Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kainalo-, sääri- ja muut karvat. (Ei hiukset)

Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #51
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 15.05.2011 20:07

Lainaus: Vaulderie

Juju tuossa vahassa oli se, ettei siinä ollut erillisiä liuskoja, vaan ensin se lämmittettiin ja voideltiin iholle, jossa se itsessään kuivui repäistäväksi liuskaksi. Kyseistä vahaa ei vaan ole kai pariin vuoteen ollut myynnissä.

Tuohan kuulostaa mahtavalta keksinnöltä. Pitänee alkaa lähetellä itkuvinkukirjeitä Veetille että ottavat tuon takaisin.
Kirjoittanut: Lost (Jäsen)
 • #52
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 15.05.2011 21:32
Kuulostaa mahtavalta, ku on inhottavaa käyttää sellasia liuskoja, jotka sattuu nii älyttömästi.. olisi super kiva jos tämä tulisi takaisin myyntiin, nii vois itekki kokeilla, jos se kerran oli niin hyvä, eikä vastaavaa samanlaista ole löytynyt
Kirjoittanut: noorus (Jäsen)
 • #53
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.05.2011 21:54
Vahojen ongelma minusta on se sotku. Hirveän työn takana saada se pois edes jaloista, niin en ymmärrä ollenkaan miten jotkut onnistuvat sen kanssa hoitamaan esim. naama- tai alapääkarvoitustaan.
Noissa vahoissahan (Veet) sanotaan sitäpaitsi erityisesti että ei sovellu kuin jalkojen karvanpoistoon. Näin omakin kokemukseni, ei lähtenyt yksikään karva kun naamaan koitin ja puoli tuntia saa niitä jämiä hinkata irti rasvalla. Enkö osaa?

Minäkin pidän itseni täysin karvavapaana nenästä alaspäin, kuten joku jo asian muotoilikin
Epilaattoria käytän parhaan mukaan, mutta herkkä iho on aika v*mainen työkaveri. Käy aika usein niin että niistä lähteneistä karvoista jää sellaisia verisiä kraattereita, ja ne taas muuttuvat näkyviksi arviksi. Sellaisesta oikeasti kauniista vauvanpyllyihosta minulla ei liene enää ikinä toivoakaan, ainakaan jaloissa, muualla tuota ongelmaa ei ole. Vetäähän se mielen vähän synkäksi.
Kirjoittanut: Positiivinenpakana (Jäsen)
 • #54
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.05.2011 22:09
Koska en ole vielä henkisesti niin sinut itseni kanssa, että antaisin kaikkien karvojen kasvaa myös kesällä, päätin taas tuhota säärikarvoistuksen ja löysinkin uuden mahtavan keinon. Vaha roll-on Tosi näppärä käyttää, mikrossa vain lämpimäksi ja sitten roll-onin avulla iholle, liuskalla veks. Lisäksi tämä on vesiliukoinen, joten kaikki ylimääräiset vahat voi vain huuhtoa pois, samoin liuskat voi pestä ja käyttää uudestaan. Tietysti täysin luonnolliset ainesosat ovat suuri plussa, veetin ja muiden kemikaalisotkut kun eivät minun herkkää ihoani houkuta. Kokeilin tällä siistiä kulmiakin, mutta se taitaa vaatia vielä hieman harjoittelua.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #55
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.05.2011 06:42

Lainaus: noorus

Vahojen ongelma minusta on se sotku. Hirveän työn takana saada se pois edes jaloista, niin en ymmärrä ollenkaan miten jotkut onnistuvat sen kanssa hoitamaan esim. naama- tai alapääkarvoitustaan.

Kylmävahaliuskat ovat huomattavasti helpompi (ja kalliimpi) vaihtoehto tähän. Vahaa jää iholle minimaalisen vähän ja sen voi hinkata pois mukana tulevalla savetilla. Näitä liuskoja on myös pienempinä bikinirajojen ja naaman vahaamista varten, mutta niiden toimimisen kanssa on vähän niin ja näin.

Lainaus: Positiivinenpakana

Koska en ole vielä henkisesti niin sinut itseni kanssa, että antaisin kaikkien karvojen kasvaa myös kesällä, päätin taas tuhota säärikarvoistuksen ja löysinkin uuden mahtavan keinon. Vaha roll-on

Tuo vaikuttaa oikeasti todella kätevältä. Moneenko vahauskertaan tuollainen yksi pullo riittää?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.05.2011 20:11

Lainaus: noorus

Vahojen ongelma minusta on se sotku.


Juuri tämän vuoksi kaiken maailman veeteillä heitetään vesilintua tai luontoystävällisesti jätetään ne vaan kauppaan ja ostetaan sellaista vahaa joka on sokeripohjaista! Yksi hyvä vaihtoehto on tuo positiivisenpakanan linkittämä Acorelle, toinen kelpo on Body Shopin vaha mutta se on valitettavasti onnistuttu hinnoittelemaan järjettömäksi tässä viime vuosien aikana. Tuolla roll-onilla olen vahaillut jalat (sääret+reidet) nyt kolmesti ja pullo on puolessavälissä eli ihan riittoisaa mönjä kyllä on. Miinuspuolena on tosin, että sillä ei lähde syvällä kasvava karva, ts. kainalot ja bikiniraja, mutta Acorellella näyttää olevan siihen eri tuote. Helsingissä merkkiä myy Stockmann.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.05.2011 16:20
Tuli tässä mieleen onko moni kokeillut sokerointia kotona? Joitain videoita kattellut ja vaikuttaa ihan kätevältä ja tulis halvemmaksi, kun mömmöt voi tehdä itse kotona. Tämmösen ohjeen löysin. Kaiken lisäksi sattuu vähemmän, kun perus vahaus.

Body Sugaring tahnan valmistus ja käyttö

Body Sugaring on viimeisin trendi karvojen poistossa. Se muistuttaa perinteistä vahausta, mutta on vähemmän kivuliasta. Tämä tekniikka on ollut käytössä Lähi-idässä jo satoja vuosia ja toimii kuin unelma. Kun tämä tehdään oikein, ei ole vaaraa palovammoista tai ihoärsytyksestä. Tässä ohjeet kuinka tehdä ja käyttää tahnaa.

Vaiheet:
1.Laita seuraavat aineet kattilaan. (On suositeltavaa, että kattila on terästä tai alumiinia, jotta näet seoksen värin keittäessäsi sitä.)
- 2 kuppia hienoa sokeria
- ½ kuppi sitruunamehua
- ½ kuppi vettä

2.Lämmitä seosta miedolla lämmöllä. On tärkeää, että seos kiehuu, mutta mahdollisimman hitaasti. Sekoita hyvin koko ajan. Varaa viereen jotakin valkoista (esim. lautanen).

3.Joka minuutti ota hiukan seosta valkoiselle esineelle, jotta näet seoksen värin. Noin 5 minuutin kiehumisen jälkeen väri muuttuu keltaisesta vaalean kullanruskeaksi. Heti kun näin tapahtuu, sammuta liesi.

4.Anna seoksen jäähtyä, kunnes voit koskea kattilaan paljain käsin. Sitten kaada seos kuumuutta kestävään säilytysastiaan ja anna sen jäähtyä hiukan huoneenlämpöä korkeammaksi.

5.Kun seos on jäähtynyt, voit käyttää sitä. Voit käyttää sitä tavallisen vahan tavoin (levitys + kangasliuska) tai sitten hiukan kivuttomammalla tavalla. Seuraavissa kohdissa kerrotaan, kuinka se tapahtuu.

6.Varmista, että ihosi o puhdas ja kuiva. Rasvainen karva estää toimivan lopputuloksen.

7.Ota köntti tahnaa käteesi. Sen ei pitäisi vielä tarttua ihoosi. Levitä tahnaa sormillasi poistettavien karvojen päälle karvan kasvusuunnan vastaisesti reilun puolen sentin paksuiseksi kerrokseksi. Muutaman sekunnin kuluttua, repäise se irti karvan suuntaisesti. Sitten vaivaa tahnaa hiukan, voit käyttää tahnan välittömästi uudestaan. Huomaa menetelmän vastakkainen suunta normaali vahaukseen nähden (sugaringissa levitys vastakarvaan, vahalla karvan suuntaisesti; kiskaisu karvan suuntaisesti, vahalla vastakarvaan). Tämä erilainen tapa toimii vain sugaringissa ja tekeekin siitä siksi paljon miellyttävämmän ja kivuttomamman tavan kuin perinteisessä vahauksessa.

Vinkkejä:
Oikean koostumuksen aikaansaaminen on erittäin tärkeää. Noudata valmistusohjetta erityisen tarkasti. Jos tahna tarttuu ihoosi huoneenlämpöisenä tai se on liian kovaa levitettäväksi, olet epäonnistunut valmistusvaiheessa. Aloita silloin alusta ja valmista uusi satsi ainetta. Tällä kerralla oikein Väri on hyvä mittari, milloin pitää lopettaa keittäminen.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.05.2011 17:22

Lainaus: Layil

Tuli tässä mieleen onko moni kokeillut sokerointia kotona? Joitain videoita kattellut ja vaikuttaa ihan kätevältä ja tulis halvemmaksi, kun mömmöt voi tehdä itse kotona.


Olen kokeillut, ja ei oikeasti ole kovin kätevää. Mönjän koostumuksen saaminen sellaiseksi, että sitä voi käyttää ilman kangaslappuja, on melkoisen haastavaa. Väri ei todellakaan ole mikään hyvä mittari tuossa puuhassa, vaikka ohje kovasti niin väittää! Jos kokkailussa onnistuu, niin sitten homma kyllä toimii varsin vaivatta, tuli tässä mieleen että tuossa keittelyvaiheessa olisi varmasti hyötyä sokerilämpömittarista plus siitä tiedosta että minkä lämpöisenä töhnä toimii.

Sen sijaan en suosittele ostamaan valmista Easy Sweet -nimistä töhnää, sitä ei saa toimimaan sitten niin millään, ainoat vaihtoehdot tuntuvat olevan a: ei tartu karvaan tai b: muuttuu tervaakin tahmeammaksi ja tarttuu kaikkialle. Tosikivajee ja hukkaan heitetyt 15 euroa.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.05.2011 20:03

Lainaus: Piiskansiima

ainoat vaihtoehdot tuntuvat olevan a: ei tartu karvaan tai b: muuttuu tervaakin tahmeammaksi ja tarttuu kaikkialle.

Joo tarvii vissiin harjottelua tuo, mut tota kotikonstia ajattelin kokeilla. Oikeen lämpötilan saaminen siinä taitaa vaikeinta ollakin. Liian lämpimänä tarttuu sormiin. Sillon sen voi ilmeisesti hetkeksi antaa jäähtyä pöydällä ja ottaa sit uudestaan käyttöön. Sit jos jäähtyy liikaa ni ei karvat lähdekään. Kai se on joku harjottelukysymys Katsotaan jos huomenna koittais väsätä mömmöt ja kerron sitten kuinka vaikeaksi ja sotkuiseksi meni
Kirjoittanut: Faery (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.05.2011 22:03
Ostin Ruohonjuuresta jonkin sokeripohjaisen vahatöhnän ja sitä pitäisi tällä viikolla kokeilla. Siinä tuli puikko levittämiseen ja pari liuskaa mukana.
Saa kyllä nähdä miten onnistuu, ensimmäistä kertää elämässäni kokeilen vahaamista.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit