Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tule radioon haastateltavaksi

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 19.01.2012 17:46
  Radiokanava Radio X3M toivoo löytävänsä gootin, jota voisi haastatella esimerkiksi Helsingin Pasilassa, tai puhelimitse. Gootin toivotaan puhuvan ruotsia. Suomikin passaa jos toinen kotimainen ei suju. Gootti voi olla mies tai nainen, eller en pojke eller en flicka. Rupattelutuokio voidaan nauhoittaa etukäteen. Haku päättyy ensi viikon alussa, koska keskiviikkona 25.1. haastishetki on tarkoitus laskea radioaalloille.

  Jos kiinnostuit, lähetä minulle yksityisviestiä, jossa on etu- ja sukunimesi, sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Nämä tiedot ovat tietysti luottamuksellisia siinä määrin, että välitän ne ainoastaan haastattelijalle enkä kenellekään muulle.

  Kun sopiva henkilö on löytynyt, ilmoitan siitä tässä viestiketjussa.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 25.01.2012 01:43
  Tämä juttu on jo kaput eli finito. Piiskansiima on äänessä tänään keskiviikkona. Lisää tekstiä haastattelusta löytyy Gootti.netin Facebook-sivulta.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit