Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiuskuidut

  Kirjoittanut: Toxo (Jäsen)
  • Lähetetty: 09.11.2018 18:52
  Hellurei.

  Tuli tuossa yks päivä ikävä miun rastoja, mut nykyää tukka on niin eri värinen kuin kymmenen vuotta sitte, ettei noi vanhat oikei natsaa yks yhtee. Ostin Cybershopista uudet, mut olivat niin ohuet lirut, et totesin paremmaks vaihtoehdoks tehä ite uudet. Ongelmana on etten löydä hiuskuitui oikei mistää. Cybershopissa on ruskeet hiuskuidut loppu ja miul ei oo kokemusta muista verkkokaupoista. Yritin tos vähä selailla Connecthairii ja Dreamhairii sekä muita vähä epäilyttävämmän olosii verkkosivui.

  Onkos kellään kokemusta hiuskuitujen ostelusta muualta kuin Cybershopista näin 2018?
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit