Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Steampunk

Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 08.06.2010 12:50

Lainaus: Ratpick

Skenen cooleimmat tyypit?


Väärin meni...eihän noi ees poseeraa oikeessa miljöössä

Skenen cooleimmat tyypit
Sen sijaan nämä tutkimusseikkailijat on aika kuuleja
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.06.2010 12:59

Lainaus: Azop

Ratashan kuvaa Teollista (koneiden) voimaa,

ja negative julkaisee kohta ratas kaulakorun ja korvikset, sillä heidän logo on tätä luokkaa, kuin yläkulmassa nähdään: joten kohta joka ihmisellä kadulla on näitä rattaita korvissa sun muualla, joten nyt mennään vähän ohi tuon tarkoituksen, josta azop puhui, kun ihmiset pukeutuvat niihin, koska pitävät tietystä bändistä..
Kirjoittanut: Lucilla A (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.06.2010 23:51

Lainaus: Azop

Tiedätkös mistä tuo "tapa" juontaa juurensa ? Itse availen siitä huolimatta naispuoleisille otustimille ovet, mutta..


Tiedän tiedän, olen historianopiskelija ja vuosia sitten kiinnosti kaikki tuollainen "hullunhauska historia"-osasto josta Suomessa julkaistaan paljon populaarihistorian kirjoja. "Ulkokultaisten käytostapojen kirja" tjsp oli opuksen nimi. En ole kyllä 100% varma noiden juttujen paikkaansapitävyydestä.

Nyt uusimmassa London Expossa oli taas Steampunk- osasto. Porukkaa istui teellä aivan rauhallisesti kaiken sen vilinän keskellä. Verrattuna animeteineihin yms Steampunkkarit ovat varttuneempaa väkeä. Hienoin näkemäni esine oli tuunattu digikamera
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.06.2010 18:24
Arcanum
Tykkäsin steampunkista enemmän silloin, kun se oli vielä tätä.
Kirjoittanut: Nightbreath (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.06.2010 00:01
Itsekkin olen viehättynyt stempunk teemasta. En välttämättä asusteellisesti niin paljoa. Mutta se vanha Mekaniikka isolla M:llä! Uuh. Hienomekaanikkona ja muutenkin kaikki sellanen kiehtoo. Aijai tuota paapalta perittyä aitoa vedettävää taskunaurista. Kun maailmasta elektroniikka zimahtaa. (syystä tai toisesta) Tuo vaan jatkaa raksuttamista. ... MUAHAHAHA! No joh. Rauha maahan. Tosiaan. Palataksemme siihen kohtaan kuin, hienomekaanikko. Kaikenlaiset... Melkein kaikenlaiset koneistot on tuttu juttu. Ja olen haaveillut hankkia oikeat välineet. Voisi vaikka tehdä mokomia raksuttimia ja ratasvimpuloita Monissa japanilaisissa anime elokuvissa/sarjoissa on ihanasti yhdistetty fantasia-scifiä ja menneiden aikojen "höyrymekaniikkaa". Saa kaikkee kivoi inspiraatioita

Haaveeks jää, mut olen haaveillut rakentaa alkeellisnäkönen-nykyaikaisen menopelin. Mieluiten lentovekotin
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 11.06.2010 10:42

Lainaus: Nightbreath

Monissa japanilaisissa anime elokuvissa/sarjoissa on ihanasti yhdistetty fantasia-scifiä ja menneiden aikojen "höyrymekaniikkaa".

Last Exile _
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #27
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 13.06.2010 20:16

Lainaus: MustaHukka

Last Exile

Todellakin! Visuaalisesti aivan liian nätti. Uh. (Suosittelen steampunkin ystäville, vaikke ette animesta pitäisikään. Katsokaa vaikka mutella jos ei dialogi kiinnosta, se vaan on niin nätti!)

Flight-kokoelmasarjiksissa on jonkinverran steampunkahtavia sarjiksia. Suosittelen.

Sitten on toki GG: http://www.girlgeniusonline.com/
Itseäni vähän harmittaa, kun tuossa sarjakuvassa on NIIIIIIN paljon potentiaalia, mutta piirrosten laadun kanssa on välillä niin ja näin ja toisinaan menee vaikeasti seurattavaksi sekoiluksi. Vitsaus joka valitettavan usein vainoaa steampunk-sarjiksia. Kannattaa tuo kuitenkin ehkä katsastaa kuitenkin. Tuossa on välillä aika mainioita kohtia heikkouksista huolimatta.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.06.2010 00:02

Lainaus: Ratpick

Tykkäsin steampunkista enemmän silloin, kun se oli vielä tätä.

Kukapa ei, kaikki hyvä pilataan. Tällä hetkellä ainoa mielenkiintoinen asia steampunkissa on Steampunk DIY-tavara. En ole koskaan pitänyt siitä pukeutustyylinä.
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 14.06.2010 01:07

Lainaus: Berzerker

Tällä hetkellä ainoa mielenkiintoinen asia steampunkissa on Steampunk DIY-tavara.

Sehän siinä koko hommassa onkin jujuna (ainakin minulla), se että saa itse tuunata ja väkertää Juuri hetki sitten meidän pienessä SP gadget-pajassa syntyi Azopin kätösistä upea ase ja valaisin on suunnitteilla...semmoinen hieno relikki joka saa valaisuvoimansa pimeässä hohtavista toukista...uuu!
Kuvia voin lisäillä myöhemmin Azopin luvan saatuani

Lainaus: Ratpick

Tykkäsin steampunkista enemmän silloin, kun se oli vielä tätä.

Lainaus: Berzerker

Kukapa ei, kaikki hyvä pilataan.

Tää nyt alkaa jo mennä taas tähän samaan minkä vois suhteuttaa tuonne musapuolelle ;P Aina tulee olemaan niitä jotka kannattavat sitä "vanhaa" ja toiset sitä uutta, joten jos jatketaan juttua ihan yleensä steampunkista ja jätetään kitinät kitinäketjuun, jookos? Rauhaa ja rattaita
Kirjoittanut: Azop (Jäsen)
 • #30
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Azop
 • Lähetetty: 14.06.2010 02:15

Lainaus: Ratpick

Tykkäsin steampunkista enemmän silloin, kun se oli vielä tätä.

Tykkäsit steampunkista siis silloin kun se oli tietokonepeli?
No joo... Itsekin olen kokeillut Arcanumia silloin kun se ilmestyi ja mainio pelihän se oli (muistaakseni Falloutin tekijöiltä). Varsinaisestihan Arcanum ei ole suoraan steampunkkia jos ihan pilkkuun yritetään pissiä, vaan tarina sijoittuu enemmänkin fantasiamaailmaan (tyyliin D&D) jossa industrial revolution jyllää ja peikot sekä menninkäiset taikuuksineen saavat vähitellen väistyä ihmisten tekniikan tieltä jne. Tässä nykyaikaisessa tyylisuunnaksi popularisoidussa (ja vasta vähän aikaa olemassa olleessa) steampunkissa Arcanumkin istuu genreen siinä missä muutkin fiktiiviset tuotokset jotka sisältävät tiettyjä elementtejä.

Pop-kulttuurin tyylisuuntana steampunk on itseasiassa vasta niin nuori, että on vähän hankala puhua mistään originellista steampunkista joka oli joskus "silloin ennen" parempaa tai aidompaa. Varsinaisesti tyylisuunnaksi tämä (alunperin 1980-luvun lopulla kehittynyt) fiktion alalaji muuttui vasta tässä 2000-luvun vaihteessa (tai sen jälkeen) ja sitä ennen se oli vain yksittäisten scifinörttien (niinkuin mie) juttu...

Sitten on vielä sellainen juttu että mikään pop-kulttuurin genre ei voi pysyä hengissä ellei siitä tule osa pop-kultturia; Aina löytyy porukasta ne "wannabet" ja "treu" -tyypit ja sehän on kaikissa tyylisuunnissa se hengissä pitävä voima...

Lainaus: Piiskansiima

Bändejä jotka ovat valinneet pukeutumiseensa ja biisien aiheiksi steam-juttuja. Abney Park taitaa olla tällä rintamalla ihan lippulaivabändi, muita ovat ainakin Vernian Process, Unextraordinary Gentlemen, Clockwork Dolls... ja googlella löytynee varmasti lisää.

Abney Park oli muuten ihan perus gootti-rock bändi, ennenkuin alkoi muokkaamaan tyyliään enemmän steampunkahtavaksi ja uusimmilla levyillä tyyli kuuluu jo musiikissakin...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit