Gootti.net

Goottifoorumi: Goottityyli: Hard Leather Stuff -mielipiteitä ja kokemuksia?

Täällä valvovat: Iiriva, Chrystalis, poison, Funereal Soul, Dark Eyes

  Toivottavasti tämä nyt on oikeassa paikassa.. Eli onko foorumilaisilla kokemuksia kyseisesta kaupasta/sen vaatteiden laadusta: http://www.cowboyboots.de/
  Itselläni on ollut pari pitkää nahkatakkia ja olen kyllä ollut niihin tyytyväinen. Samaten FantasmAgorian omistaja kertoi, että etenkin nahkavaatteet ja takit ovat olleet odotusten mukaisia, mutta muissa vaatteissa laadun kirjo on valtavaa, ja osa kuulemma suorastaan ala-arvoista. Olisi tosiaan mukava kuulla teidän mielipiteitänne, jotta saan vähän osviittaa siitä, otanko noita valikoimaan (tällä hetkellä lähinnä villakangastakit ja nahkavaatteet olisivat ajankohtaisia, mutta jos saan vinkkiä muistakin hyvistä tuotetista niin aina parempi). Suurkiitos etukäteen!
  • Vastaa
  En nyt tiedä osaanko paljoa sanoa mutta itselläni on tällainen >> http://www.cowboyboots.de/product_info.php/info/p7 23_Cyber-Waist-Coat.html

  Ja kyllä se ainakin ehjä on edelleen ja laatu muutenkin minusta ihan hyvää, kaikki tikkaukset nätisti ja linjassa eikä näytä hutaisten tehdyltä mitenkään
  Kiitos, kaikki vinkit ovat tervetulleita! Ehkä uskallan ottaa samoja vaatteita kuin FantasmAgoria, kun kerran he ovat olleet niihin tyytyväisiä. Noita linkkaamasi tyylisiä vaatteita siellä on aika paljon miehille ja naisille, joten nekin tulevat sitten kyseeseen, kun kerran ovat hyviä Tilasin juuri kokeeksi pari takkia, materiaali niissä on villa, joten toivottavasti ovat kunnollisia talvitakkeja, niitä kun kipeästi tarvitsen. Samaten tilasin pari naisten paitaa ja miesten housuja, joten toivottavasti saadaan sitten miesten valikoimakin kasaan. Nahkatakkeja tosiaan itsellänkin on ollut, ja ne ovat kyllä olleet hyviä.

  Eli tosiaan, ehkä voisin ottaa noita tuon tyylisiä vaatteita myös, joten kiitos!! Ja lisääkin mielipiteitä kaivataan
  • Vastaa
  Älä nyt ainakaan noita vaatteita (kangas-sellaisia siis) ota valikoimiin, näyttävät kaikki surkeilta kopioilta eri merkkien vaatteista... Esimerkiksi tuo Pointblankin linkkaama on ihan selvä imitaatio SDL:n samankaltaisesta. Karua, kuten nettisivujen eglanin kielli. :P

  The mystery is sexier than the reality could ever be.

  Joo, sainkin tosiaan sieltä FantasmAgoriasta varoituksen noista kangasvaatteista, että moni on todella heikkolaatuista ja vaatteiden leikkauksetkin ovat aivan käsittämättömiä. Ja kiitos tuosta kopiovinkistä, en toki halua mitään räikeitä kopioita, mutta itsellä ongelma on siinä, etten kaikkia eri tyylien valmistajia oikein tunne, vaikka olenkin todella paljon koittanut asioihin perehtyä. Lähinnä tässä vaiheessa ajattelinkin noita villakangastakkeja ja nahkavaatteita. Mutta odottelen sitä sample-tilaustani ennenkuin lykkään mitään myyntiin.
  Mulla on yksi noiden valmistama lyhyt kangastakki. Vetoketju hajosi heti ensimmäisellä käyttökerralla, joten en voi sanoa kauhean hyvää laadusta. Mutta ehkä omani oli joku maanantaikappale. Korjauksen jälkeen takki on palvellut ihan hyvin.

  Every dark cloud has a silver lining, but lightning kills hundreds of people each year who are trying to find it.

  • Vastaa
  Itselläkään ei hirveän hyviä kokemuksia hard leather stuffista ole. Yksi tekonahkainen takki löytyy ja napit olivat todella huonosti kiinni ja sisäkangasta takissa on huonoa laatua, repeilee, eikä pysy paikoillaan.

  Live for riding. Ride for living

  • Vastaa

  Lainaus: Piiskansiima

  Esimerkiksi tuo Pointblankin linkkaama on ihan selvä imitaatio SDL:n samankaltaisesta.

  Näitähän nyt on markkinoilla pilvin pimein tämmöisiä liivejä ja niiden variaatioita, että en nyt kyllä lähtisi ihan tuosta noin sanomaan kuka on kopioinut ja kuka ei.
   • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet käyttäjät voivat lähettää viestejä tänne. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen viestin lähettämistä, tai liity ensin jäseneksi.

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!