cross Via Appia and then follow tha map! The circle is the shop!)

"Sakurashu"

Ok, now on to the Japan import shops!
This is more or less near to Strigoi, it's an underground station far!
You go down at "Re di Roma" station, metro A, and you go to Via Ceneda, whare the Sakurashu is!
The square is not square but is a circle XD so you have to take the street named Via Albalonga, and then go to the first on the right! This is Via ceneda! The Sakurashu shop is some meters far on the left!
The site is: http://www.giapponeriasakurashu.com/

Address: Via Ceneda

"Forbidden Planet"

This is nearby the Sakurashu shop! Same underground station!
Only you have to take another of the streets that go from Piazza Re di Roma! The street is Largo Vercelli, then you continue on Via Pinerolo the shop is some meters far on the left! (this is exactly on the opposite of the square from via albalonga!)
The jrock section is downstairs! Upstairs is a manga shop, downstairs it sells jrock stuff included posters! But be careful, most of the cd an dvd cost a little because they are in Taiwan version XD

Address: Via Pinerolo 11/15 "

Viesti on vanha joten kannattaa varautua että ajat ovat muuttuneet.
Kirjoittanut: aivosyöpä (Jäsen)
 • #18
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.07.2011 20:08
oon ens kuun alusta menossa viroon, ja kyselisin että tiedättekö onko koko valtiossa ainuttakaan goottityylistä kauppaa? olisi nimittäin mahdollisuus kierrellä missä kaupungissa tahansa..
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 11.07.2011 20:20
Google löysi Tallinnasta lävistysliikkeen, joka möisi goottivaatteitakin, mutta eihän siitä tiedä, pitääkö paikkaansa.

Osoite:
Harju maakond
Tallinn
10612
Paldiski mnt. 33

Google vei minutkin Enfant terriblen sivuille, jossa joku mainitsi, että Pärnussa olisi joku goottivaateliike.
Kirjoittanut: aivosyöpä (Jäsen)
 • #20
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.07.2011 20:35
^kiitoksia, pitääpä käydä katsastamassa molemmat, jos nyt osaan suunnistaa noihin
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit