Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Valkoista puuteria osa 2

  Kirjoittanut: katavor (Jäsen)
  • Lähetetty: 07.07.2016 00:10
  Moikka! Eli siis jatkoa tuosta viime aiheesta. Kun meikkaa kasvot valkoisella puuterilla,
  voiko omat kulmakarvat jättää näkyviin ilman että niille tekee mitään? Vai pitäisikö
  ne ajaa kokonaan pois ja piirtää kynällä? Antaisitteko vinkkejä?
  Kirjoittanut: tragician (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 16.07.2016 23:56
  Se on ihan siitä kiinni mistä ite tykkää. Jos ei ole kovin kokenut tai ahkera meikkaaja, niin kannattaa ehkä ainakin alkuun pysytellä siinä omien kulmien siistimisessä ja kynällä vahvistamisessa. Se on myös melko helppo jos ei juuri muuten jaksa joinain päivinä meikata, että vetää meikkivoiteen ja puuterin, varjostaa vähän ja siistii ja vahvistaa kulmia. Ei mene kauaa.

  Suosittelisin ite ainakin vähän meikkaamaan niitä kulmiakin, moni unohtaa niiden meikkaamisen ja keskittyy pelkkiin silmiin tai huuliin ja se näyttää vähän epätasapainoselta. Tai jos on musta tukka ja valkonen naama mutta omat vaaleat kulmat on täysin ehostamatta...hmmmm ei.

  Tietty joillekin sopii kulmakarvattomuus ihan täydellisesti. Kokeile mikä itestä tuntuu hyvälle.
  Kirjoittanut: katavor (Jäsen)
  • Lähetetty: 18.07.2016 18:03
  Kiitos tiedosta.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit