Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Me muut kuin mustaan pukeutujat

  Kirjoittanut: Astra Zorin (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 22.04.2012 20:02
  Miuta on alkanut musta väri kyllästyttää ja pahasti. Yleensä kyllästyttää, toisinaan ällöttää tai jopati oksettaa. Neuvokkaana immeisenä oon kuitenki tullut siihen tulokseen, että aika sama, voin heittää mustalla vesilintua ja pysyä silti ihan riittävän gööttinä omiin tarpeisiini. Huomasin tuossa viikko, pari sitten ostaneeni vaaleanvihreän paidan. Ja mie pidän siitä. Samaten tänään oli päällä lähinnä vaaleanpunaista ja valkoista, mistä pääsenkin siihen huomioon, että se, minkä mallisia vaatteet ovat (vaaleenpunaset farkkuhameet ja joku vitun Fierce Player -valkonen t-paita vs. valkoinen pitkä röyhelöhame ja vaaleanpunainen leveähelmainen samettijakku), vaikuttaa paljon, ellei jopa hirveästi.

  Kuka muu täällä uskaltaa tunnustaa olevansa epämusta? Teitä on, koska miekin olen. Ilmoittautukaa.
  Kirjoittanut: Indora (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 22.04.2012 21:30
  Voi hyvänen aika en tiennytkään että goottius on jotenkin värikysymys.
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 22.04.2012 21:36

  Lainaus: Indora

  Voi hyvänen aika en tiennytkään että goottius on jotenkin värikysymys.

  Niinpä ihan sama mitä puet päälles, kunhan kuuntelet oikeita pändejä.

  Ite pidän kovasti erilaisista sinisistä, ruskeista ja harmaista vaatteista vaikka käytännön syistä housut, kengät + bändipaidat on yleensä aina mustia.
  Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 22.04.2012 21:38
  Saahan sitä pukea päällensä mitä tykkää, itsekin tykkään todella paljon väreistä, tosin enemmänkin yhdisteltynä mustaan koska minulle henkilökohtaisesti ei sovi liian värikkäät vaatteet. Joinain päivinä taas tuntuu että en halua tippaakaan väriä päälleni. Mutta noin muutoin silmäni ja sieluni huutaa halleluujaa kun nään joitain ihania värejä, oli ne sitten vaatteissa, koruissa taikka kukkasissa.
  Kirjoittanut: Astra Zorin (Jäsen)
  • #5
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 22.04.2012 21:42
  Ha ha, vanhat vitsit.

  Keskustellaan vakavasti? Vaikka taisi ne helmet mennä jo sioille. 1001 kertaa ja enemmänkin olen kuunnellut tätä "OMG hyi keltasta!" -tyylistä juttua. Vastaisku?
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 22.04.2012 22:06
  Let's face it, suurin osa tuosta pukeutumisesta perustuu yhdistelmään musta & joku toinen väri. Harvassa on ne asut joissa ei ole ollenkaan sitä mustaa.
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 23.04.2012 09:08
  Tämä on goottifoorumi, mutta gootti nyt voi nykyään pukeutua vaikka pinkkiin jos haluaa. Kokonaista ketjua tälle ei varmaankaan tarvitse pyhittää.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit