Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Cybergootit

Kirjoittanut: TiefsterWinter (Jäsen)
 • #51
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 26.01.2012 21:20
Mä en edes osaa tanssia normaalisti. Olis oikeastaan mukavaa osata melbourne shufflea, sitä vois vetää noihin normaaliamisteknoradiohittibiiseihin, ja näyttää super coolilta tanssilattialla. Tuo industrial tanssi olisi ehkä turhan erikoista normaalille klubille. Enkä muutenkaan ole innostunut näiden pintaliitokuppiloiden tunnelmasta.

Olisi kivaa päästä kunnon klubille tanssimaan, koska loppu pelissä yksin kotona heiluminen on äärimmäisen tylsää. Tuo Infektio klubi itseäni kiinnostaisi kovasti, mutta kun välimatka.. Tanssiiko muuten ihmiset siellä? Olen vain kerran tanssinut klubilla, ja sekin oli viime vuoden WGT:ssä Villassa. Yllättävän vähän porukka tanssi siellä, useimmat vaan seisoskeli tanssilattian reunoilla ja heilui vähäsen musan tahtiin.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #52
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.01.2012 05:02
Toi tanssivideoilmiö on mun mielestä aika hassu. Ihan hienoltahan se näyttää, jos jengillä on viimeisen päälle vaatteet yllä ja tanssitaan hyvin musiikin tahtiin, mutta jotenkin huvittavaa tuollainen alikulkusiltojen alla tanssiminen on. Mielestäni tuo touhu kuuluu klubeille. Kai siinä sitten on se, että se jengi on joko alaikäistä tai asuu jossain missä ei ole muuta mahdollisuutta ja kai tuota kautta voi kokea yhteenkuuluvuutta skeneen.

Minut voi useimmiten bongata klubien tanssilattialta. En väitä osaavani tanssiä, mutten ole koskaan antanut sen häiritä. Riehun lähinnä musiikin mukaan ja pidän hauskaa. Mun mielipide on se, että tanssilattialla saa heilua just niin kuin itsestä hyvältä tuntuu, muut huomioon ottaen tietenkin. Jos tekee mieli harrastaa jotain hurjia tanssiliikkeitä, niin mikä ettei, jos taas vaan haluaa heilua mukana niin sekin passaa. DJ:n näkökulmasta voin sanoa, että on vain hienoa kun jengin saa ylös perseeltään sinne lattialle. Klubiympäristön ei mielestäni pidä olla mikään sellainen tosi-tv -ohjelman tyylinen paikka jossa tanssimista tai pukeutumista arvostellaan. Siellä pidetään hauskaa

Infektion järjestäjänä toivotan TiefsterWinterin tervetulleeksi klubimme lattiaa testaamaan! Paitsi että soitetaan hyvää musiikkia, olemme pyrkineet panostamaan alusta lähtien siihen tanssilattian muuhunkin viihtyvyyteen, eli siellä on stroboja, savua ja liikkuvia valoja, eikä se ole mikään tyhjä pizzerian nurkkaus.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #53
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.10.2012 20:04
Nyt on pakko vihdoinkin hämmästellä! Eikö teillä gogglejen käyttäjillä ole mitään ongelmia niiden kanssa. Itselläni tulee vain illan käytöstäkin päähän millin painaumat, vaikka remmi ei edes ole tiukalla ja lopuksi vielä päänsärky vaikka ei ole darraakaan! Se kivaa ole ei.

Kirjoittanut: Satanica (Jäsen)
 • #54
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.10.2012 13:13

Lainaus: Verity

Nyt on pakko vihdoinkin hämmästellä! Eikö teillä gogglejen käyttäjillä ole mitään ongelmia niiden kanssa. Itselläni tulee vain illan käytöstäkin päähän millin painaumat, vaikka remmi ei edes ole tiukalla ja lopuksi vielä päänsärky vaikka ei ole darraakaan! Se kivaa ole ei.


Haaha! Mulla on ihan sama ongelma. Tykkään goggleista paljon, mutta tosi rasittavat ovat kyllä käyttää.. Itsellä on kahdet gogglet, joista toisissa on sellaiset pehmeät muoviset suojukset, mutta pari tuntia kun niitä on käyttänyt, niin alkaa päätä särkemään ihan pirusti. Toisissa goggleissa ei taas ole mitään suojusta ja niitä ei voi pitää pirukaan päässään.. Joten käyttämättä ovat jääneet. mikä neuvoksi? Yritetty on sitäkin, että remmiä löysentäisi, mutta ei niin ei..
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #55
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.10.2012 14:33

Lainaus: Satanica

mikä neuvoksi? Yritetty on sitäkin, että remmiä löysentäisi, mutta ei niin ei..


Heh, puristaahan noi ittellänikin sellaiset kivat jäljet, jos nimenomaan siinä otsalla pitää. Hihnaa ei voi löystyttää, kun sitten ne lentää sen rastapehkon kanssa moshatessa huitsin helvettiin.
Vaihtoehtona on joko pistää ne lasit otsan sijasta enemmän päälaelle, kuten tässä nopeasti googlaamassani kuvassa:
lasit päälaella
Tai sitten käyttämällä jonkinmoista huivia, joka muutenkin tuo rastojen kanssa siistimmän näköisen lookin:
huivi
Kirjoittanut: Satanica (Jäsen)
 • #56
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.10.2012 20:24

Lainaus: emanon

Vaihtoehtona on joko pistää ne lasit otsan sijasta enemmän päälaelle, kuten tässä nopeasti googlaamassani kuvassa:


Hoo. Päälaelle? Eikös nuo sitten putoa päästä. Itsellä on tosi liukkaat hiukset, ja menee hermo heti jos koko ajan joutuu korjailemaan. Huiviakin olen kokeillut, mutta ei ehkä sovi omaan kuontalooni omasta mielestäni..
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.11.2012 22:53
Koulussa teen nyt kybergootti hametta ja takin tapaista hihatonta paitaa, kyber loxit löysin Morticiasta, säärystimet Boutique LouLousta, kengät äiti osti jostain alennusmyynnistä. Legginssit sain Tokmannilta. Gogglesit ja maski on emp:ltä. Hiuspanta on S-marketista. T-paita on myös emp:ltä enkä muista että mistä kaupasta olen saanut sen päälle laitettavan kauluspaidan jonka puhvihihat ovat kyynärpäähän asti. Käsisuojat tai jotkin sellaiset myöskin ostin emp:ltä. Korvakorut ostin emp:ltä ja toiset korvakorut ostin Romeon ja Julian kojusta messuilla.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.11.2012 14:52
Kyllähän nuo painaa mukavat jäljet päähän, mutta kummasti helpotti sillon kun oli huovutusrastat päässä Mukava pehmuste pään ja gogglejen välillä
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #59
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 13.11.2012 18:06
Jeps. Päätin nyt luovuttaa noiden gogglesien kanssa, kun nykyään tulee kuitujakin niin harvoin laitettua. Sitten kun olen nuo saanut kiertoon, niin olisi tarkoitus ostaa Varustelekasta sveitsiläiset vuoristojääkärilasit. Ovat hitusen sirommat kuin perusgogglet ja koen niiden sopivan paremmin nykyiseen tyyliini kun en vaatetuksen puolesta kovinkaan usein ole kauhean cyber.
Kirjoittanut: Randelin (Jäsen)
 • #60
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.11.2012 19:33
olisi tarkoitus ostaa Varustelekasta sveitsiläiset vuoristojääkärilasit.

Ne on semi härskin näköiset ne sveitsiläiset vuoristojääkärilasit ihan kunnolla silmille laitettuina.

Mutta. Piti kysymäni, että mistä kaikki hienot loxiputkilopäät ja muut cyber-ilmestykset hankkivat vaatteitaan? Itsellä iskenyt vähän tenkapoo vaatteen etsinnässä, kun miehille suunatut kledjut taitaa noissa cyberihtävämmissä vaatemerkeissä jäädä vähän vähemmistöksi?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit